Новости: Хаг захтева без одлагања хапшење Радете и Јојића

sta fali, mogu da ih dovedem do ševeningenskih blind vrata posto su slepci kakvih nema :zcepanje:
У том случају поштено би било и да им
упалиш светло у ХАДском Трабуњалу
;)
SVETLO MAGIJA.jpg

Poslednja izmena:
1105157244_0:0:3000:1622_1000x0_80_0_1_b5e527ccc9382e19cc21b64b3c5503ae.jpg

https://rs.sputniknews.com/vesti/20...a-bez-odlaganja-hapsenje-radete-i-jojica-srs/
Механизам у Хагу послао је захтев Србији да без одлагања буду ухапшени и том суду изручени функционери Српске радикалне странке Вјерица Радета и Петар Јојић, како би им било суђено због непоштовања суда.
Радета и Јојић се терете да су наводно претили и нудили мито двојици сведока у предмету против Војислава Шешеља.
Суд је овим одбио захтев да се радикалима суди у Србији, а наведено је да не стоји образложење да Виши суд не дозвољава њихово изручење, јер, према ставу суда, Статут Механизма превладава над домаћим правом, преноси Танјуг

765.png

Пошто добри обичаји Крстарички захтевају, уместо неколико речи, послужио бих се архивским документом САНУ
(САНУ – А36-119-263) чувеним говором чувеног капетана ЛУКЕ, као одговор гамади Дивљег ЗАПАДА:
http://www.rasen.rs/2018/10/slusaj-amo-krecemo-u-borbu-makar-svi-izginuli/#.X8-6UHBKizc

"Ми живимо у озбиљно доба и сваки од вас знаде зашто смо ту. Сви сте већ старији и жењени људи, ви читате новине, је ли тако? Ако нам ко пружи рат, јебо га отац, ми ћемо га прихватити и ратовати. У том случају, јебо му пас матер, морали би ми да примимо борбу, па макар сви изгинули.

То би било од нас часно, јел тако?......."
Наставак одговора хашким битангама: http://www.rasen.rs/2018/10/slusaj-amo-krecemo-u-borbu-makar-svi-izginuli/#.X8-6UHBKizc
Spakovaće Zvončica ove nakaze sa sve mašnicom, samo ako mu bude odgovaralo.

Ne znam, posle svega smesno je i govoriti o Hagu kao o bilo kakvom autoritetu na polju prava i pravde.
ХАДски Трабуњал није ни настао као институција права и правде, већ као ПРАВНА НАКАЗА
која је требало да "опере" крваву улогу крвавог Запада у крвавом растурању СФРЈ!
Чак и његово успостављање учињено је на ПРОТИВПРАВАН начин, супротан Међународном
праву уз кршење правних норми УН и њихову злоупотребу.

Већ сада у свету не постоји ауторитативан и угледан правни чинилац, који ту правну
наказу другачије третира осим као поругу праву и правди и као средство манипулације
и политичких уцена.

ХАДски Трабуњал није ни настао као институција права и правде, већ као ПРАВНА НАКАЗА
која је требало да "опере" крваву улогу крвавог Запада у крвавом растурању СФРЈ!

Чак и његово успостављање учињено је на ПРОТИВПРАВАН начин, супротан Међународном
праву уз кршење правних норми УН и њихову злоупотребу.

Већ сада у свету не постоји ауторитативан и угледан правни чинилац, који ту правну
наказу другачије третира осим као поругу праву и правди и као средство манипулације
и политичких уцена.

Ne bih isla tako daleko, u pocetku je samo formiranje takvog suda obecavalo u smislu podrske da se takav krvavi rat ne ponovi, medjutim, on ni u jednoj stvari nije dostigao svoju glavnu svrhu a to je da bude pravedan i da podjednako obuhvati sve cinioce.

Овог момента треба Хагу тражити подизање оптужница против Блера, Клинтона, Шредера, Олбрајтове, Билта и затрпати их процесним захтевима, док се не дозову у памет.
Ни ја не марим Радету и Јојића, али- овде се ради о сујети Хашке булументе, која је ћутала као заливена кад су по Хрватској, БиХ и по Косову чињене неупоредиво горе ствари...
Aha to će ih dozvati definitvno u pamet. :worth: Na stranu što smo to već pokušali pre 20 godina i imalo je odjeka kao kereće ***** na kiši ,ovaj tzv. mehanizam - naslednik Haškog suda je završio sa podizanjem optužnica još pre 3-4 godine,tako da to ni teorijski više nije moguće .
A i kako zamišljaš da vlast traži procesuiranje svojih medjunaordnih saveznika, poslovnih partnera i skupo plaćenih savetnika.
ps obratiti pažnju na datum veselog dogadjaja od dole ,dosta je simbolično .

Šreder na mitigu SNS: Vučić je povećao ugled Srbije u svetu
Miting 44_RAS_foto Aleksandar Dimitrijevic gerhard šreder govor
FOTO: A. DIMITRIJEVIĆ / RAS SRBIJA
Srbija nalazi pred presudnim izborima i za zemlju bi bilo dobro da pobedi Aleksandar Vučić, poručio je bivši nemački kancelar Gerhard Šreder, gost na mitingu SNS u Kombank areni.

Да, када су Кина и Русија биле на врхунцу моћи...
Или...
Jel se u bilo kojoj odluci bivšeg suda u Hagu osetio taj rast moći Kine i Rusije ?
Ja nešto nisam primetio , nego sve jedno kakve veze Rusija i Kina imaju kada sud tj. sada mehanizam ne diže više optužnice već rešava ostatke starih predmeta . Na stranu što bi bilo jako smešno tražiti od Kine i Rusije da pokrenu procuiranje ljudi koje sama srpska vlast uzima za savetnike i plaćene lobiste poput Blera , Klintona i Šredera , čak ih na mitinge dovodi ta im sendvič masa tapše na godišnjicu bombardovanja , stvarno bilo bi urnebesno tako da je šteta što taj film nećemo gledati .

Jel se u bilo kojoj odluci bivšeg suda u Hagu osetio taj rast moći Kine i Rusije ?
Ja nešto nisam primetio , nego sve jedno kakve veze Rusija i Kina imaju kada sud tj. sada mehanizam ne diže više optužnice već rešava ostatke starih predmeta . Na stranu što bi bilo jako smešno tražiti od Kine i Rusije da pokrenu procuiranje ljudi koje sama srpska vlast uzima za savetnike i plaćene lobiste poput Blera , Klintona i Šredera , čak ih na mitinge dovodi ta im sendvič masa tapše na godišnjicu bombardovanja , stvarno bilo bi urnebesno tako da je šteta što taj film nećemo gledati .
Подсети ме- колико је изручено Хагу "ратних злочинаца" од кад су Русија и Кина некакав фактор у међународним односима, и верујеш ли у нове санкције запада Србији, сада, када Вајден преузима место прдеседника САД?

Подсети ме- колико је изручено Хагу "ратних злочинаца" од кад су Русија и Кина некакав фактор у међународним односима, и верујеш ли у нове санкције запада Србији, сада, када Вајден преузима место прдеседника САД?
Izručeni su svi koji su traženi i protiv kojih su podignute optužnice za ratne zločine ,inače Rusija i Kina nisu kao članovi SB UN sa pravom veta nikad blokirali ,niti opstuirali rad Haškog Suda . Ove dve radikalske budale traže zbog nekih procesnih gluposti oko čega se niko neće cimati ,niti će biti nekih velikih pritisaka oko njih .
. A neće biti Bajdenovih sankcija jer Srbija nije "otpadnička država " kako to zovu na zapadu , ako mogu da uvode sankcije Rusiji ili Iranu , sigurno im ne bi bio problem da to urade i Srbiji ,ali na sreću nismo im više u fokusu. Više nema klasičnih sancija kao 93' sada postoje drugačiji i sofisticiraniji vidovi pritisaka .

Back