Andrej Bolkonski
Iskusan
- Poruka
- 6.420
Ti si nudio Hagu,sve sto imas.Ja se nikada ne kacim sa medjunarodnim sudom.Kaze poslovica:Jace je selo,od popa....e jado ponavljas jedno isto ko petao pesmicu. jesi muskarac ili neka smizla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si nudio Hagu,sve sto imas.Ja se nikada ne kacim sa medjunarodnim sudom.Kaze poslovica:Jace je selo,od popa....e jado ponavljas jedno isto ko petao pesmicu. jesi muskarac ili neka smizla
sta fali, mogu da ih dovedem do ševeningenskih blind vrata posto su slepci kakvih nemaДа поведу и тебе?![]()
У том случају поштено би било и да имsta fali, mogu da ih dovedem do ševeningenskih blind vrata posto su slepci kakvih nema![]()
ne pipam nista sta si ti lizao
Spakovaće Zvončica ove nakaze sa sve mašnicom, samo ako mu bude odgovaralo.![]()
https://rs.sputniknews.com/vesti/20...a-bez-odlaganja-hapsenje-radete-i-jojica-srs/
Механизам у Хагу послао је захтев Србији да без одлагања буду ухапшени и том суду изручени функционери Српске радикалне странке Вјерица Радета и Петар Јојић, како би им било суђено због непоштовања суда.
Радета и Јојић се терете да су наводно претили и нудили мито двојици сведока у предмету против Војислава Шешеља.
Суд је овим одбио захтев да се радикалима суди у Србији, а наведено је да не стоји образложење да Виши суд не дозвољава њихово изручење, јер, према ставу суда, Статут Механизма превладава над домаћим правом, преноси Танјуг
![]()
Пошто добри обичаји Крстарички захтевају, уместо неколико речи, послужио бих се архивским документом САНУ
(САНУ – А36-119-263) чувеним говором чувеног капетана ЛУКЕ, као одговор гамади Дивљег ЗАПАДА:
http://www.rasen.rs/2018/10/slusaj-amo-krecemo-u-borbu-makar-svi-izginuli/#.X8-6UHBKizc
"Ми живимо у озбиљно доба и сваки од вас знаде зашто смо ту. Сви сте већ старији и жењени људи, ви читате новине, је ли тако? Ако нам ко пружи рат, јебо га отац, ми ћемо га прихватити и ратовати. У том случају, јебо му пас матер, морали би ми да примимо борбу, па макар сви изгинули.
То би било од нас часно, јел тако?......."
Наставак одговора хашким битангама: http://www.rasen.rs/2018/10/slusaj-amo-krecemo-u-borbu-makar-svi-izginuli/#.X8-6UHBKizc
Не бих имао душу да ти од УСТА отимам!ne pipam nista sta si ti lizao![]()
"drzavno"Ma kakvo vise izrucivanje u Hag.
Ne znam, posle svega smesno je i govoriti o Hagu kao o bilo kakvom autoritetu na polju prava i pravde."drzavno"
ХАДски Трабуњал није ни настао као институција права и правде, већ као ПРАВНА НАКАЗАNe znam, posle svega smesno je i govoriti o Hagu kao o bilo kakvom autoritetu na polju prava i pravde.
ХАДски Трабуњал није ни настао као институција права и правде, већ као ПРАВНА НАКАЗА
која је требало да "опере" крваву улогу крвавог Запада у крвавом растурању СФРЈ!
Чак и његово успостављање учињено је на ПРОТИВПРАВАН начин, супротан Међународном
праву уз кршење правних норми УН и њихову злоупотребу.
Већ сада у свету не постоји ауторитативан и угледан правни чинилац, који ту правну
наказу другачије третира осим као поругу праву и правди и као средство манипулације
и политичких уцена.
Aha to će ih dozvati definitvno u pamet.Овог момента треба Хагу тражити подизање оптужница против Блера, Клинтона, Шредера, Олбрајтове, Билта и затрпати их процесним захтевима, док се не дозову у памет.
Ни ја не марим Радету и Јојића, али- овде се ради о сујети Хашке булументе, која је ћутала као заливена кад су по Хрватској, БиХ и по Косову чињене неупоредиво горе ствари...
Да, када су Кина и Русија биле на врхунцу моћи...Na stranu što smo to već pokušali pre 20 godina
Jel se u bilo kojoj odluci bivšeg suda u Hagu osetio taj rast moći Kine i Rusije ?Да, када су Кина и Русија биле на врхунцу моћи...
Или...
Подсети ме- колико је изручено Хагу "ратних злочинаца" од кад су Русија и Кина некакав фактор у међународним односима, и верујеш ли у нове санкције запада Србији, сада, када Вајден преузима место прдеседника САД?Jel se u bilo kojoj odluci bivšeg suda u Hagu osetio taj rast moći Kine i Rusije ?
Ja nešto nisam primetio , nego sve jedno kakve veze Rusija i Kina imaju kada sud tj. sada mehanizam ne diže više optužnice već rešava ostatke starih predmeta . Na stranu što bi bilo jako smešno tražiti od Kine i Rusije da pokrenu procuiranje ljudi koje sama srpska vlast uzima za savetnike i plaćene lobiste poput Blera , Klintona i Šredera , čak ih na mitinge dovodi ta im sendvič masa tapše na godišnjicu bombardovanja , stvarno bilo bi urnebesno tako da je šteta što taj film nećemo gledati .
Izručeni su svi koji su traženi i protiv kojih su podignute optužnice za ratne zločine ,inače Rusija i Kina nisu kao članovi SB UN sa pravom veta nikad blokirali ,niti opstuirali rad Haškog Suda . Ove dve radikalske budale traže zbog nekih procesnih gluposti oko čega se niko neće cimati ,niti će biti nekih velikih pritisaka oko njih .Подсети ме- колико је изручено Хагу "ратних злочинаца" од кад су Русија и Кина некакав фактор у међународним односима, и верујеш ли у нове санкције запада Србији, сада, када Вајден преузима место прдеседника САД?