Новости: Хаг захтева без одлагања хапшење Радете и Јојића

Poruka
27.467
1105157244_0:0:3000:1622_1000x0_80_0_1_b5e527ccc9382e19cc21b64b3c5503ae.jpg

https://rs.sputniknews.com/vesti/20...a-bez-odlaganja-hapsenje-radete-i-jojica-srs/
Механизам у Хагу послао је захтев Србији да без одлагања буду ухапшени и том суду изручени функционери Српске радикалне странке Вјерица Радета и Петар Јојић, како би им било суђено због непоштовања суда.
Радета и Јојић се терете да су наводно претили и нудили мито двојици сведока у предмету против Војислава Шешеља.
Суд је овим одбио захтев да се радикалима суди у Србији, а наведено је да не стоји образложење да Виши суд не дозвољава њихово изручење, јер, према ставу суда, Статут Механизма превладава над домаћим правом, преноси Танјуг

765.png

Пошто добри обичаји Крстарички захтевају, уместо неколико речи, послужио бих се архивским документом САНУ
(САНУ – А36-119-263) чувеним говором чувеног капетана ЛУКЕ, као одговор гамади Дивљег ЗАПАДА:
http://www.rasen.rs/2018/10/slusaj-amo-krecemo-u-borbu-makar-svi-izginuli/#.X8-6UHBKizc

"Ми живимо у озбиљно доба и сваки од вас знаде зашто смо ту. Сви сте већ старији и жењени људи, ви читате новине, је ли тако? Ако нам ко пружи рат, јебо га отац, ми ћемо га прихватити и ратовати. У том случају, јебо му пас матер, морали би ми да примимо борбу, па макар сви изгинули.

То би било од нас часно, јел тако?......."
Наставак одговора хашким битангама: http://www.rasen.rs/2018/10/slusaj-amo-krecemo-u-borbu-makar-svi-izginuli/#.X8-6UHBKizc

Pa, dobro dragi kolega ovaj govor sam prvi put procitao daaavno u nekom erotskom casopisu, mislim da se zvao "Erotika", ili slicno.
Najverovatnije je njemu i prikladniji, uhhh zaboravio sam u ono vreme su se za danasnje prilike umesto ovih nakaradnih starleta slikali pristojni foto modeli, ipak je kapetan Luka bio ispred svog vremena.

Pa, dobro dragi kolega ovaj govor sam prvi put procitao daaavno u nekom erotskom casopisu, mislim da se zvao "Erotika", ili slicno.
Najverovatnije je njemu i prikladniji, uhhh zaboravio sam u ono vreme su se za danasnje prilike umesto ovih nakaradnih starleta slikali pristojni foto modeli, ipak je kapetan Luka bio ispred svog vremena.
НИСИ! Прочитао си у "ДУГИ", али то је била Енциклопедија британика за
већину актуАлног "Крстиног" пуЋанства! :)

НИСИ! Прочитао си у "ДУГИ", али то је била Енциклопедија британика за
већину актуАлног "Крстиног" пуЋанства! :)
Jok, erotski casopis bio je rame uz rame sa Carlsom Bukovskim, uveseljavao nas je.
Kakva Duga ona je bila dosta ozbiljna za ove nazovi casopise.

Што се каже, докон поп и јариће крсти. Па хајде да их изручимо, и да опет гледамо Циркус Хаг? Зашто да не? Изручивали смо сваког живот...
Neka oni sami pristanu.
Ova radeta je pravnik (ako se ne varam) i može se sama zastupati.
Rečita je ona, bilo bi interesantno :D

Овог момента треба Хагу тражити подизање оптужница против Блера, Клинтона, Шредера, Олбрајтове, Билта и затрпати их процесним захтевима, док се не дозову у памет.
Ни ја не марим Радету и Јојића, али- овде се ради о сујети Хашке булументе, која је ћутала као заливена кад су по Хрватској, БиХ и по Косову чињене неупоредиво горе ствари...

Овог момента треба Хагу тражити подизање оптужница против Блера, Клинтона, Шредера, Олбрајтове, Билта и затрпати их процесним захтевима, док се не дозову у памет.
Ни ја не марим Радету и Јојића, али- овде се ради о сујети Хашке булументе, која је ћутала као заливена кад су по Хрватској, БиХ и по Косову чињене неупоредиво горе ствари...
Ne verujem da oni imaju sujetu.
Za sujetu je potrebano, dostojanstvo, čast i ponos ... neki kvaliteti, koji bi proizveli taj kontrakvalitet.
Ovo se radi smišljeno i ne bi me čudilo da postane neki NOVI uslov za saradnju sa eu i merikom.
Uskoro očekujem da se "digne" i ono sa teroristima Bitići.

Back