NOVOSTI: Četiri milijarde uloženo u rušenje Srbije!" Vučić: Glavni organizator dolazi spolja - Znamo bar tri zemlje da su se posebno angažovale!

Mecenaa

Domaćin
Poruka
3.179
Izvor
www.novosti.rs
Screenshot_20250913_080227_Samsung Internet.jpg

Ovo vec mogu da razumem.interes.kada platim nesto da se uradi ocekujem posao da se završi.
E da izvor informacija su mediji zvanicno prijavljeni kod nas a ne oni iz Luksemburga koji nekima kao sveto pismo...

Osnovno pravilo ako hoćeš da budeš dobar populista jeste da plasiraš kvalitetnog spoljnog i unutrašnjeg neprijatelja, i onda vazda braniš siroti narod do poslednje tuđe pare.

Slično kao što rade reketaši.

A jel rekao Vučić ko mu je dao te 4 milijarde
:zloca:
Ne ali izjavio da su se ti vec prepoznali.
Inace cuj pitanje da li verujem u te lazi.:rotf:
Pa blokaderosi ga prevazišli 50 puta.
Aj samo da se podsetim par u zadnjih 10 meseci.
1.prebijen student na pravnom(napili se i potukli medju sobom)
2.sns plaćenik gazio studentkinju u ruzveltovoj(romi hteli da prodju kolima odmah ga uhapsili)
3.zvucni top najnoviji nevidljivi model.
4.ubijen maloletnik u valjevu
5.par silovanja i svlacenja od strane murije
Dovoljno:think:
Za mene su svi političari po malo lazovi to im u opisu posla ali blokaderosi ce uci u anale lagarija
Nije valjda da ste ovde samo volonteri ko neke:mrgreen:

Poslednja izmena:
2.sns plaćenik gazio studentkinju u ruzveltovoj(romi hteli da prodju kolima odmah ga uhapsili)
Za mene su svi političari po malo lazovi to im u opisu posla ali blokaderosi ce uci u anale lagarija
Nije tema laganje bokaderosa ovde - znači ni ti ne veruješ Vučiću ?

Izvor
www.novosti.rs
Pogledajte prilog 1783770
Ovo vec mogu da razumem.interes.kada platim nesto da se uradi ocekujem posao da se završi.
E da izvor informacija su mediji zvanicno prijavljeni kod nas a ne oni iz Luksemburga koji nekima kao sveto pismo...
То се рачуна као Страна Директна Инвестиција и то ојачава курс динара.

П.с. четири милијарде??!! Сваки месец дода по једну , ради ефекта

pa ko ima veće pare od vučića on svakog dana sipa milijarde ej plaća sve šutanovac do juče najgori ološ koji je upropastio vojsku a sada drži vučićevu sliku u kancelariji...branislav lečić do skoro dizao revolucije protiv vučića a sada ga brani po svim televizijama..da ne prčam za ostali žuti ološ kena bulatović i slično...čak i opociziju zvaničnu kušuje čitam u nišu da je jedan iz opozicije glasao da se ne smeni gradonačelnik sns...da ne pričam za sve resurse sile koje ima vučić da se masovno zapošljavaju ćlanovi njegove stranke u državnim firmama jer je osetio da gubi podrđku ćak ima i svojeprvatne batinaše maskirane i navijaće koji napadaju policiju biju narod po stadionima i dobijaju uose polsove asfalziranja zidanja zgrada..da ne pričam za propagandu svakodnevnu sve te analitičare ššeljevce julovce i slično da ne pričam za zaduživanja da se čuva socijalni mir i penzije...vučić je spreman na sve da ostane većno na vlasti..to su milijarde u pitanju pa neće šutanovac i njemu slični da se prodaje za male i da se bruka ..slično je i sa ostalima...a studenti koji žele da promene tu bolest i taj kancer srksog društva i taj plemenski mentalitet koji čak nisu davali ni ljudima iz opocizije da budu na prorestima vučić ih naziva kriminalcima i ustašama i izdajnicima i plaćenicima a vidimo u stvari ko je ko...vučić je odavno prevazišao gebelsa

Nije valjda da ste ovde samo volonteri ko neke:mrgreen:
Što ne sme ptička da kaže koje su to tri zemlje?

Fašista se ne bojim i ne bežim od njih!​

Tako je vikao skoro.

То се рачуна као Страна Директна Инвестиција и то ојачава курс динара.

П.с. четири милијарде??!! Сваки месец дода по једну , ради ефекта
Rušenje Srbije

Tragedija u jednom činu
Likovi: predsednik neprijateljske zemlje, bankarski ćata, tetka iz Kanade, čuvar

Predsednik sedi u svom kabinetu, mrak, sijalica čkilji, on sedi zamišljen i blago zadimljenoj prostoriji, sa poluosmehom i cigarom i ispija viski. Ulazi ćata zadihan

ĆATA: Predsedniče, zvali ste?
PREDEDNIK: Jesam. Imam dobru vest. Tetka iz Kanade nam je poslala potpuno neočekivano 4 miljarde evra. Kaže "trebaće nam, dolaze teška vremena".
ĆATA: Mašala! Pa to je sjajna vest! Hvala tetki.... Znači zjapeća rupa u budžetu za zdravstvo je popunjena, a biće dovoljno da završimo onaj autoput, most da sredimo da se ne sruši, a možda ostane i nešto za nas, ako me razumete... hehehe... (namiguje)
PREDSEDNIK: Ne dolazi u obzir. Sve ove pare moraju biti uložene u ono što nam je najbitnije.
ĆATA: Šta može biti bitnije od ovoga.... druže predsedniče pobogu?
PREDSEDNIK: RUŠENJE SRBIJE!
ĆATA: Ma šta pričate predsedniče, jeste li jeli bunike? Da vam nije neko poturio nešto u taj viski?... kakvo rušenje Srbije? Šta mi imamo od toga? Šta nas briga za Srbiju i rušenje Srbije?
PREDSEDNIK: Ne razumeš ništa, očigledno. Oni napreduju brzinom munje, postali su za kratko vreme ekonomski tigar. Uvode leteće automobile, plaćaju strancima da dođu kod njih i grade im besplatne fabrike, cene spuštaju na nulu, uskoro će plaćati i narodu da ide u prodavnicu... pobogu, dok mi krpimo autoputeve? Imaju predsednika kome se klanja ceo svet, a mene niko ni da pozove na kafu! MORAMO SRUŠITI NJEGA TJ. SRBIJU! Dok to ne uradimo, ja neću mirno spavati.
ĆATA: Predsedniče, uz dužno poštovanje, vi ste poludeli. Odakle vam uopšte te informacije o Srbiji? To su laži!
PREDSEDNIK: Sve ja znam. Sve. Naišao sam na jedan web sajt, neki INFORMER koji ima sve te informacije, vlasnik je neki čovek sa čudnim zubima, ali taj zna sve o kosmičkom napretku Srbije. Mi to moramo zaustaviti ili nas više neće biti. Bićemo izbrisani sa mape ako ne SRUŠIMO SRBIJU; RAZUMEŠ LI TI MENE?!?!?!?

ĆATA: dobro predsedniče, ako ste tako odlučili, krećemo u akciju. Idem da pišem naloge za isplatu kome treba.

Ćata izlazi iz kabineta, u prolazu diskretno šapne čuvaru "donesite mi jednu ludačku košulju. Imamo problem."

ZAVESA

Izvor
www.novosti.rs
Pogledajte prilog 1783770
podsecas na tihog

kad je on u banovini tu si ti sa temama u nejgovom stilu

NEGO RECI TI MENI HOCE LI KONACNO PREDSEDNIK RECI KO JE TO ULOZIO NOVAC ?
OVA VASA LAPRDANJA O ZAPADU (i ako ste sa zapadom na prst u dupe, sa makronom, sa nemackom zbog litijuma, sa trampovim sinom zbog hotela i stosta... bler vam bio savetnik... ) SMO SLUSALI DESET MESECI

SAD JE SPOMENUO DA ZNATE BAREM TRI ZEMLJE ?

AJDE DA KONACNO CUJEMO KOJE SU TO ZEMLJE?

ili prestanite kakiti da prostis sa tim glupostima kojima obmanjujete narod

KOJE SU TO TRI ZEMLJE KOJE SU ULOZILE SILNE PARE ?

velika britanija nemacka holandija
gluposti par exelans
savetnik bler
1757751190868.png

sto se NEMACKE tice , poznato je da je evropska komisija donela zakljucak da je JADAR STRATESKI PROJEKAT ZA EU I NJENU PRIVREDU
da nemacka najvise gura i podrzava taj projekat.
dakle sa nemcima ste na prst u dupe. a tu je i ''burazer'' sreder najomiljeniji gost po mitinzima sns sekte
1757751337390.png

dakle?

lazi kao i obicno.

spremajte cetkice.

Back