Novosti: Blokaderi se spremaju da pokvare paradu: Izdajnici sada udaraju i na Vojsku Srbije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ta balaFurdija prvo da sluzi vojsku, da nauci da zategne krevet i pospremi iza sebe pa tek onda nekom da deli lekcije

videli smo na kakav brlog lice prostorije u kojima su boravili
Da si ti nešto naučio zatežući krevet nebi piskarao informer gluposti zagađujući nego bi radio u nekoj fabrici puno radno vreme.

Ne placa me niko

Zelim da sprecim da u Srbiji zavlada BLOKADERSKO ZLO

Blokaderi su najvece zlo koje postoji u Srbiji po mom misljenju zato sto zele da uvedu sankcije Rusiji i Kini ako dodju na vlast, slede naloge svog mentora Tonina Picule , cime bi izazvali potpuni kolaps srpske ekonomije.

Ja svoju srpsku drzavu i srpski narod volim iza svega i smatram da je moja ljudska i gradjanska duznost da upoznajem naivne Srbe kakvo zlo su blokaderi i kojem zlu u sustini oni sluze.

Ima tu i mnogo izmanipulisanih, naivnih ljudi i treba svima otvoriti oci.

Blokaderstvo je daleko vece zlo od SNS-a na vlasti, jer SNS ne uvodi sankcije Rusiji i Kini - a blokaderi ce to sigurno uraditi obecali su.

A ja se borim da to sprecim.

Blokader Srbijom NECE VLADATI!

A ako zlavada ne daj Boze , Srbija i Srbi ce tesko postradati.
>"A ako zlavada ne daj Boze , Srbija i Srbi ce tesko postradati."

Неће Србија и Срби, него такви као ти; зато те 'вата страх и дерњаш се унапред.

To sa maketama aviona je dozvoljeno....ako prodje kontrolu kamera....zamisli 100 aviona na paradi , sve paradiraju na kamionima...a narod , u transu , evo gde su nasi milioni.....evo gde je nasa radost, evo gde je Vucic krio svoju ljubav prema Srbima...
Evo nama mitova naših četrdeset godina starih koji su skuplji od najnovijih aviona bilo koje zemlje na svetu. Ne znam da li im zamenili one pocepane naslone za glavu i da li su prefarbali petokrake.🤣

U BG je bila jedna parada jaka, ne secam se koje godine, ali je bila jaka za Srpske pojmove, posle toga nije , mozda je medju prvima...
Znaci transporteri , kolone, pa natovarene jedinice, pa zenske, pa muski , pa marsevi jos nekih jedinica, ne secam se ali je bilo dosta dugo...i kamiona isto ...
Negde na bulevaru se formirala paradna kolona, pa dok dodje do skupstine...a bilo je i preleta, meni se cini vise od 5 aviona...secam se bilo i bojica...

Sad cete reci , nije to bilo u Srbiji nego u Moskvi , ali nije, bio sam napolju , bili cak i satori sa nekim snajperskim puskama, ali posto ne treba cackati djavola, to sam zaobisao...ja u vojsci vecito gadjao u tudje mete, mojih je prva 4, ostalo smestam u tudje mete, da se ne bi omako cin, ili da me ganjaju u snajperiste...sad za to nema opasnosti...kokos necu promasiti , ali vise snajperista ne mogu da budem..

.. jer SNS ne uvodi sankcije Rusiji i Kini - a blokaderi ce to sigurno uraditi obecali su.

Vucic je poklonio Kosovo za jedan usrani mandat, a za sledeci ce da pokloni Republiku Srpsku.. Pritom je za njegove vladavine ocerupao Srbiju samo onaj ko nije zurio na voz.. Sve je rasprodao, rascerupao i raskopao, usrao grad Beograd, usrace i Novi Sad.. On je guba 21. veka, njega i SNS treba smestiti u leprozarijum.. Da dodam da "blokaderi" nikad nisu obecali sankcije bilo kome, to je izmisljotina prknoustog DJVucicevica..

Ne placa me niko

Zelim da sprecim da u Srbiji zavlada BLOKADERSKO ZLO

Blokaderi su najvece zlo koje postoji u Srbiji po mom misljenju zato sto zele da uvedu sankcije Rusiji i Kini ako dodju na vlast, slede naloge svog mentora Tonina Picule , cime bi izazvali potpuni kolaps srpske ekonomije.

Ja svoju srpsku drzavu i srpski narod volim iza svega i smatram da je moja ljudska i gradjanska duznost da upoznajem naivne Srbe kakvo zlo su blokaderi i kojem zlu u sustini oni sluze.

Ima tu i mnogo izmanipulisanih, naivnih ljudi i treba svima otvoriti oci.

Blokaderstvo je daleko vece zlo od SNS-a na vlasti, jer SNS ne uvodi sankcije Rusiji i Kini - a blokaderi ce to sigurno uraditi obecali su.

A ja se borim da to sprecim.

Blokader Srbijom NECE VLADATI!

A ako zlavada ne daj Boze , Srbija i Srbi ce tesko postradati.

Полако само са ултимативним начином размишљања.

Те форе волим Исток 100%, а Запад 0% није добра за Србију
и није реална.

Наш пут је ка ЕУ, си заборавио ?

И ја сам скептик да смо на нивоу да уђемо у то друштво,
али никакви ултиматуми, полако бре !

Ништа се специјално неће десити и да уведемо санкције Русији.
Имају они да једу и пију и без нас !

„Društveni front“ objavio plan protesta u subotu u Beogradu

1000009298.jpg

Kakva sramna tema. Izdajnička vlast je prodala sve što je mogla. Na rodnom istoku Srbije stranci dobijaju rudu za dž i ostavljaju kancerogen otpad. Uvozimo smeće iz eu između ostalih stvari zbog kojih podržavaju ******og. Železnicu nemamo, autobuske karte preskupe, metro u bg se čeka sto godina, al bitno da za beskorisni expo ima pozajmljenih milijardi evra i za cirkuse od bezbroj mitinga.

Novosti: Blokaderi se spremaju da pokvare paradu: Izdajnici sada udaraju i na Vojsku Srbije​

БЛОКАДЕРИ СЕ СПРЕМАЈУ ДА ПОКВАРЕ ПАРАДУ: Издајници сада ударају и на Војску Србије

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Nakon brutalnih napada na predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, napada na Srpsku pravoslavnu crkvu i patrijarha Porfirija, napada na institucije, terorističkih napada na SNS, SRS i druge partije koje ih ne podržavaju, ******************* imaju novu metu - Vojsku Srbije.

Beograd se priprema za vojnu paradu 20. septembra. Narod sa ushićenjem čeka da vidi simbol slobode, jedinstva i snage. Na paradi će, kako je i sam predsednik ranije najavio, moći da se vidi koliko je Srbija danas snažnija.

Oni inače dobro znaju da je ova parada zakazana pre šest meseci, i zasukali su rukave uveliko da uđu u prljavu kampanju upravo protiv Vojske.

Sada je jasno kao dan da oni žele da unište sve srpske simbole i institucije.

Ovo je još jedan dokaz da grupa anarhista i terorista spremno ide protiv tradicije i kulture.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...e-paradu-izdajnici-sada-udaraju-vojsku-srbije

Ima li jedna institucija u Srbiji - od vojske, policije, crkve - koju blokaderi ne mrze iz dna duse?

Možeš li ti, neko, BILO KO da mi kaže šta mi to slavimo 20. septembra pa se organizuje parada

Ja se izvinjavam što sam neuk ali nije mi poznato koji je to praznik 20. septembra,
državni nemam pojma koji je,
crkveni nije, Mala Gospojina je u nedelju 21. 9. a Krstovdan tek u sledeću suboti 27. 9.

Добра ствар је што знамо да нас до 20.09. сигурно нико неће напасти...

Читава војска нам је већ у Београду, са свим наоружањем... :lol:
Могу сећи шуме око, преко, хм "административе" границе. :namcor:

Не сумњам да ће народна милиција сачувати народну војску од неваљалог народа... :per:

Иначе, упали Шиптари у централу Поште Србије на Косову...
Pošto je Kosovo u nadležnosti snaga UN,obrati se njima prigodnom porukom i pozovi ih da deluju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back