leki1
Iskusan
- Poruka
- 6.588
imamo najbolju pvo u evropi,ali nemamo uvezbane pvo-vce ... medjutim ne postoji armija u svetu koja moze da se odupre rojevima malih dronova koji mogu da uniste komandne centre, avione na aerodromima i tako dalje ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tvoj KGB nema kapacitet ni da drzi Rusiju, a kamoli pa da ratuje sa Evropom.hoce li tastaturu zameniti rovom ? Znamo svi da iz dna duse mrzis Ruse .
Tvoj KGB nema kapacitet ni da drzi Rusiju, a kamoli pa da ratuje sa Evropom.
Ovo su klasicni KGb narativi i pretnje kojima prete vec skoro 100 godina, i misle strahom da poljuljaju normalnu Evropu.
Na njihovu zalost, konacno su i svi na zapadu videli koliko su ti KGB narativi tupava glupost nesposobnih diktatora.
Rusija i njena vlast ce se raspasti sama od sebe.
Ako zele da ratuju sa zapadom, raspasce se i brze.
Pa-pa diktatorski KGB, za koga navijate.
Šta bi ti radila ako bi ti neka vlast ispunila želju, makar da si je izrekla samo radi efekta.A gde se dede sav tvoj patriotizam i herojstvo zeko peko?
Nije, sasekoše Rusi stvar u pokušaju, da izvozi Ukrima ne bi Putin izjavio ovo:Fakticki, vec i jeste izvozom u Ukrajinu?
Nije, sasekoše Rusi stvar u pokušaju, da izvozi Ukrima ne bi Putin izjavio ovo:
Pogledajte prilog 1794654
Ne trazim ja od vlasti zelje da mi islunjava.Šta bi ti radila ako bi ti neka vlast ispunila želju, makar da si je izrekla samo radi efekta.![]()
Nije dovoljna, ni iz daleka.imamo najbolju pvo u evropi,ali nemamo uvezbane pvo-vce ... medjutim ne postoji armija u svetu koja moze da se odupre rojevima malih dronova koji mogu da uniste komandne centre, avione na aerodromima i tako dalje ...
Svaka vlas’ kaže da je njima pos’o da oporezuju a da ostali treba da rade.Ne trazim ja od vlasti zelje da mi islunjava.
Neka rade svoj posao, to jedino sto trazim.![]()
Bice rat i Tihi se vraca iz Dojclanda da bude ljuti srpski dobrovoljac.
Kad sam napisala nesto protiv placanja poreza (mada ima i tu materijala)?Svaka vlas’ kaže da je njima pos’o da oporezuju a da ostali treba da rade.![]()
Vlas’ upravo to očekuje, kaže njihovo je da naplaćuju porez a ostali da rade da bi poreski prihodi bili što veći.Kad sam napisala nesto protiv placanja poreza (mada ima i tu materijala)?
Treba vas sve pohapsiti i staviti na dozivotnu robiju zbog izdaje Srbije i prodaje Kosova i Metohije siptarskim teroristima, protiv kojih su se mnogi pravi, casni Srbi borili i davali svoje zivote za odbranu otadzbine. I sve su to uradili uzalud, jer je dosao iskompleksirani necovek koga su maltretirali u mladosti, pa je zbog svog kompleksa inferiornosti dao sve sto je mogao da bi bio na vlasti, osecao se mocno i time kompenzovao svoje psihicke probleme.A zašto ga zoveš tako?Imaj malo poštovanja.
Nekažnjivost je čudna stvar koliko vidim.Treba te pronaći i adekvatno kazniti za uvredu.
Tako je.A sve ove sto glasaju da Srbija napadne Rusiju treba ekspresno spakovati za Ukrajinu.
Ne spamujVlas’ upravo to očekuje, kaže njihovo je da naplaćuju porez a ostali da rade da bi poreski prihodi bili što veći.
![]()
Biće rata , a mi ćemo da bežimo brzim vozom.BIĆE RAT Vučić upozorio: Ceo svet se sprema za rat, kopaju rovove i gledaju ko će biti na čijoj strani!
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar VUčić upozorio je na to da se ceo svet sprema za rat.
![]()
Novosti
- U celom svetu imate potpuni kolaps i haos. Biće sve teže u svetu i biće teže kod nas po određenim pitanjima iz prostog razloga, što ljudi moraju da znaju, da se svi pripremaju za rat. A kad se pripremaju za rat, onda to znači da će toga i biti. I kad već znamo da će da bude rat, a biće, ja vam kažem, jer vidim šta se događa, i kako se svi spremaju. Niko se ne priprema za razgovore, samo gledaju ko će da bude na čijoj strani. Kopaju svoje rovove i čekaju početak. A znaju da rat dolazi i samo se spremaju - rekao je Vučić.
https://www.novosti.rs/vesti/politi...a-rat-kopaju-rovove-gledaju-biti-cijoj-strani
Vucic kaze da je rat izmedju Rusije i NATO pakta neizbezan
Koga cete vi podrzavati u predstojecem ratu Istoka i zapada tj Rusije i Kine sa saveznicima na jednoj strani i NATO pakta na drugoj strani?
Da li Srbija treba da uzme ucesca u tom ratu , ili je bolje da bude neutralna tj da se drzi po strani?
jedva čekam da zarate Rusi i NATO pa da se Srbi mlate sa HrvatimaBit će to Tihi rat.![]()
A ove sto bi sa Rusijom napadali Nato poslati prvo u ludnicu pa zatim deportavati u milu RF.A sve ove sto glasaju da Srbija napadne Rusiju treba ekspresno spakovati za Ukrajinu.