Novosadski učenici napadnuti u Sarajevu: Uhapšen jedan napadač, za ostalima se traga

Jezivi ste u opravdavaju svih svojih nedela. Jezivi! Oni su skandirali Mladićevo ime, a sarajevska deca su se slučajno našla tu sa sve metalnim šipkama i desilo se šta se desilo. Bože me sačuvaj i sakloni, koliko ste vi bolesni.
Nije to od juce kod njih...Srbi su krivi za sve,a oni jadna nevinasca.

Cuj,djeca skandirala Mladicevo ime..a ta djeca tesko i da su cula zaMladica,niti im on nesto znaci,a nisu bas ni toliko glupa da bi u osinjem gnijezdu to izvikivala.
Bezobrazluk i to teski...a nije joj ni prvi put!

Voljela bih samo da je @**Freya** tu bila prisutna,pa da na licu mjesta vidi koliko njena mantra o "bratstvu i jedinstvu"pije vode.

Još samo ti da razumeš da mahalaška manipulacija, kojoj vas evidentno uče od rodjenja, ovde ne prolazi.
E,upravo si dala pravi izraz..."mahalaska manipulacija".
Nisam se mogla dosjetiti kako tacno objasniti ovakve lazi,ali to je to.
Samo zakotrljaj laz i ona se prosiri i dodje do tacke gdje ljude ubjedjujes u takve gluposti koje ni pas sa maslom ne bi pojeo.

Zanislite onda kako izgledaju i krupnije lazi tipa "Markale".

Poslednja izmena od moderatora:
Ha, zar sumnjaš u to kakve su Sarajke?
Možda su se upucavali nekoj i jbg.
Sigurno nindža sigurno.
51272947_2538742499531123_6920244254426005504_n.png

Sramno i tužno, najstrožije kazniti napadače. Zgrožena sam, ovo nisu moji sugrađani nego dno i talog ovog društva. Užas. Želim brz oporavak napadnutoj djeci i osjećam sramotu zbog napada koji im se desio.
Ne, nego su djecu napali Aboridžini iz Perua...:roll:

Još mnogo morate da poradite na toleranciji i kulturi suživota. Još malo pa ćete Srbe u Sarajevu moći vidjeti samo kao voštane figure u muzeju.

Ja sam, ako nisi primjetila, boldovao i time naglasio dio teksta na koji se najviše odnosi moj komentar. Namjera mi nije bila da nju kao individuu optužim za bilo šta niti je njoj upućena bilo kakva lična opaska osim toga ga griješi kada piše da to "nisu počinili njeni sugrađani" jer jesu.

Baš njeni sugrađani. Time skrećem pažnju da postoji problem na kojem se treba raditi ali oni svi kao kulturno društvo treba da liječe takve pojave.
Da li se @Zla Beba bunila ili protestovala ili je čak bilo gdje zabilježen bunt u tome što se po Sarajevu masovno postavljaju spomen ploče u kojima se piše epitet "srpski zločinci" čime se čitav jedan narod stigmatizira.

Jer to su onda zločinci Srba, srpske djece i omladine, starih i sredovječnih, jednom rječju svih Srba od beba do starih ljudi.

Jesu, zločinci jesu Sarajlije i Sarajevu je potrebno liječenje od mržnje, stigamtizacije Srba i bolesnih kompleksa.

Podjestiću te da današnji natpisi o "srpskim zločincima" vuku isto značenje kao kada je nastao pogrom sarajevskih Srba nakon ubistva Franca Ferdinanda kada su sarajevske novine pisale:

"I jesi Srbin prokleto ti sjeme i pleme"

Liječenje će početi tako što će sami sebi priznati da su bolesno društvo a ne time što će reći "to nisu moji sugrađani" jer jesu njihovi ili njeni sugrađani. Tu ne krivim nju lično već ukazujem na činjenice.
To sve stoji,samo mi je zvucalo da njoj nesto zamjeras.A obicno oni koji nisu zasluzili dobiju kritiku,a oni koji jesu se izvuku.

To sve stoji,samo mi je zvucalo da njoj nesto zamjeras.A obicno oni koji nisu zasluzili dobiju kritiku,a oni koji jesu se izvuku.
Ne, nigdje nema njene krivice, krivicu sam striktno precizirao na društvo u njenom okruženju.
Ostrašćenih pojedinaca ima i kod nas Srba što striktno osuđujem ali kod njih je problem društvo i odnosi imstitucija prema tom društvu kojem šire mržnju, laži i propagandu o Srbima.

Pa ja sam ovde prvi napao KDC jer je širila baš tu propagandu i lagala o 1601 ubijenom djetetu u Sarajevu, što na kraju i dovodi do ovakvih posledica.

Jer da je neko tim napadačima objasnio da je najgnusnija laž da je u Sarajevu ubijeno 1601 dijete možda ovih razbijenih glava me bi ni bilo.
Na stranu to što ta djeca iz Novog Sada nemaju ništa sa ratom. Tim gore.

Posto si mene prozvao, da ti odgovorim:
Naravno da osudjujem sve napade extremista na mirne i nevine gradjane bilo da su u BiH ili u Srbiji, posebno ako su izazvane etnickom mrznjom. A, ti se malo podsjeti ko je devedesetih iz Srbije sirio etnicku mrznju u toj BiH, pa sada imamo posljedice, koje si pomenuo?
Dakle, poslije osude direktnih izvrsioca, osudjujem odgovorne politicare, koji seju mrznju i razdor, pa tako regrutuju i lude extremiste ili one glupave, koje su mediji pokrenuli da rade nasilje nad neduznima.
Sada se pitam, kakav mentalni sklop mozes da budes da nas, koji ne djelimo isto misljenje i neprestalno kritikujemo nasilje vlasti i sejanje mtznje, pokusavas da nas optuzujes za podrsku ili apatiju prema istom, ma gdje bilo?

Ovim pokazujes svoje nerazumjevanje i lose radikalske namjere projekcije vlastitih losih namjera.

Posto si mene prozvao, da ti odgovorim:
Naravno da osudjujem sve napade extremista na mirne i nevine gradjane bilo da su u BiH ili u Srbiji, posebno ako su izazvane etnickom mrznjom. A, ti se malo podsjeti ko je devedesetih iz Srbije sirio etnicku mrznju u toj BiH, pa sada imamo posljedice, koje si pomenuo?
Dakle, poslije osude direktnih izvrsioca, osudjujem odgovorne politicare, koji seju mrznju i razdor, pa tako regrutuju i lude extremiste ili one glupave, koje su mediji pokrenuli da rade nasilje nad neduznima.
Sada se pitam, kakav mentalni sklop mozes da budes da nas, koji ne djelimo isto misljenje i neprestalno kritikujemo nasilje vlasti i sejanje mtznje, pokusavas da nas optuzujes za podrsku ili apatiju prema istom, ma gdje bilo?

Ovim pokazujes svoje nerazumjevanje i lose radikalske namjere projekcije vlastitih losih namjera.
Pa podijeli sa nama tu tajnu, meni je nepoznato da je iko iz Srbije širio etničku mržnju u BiH?

Možda misliš na Sefera Halilovića koji je iz Srbije došao u BiH 1991. godine da se sprema za rat sa Srbima?
Ili Sandžakliju Ejupa Ganića koji je naredio da se ubijaju vojnici i oficiri JNA?
Ili na vrh OSA i ubijenog Ugljanina koji je naredio da se strijeljaju zarobljeni rezervisti JNA na samom početku rata?
Ili na Izetbegovića koji je odustao od Lisabonskog sporazuma koji je predviđao nezavisnu BiH i na koji su Srbi pristali?
Ili na muslimanske snajperiste koji su ubili Olgu i Suadu na protestima ispred skupštine BiH pred početak rata?

Pa podijeli sa nama tu tajnu, meni je nepoznato da je iko iz Srbije širio etničku mržnju u BiH?

Možda misliš na Sefera Halilovića koji je iz Srbije došao u BiH 1991. godine da se sprema za rat sa Srbima?
Ili Sandžakliju Ejupa Ganića koji je naredio da se ubijaju vojnici i oficiri JNA?
Ili na vrh OSA i ubijenog Ugljanina koji je naredio da se strijeljaju zarobljeni rezervisti JNA na samom početku rata?
Ili na Izetbegovića koji je odustao od Lisabonskog sporazuma koji je predviđao nezavisnu BiH i na koji su Srbi pristali?
Ili na muslimanske snajperiste koji su ubili Olgu i Suadu na protestima ispred skupštine BiH pred početak rata?
Rahmetli Alija je Beograđanin. Nwkad bio Živković iz Smedereva.

Nisu samo muslimanski extremisti sirili mrznju i sovinizam u BiH, radio je to i Seselj i AV, i razne druge spodobe.
Samo devet dana nakon "pada Srebrenice", 20. jula 1995. godine, Aleksandar Vučić je za skupštinskom govornicom izgovorio reči koje su zgrozile ne samo domaću, već i svetsku javnost.

U maniru nacističkih zločinaca, koji su u Srbiji uveli pravilo da za jednog ubijenog Nemca streljaju sto Srba, Vučić oduševljen receptom, otvoreno se založio za istrebljenje muslimanske populacije u BiH.

Nisu samo muslimanski extremisti sirili mrznju i sovinizam u BiH, radio je to i Seselj i AV, i razne druge spodobe.
Samo devet dana nakon "pada Srebrenice", 20. jula 1995. godine, Aleksandar Vučić je za skupštinskom govornicom izgovorio reči koje su zgrozile ne samo domaću, već i svetsku javnost.

U maniru nacističkih zločinaca, koji su u Srbiji uveli pravilo da za jednog ubijenog Nemca streljaju sto Srba, Vučić oduševljen receptom, otvoreno se založio za istrebljenje muslimanske populacije u BiH.
De ne mlati gluposti molim te.

Nisu gluposti. Dok su drugi krvavili i ginuli za RS, ovakve spodobe su se busale u prsa "srbska", a kad zapuca pobjegnu nazad u BG. O ratnom profiterstvu necu ovaj puta. Zbog takvih laznjaka i "velikih Srba)" ispasta cijeli srpski narod.

To nije bila prijetnja to je bilo upozorenje. Nauči da razlikuješ osnovne pojmove.

To nije bila prijetnja to je bilo upozorenje. Nauči da razlikuješ osnovne pojmove.
Govorimo o ratnim huskacima. Takvi veliki srbi su se useljavali u ogromne stanove, dok su padale bombe na Beograd, i
Ajde? Govorimo o ratnim huskacima i sejacima medjunacionalne mrznje. Takvi veliki srbi su se useljavali u ogromne stanove dok su padale nato bombe, a tamo gdje su branili Srbe, njih vise nema . . .

Back