Microwave
Buduća legenda
- Poruka
- 28.623
ovi protesti će svakako doneti nešto korisno Srbiji...trenutno se rađaju neki novi Čeda Jovanović, Đilas, Bota...Srbija ne sme da stane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad ozbiljno. Jasno je kao dan valjda da toj tamo zemlji treba jedan tezak protest, takav, treba to reci, u kom ce i krv poteci, a sa Manijakom na celu, i ti uslovi su ispunjeni. Taj bi protest imao purgatory efekat...
Nemamo mi na telefonima tu opciju, a i da si pametna valjda bi videla da to nije zatrpavanjeПостоји опција ЕДИТ па све своје одговоре на цитате објави у ЈЕДНОМ посту, а не у милион постова да затрпаваш тему.
..?
Јесте, треба да иде у рикверц, назад у 1996, да досовци исправе своју брљотину из тог доба, и направе још већу, да им Вучко не узме шњур...ovi protesti će svakako doneti nešto korisno Srbiji...trenutno se rađaju neki novi Čeda Jovanović, Đilas, Bota...Srbija ne sme da stane
Bili su mali tada, sada su porasli. I shvatili da ako nisu upisali IT ili Farmaciju da nece nikada naci posao u struci. I shvatili da je svejedno ko je na vlasti, pozicija ili opozicija, da su svi isti, i lepo ljudi pisu da se ogradjuju od svih - da samo hoce normalnu drzavu.
Ne treba u rikverc,ali ni u diktaturu!Јесте, треба да иде у рикверц, назад у 1996, да досовци исправе своју брљотину из тог доба, и направе још већу, да им Вучко не узме шњур...![]()
Ne treba u rikverc,ali ni u diktaturu!
Lepo kažu mladi NORMALNA DRŽAVA!
Treba li crtati šta to znači?
Država u kojoj su samostalne i razdvojene zakonodavna,izvršna i sudska vlast!
Pravna država u kojoj svako radi svoj posao i u kojoj i za klošara i za tajkuna,a i za premijera važe isti zakoni
u jednakoj snazi!
U kojoj revizor,poverenik,ombudsman,tužilac i slični lica od renomea,ali i strah i trepet,za prekršitelje,a ne pajaci
za izvrgavanje ruglu!
Kad se setim kako je SNS klub ismevao Ombudsmana,došlo mi da odem i bacam poluške na Skupštinu! Sramota me
bilo srpskog pasporta! A čifutski neću jer je još gori!
Što ja ne bih ,konačno,živeo ovaj ostatak života u normalnoj ,kolko-tolko,državi...
(Veco,ima li negde te moje pištaljke sudijske!)
Manji bi javašluk bio kad bi se raspisali samo predsednički....!
Jedino ispravno bi bilo da predloži RIK poništavanje izbora,a RIK to da učini,da da ostavku na mesto premijera,
da Nikolić raspusti Skupštinu,raspiše parlamentarne i predsedničke izbore i da tehnička vlada izradi uredbu o
fer predizbornim aktivnostima!
Ako bi ovo učinio Vučić,zavredio bi poštovanje i učesnika protesta,a time bi se stekli uslovi da se Srbija unormali,
izabere sebi čestitiji parlament bez slugeranstva i političkog profiterstva,vladu stručnjaka i predsednika koji će
zaista i predstavljati sve građane Srbije...!
Al ne treba davati prostor za takve teorije. Ja to odma popunimNama je najveci problem teorija zavere u glavama.
Normalno je ,Patak,da živiš u pravnoj državi,a ne u zečijem yebalištu!Pa ono sto je za jednog normalno za drugog je nenormalno...
Normalno za nekog je da ima veliko dvoriste, da ima opasnog psa i da mu pas s vremena na vreme ujede nekog u komsiluku....
Za drugog to nije normalno...
Normalno za nekog je da blokira sve sto neko drugi moze da odradi , jer kad on odradjuje to, onda padne mito , mast, utali se sa opstinarima i onda svima njima lepo...
Normalno je da ako imas para, malo te sta tangira ako se dozvole lokalne razlike, onda napravis svoj Kopaonik u svojoj ulici, pa nema ni pijanaca ni pljackasa ni ludaka ni pasa lutalica....
- - - - - - - - - -
Ovo kao da su pisali protestanti u BG....
Mnogi su se ovajdili snoskom, ali neki su ostali suvi, pa su za jednakost.....bar na ulici...
Manji bi javašluk bio kad bi se raspisali samo predsednički.
Nemoj slušaš Dragoljuba. Opet bi vi bili zayebaniTacno!
I to je onda stvar proste matematike, uglavnom sabiranje i mnozenje.
koliko njih X koliko para i vidis pa biras gde ce biti manja steta
Не знам за друге, ал' ја сам свршио!Ne treba u rikverc,ali ni u diktaturu!
Lepo kažu mladi NORMALNA DRŽAVA!
Treba li crtati šta to znači?
Država u kojoj su samostalne i razdvojene zakonodavna,izvršna i sudska vlast!
Pravna država u kojoj svako radi svoj posao i u kojoj i za klošara i za tajkuna,a i za premijera važe isti zakoni
u jednakoj snazi!
U kojoj revizor,poverenik,ombudsman,tužilac i slični lica od renomea,ali i strah i trepet,za prekršitelje,a ne pajaci
za izvrgavanje ruglu!
Kad se setim kako je SNS klub ismevao Ombudsmana,došlo mi da odem i bacam poluške na Skupštinu! Sramota me
bilo srpskog pasporta! A čifutski neću jer je još gori!
Što ja ne bih ,konačno,živeo ovaj ostatak života u normalnoj ,kolko-tolko,državi...
(Veco,ima li negde te moje pištaljke sudijske!)
Тако је.ovi protesti će svakako doneti nešto korisno Srbiji...trenutno se rađaju neki novi Čeda Jovanović, Đilas, Bota...Srbija ne sme da stane
Сад га пребаци у деснцу јуначку, па настави...Рађа се нова левица!
Ajde raspitaj se ko je sprcao RBV i ko je ukinuo Fond za kapitalna ulaganja a onda osnovao to isto sa drugim imenomu ns je klasika. mesavina ds, autonomasa, nvo, sektasi, cro i mozda pomeki crnogorac
sve u svemu dobro je da vise nikad ne budu na vlasti. dobro za narod, a u sprecice se ono ogromno razbacivanje parama od strane ds vlasti. oni su bre banke sprcali u pepeo i dim