Milan_ns
Ističe se
- Poruka
- 2.341
aha!
... a onda za nas psihologe govore da nam je lako studiranje
E, meni će trebati jedan psihić kad završim studije... Interested?!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha!
... a onda za nas psihologe govore da nam je lako studiranje
uh.... sto ako sada kazem moze... a na kraju i meni bude trebao jedan?
....rokova ili strankinja?
Cokoladnih bombona
upoznao sam jednu original novosađanku
imala serijski broj na lijevom tabanu?
Gde? Kada? Koju?
Na dupetu pise:"Made in Novi Sad".ma kako upoznao novosadjanku u NS-u?! A kako znas da je original- pise na pakovanju original? hahaha!!!!!!!
ma kako upoznao novosadjanku u NS-u?! A kako znas da je original- pise na pakovanju original? hahaha!!!!!!!
sad će tebi MS da objasni natenane samo da virne ovdi
Cao Cao...
Sad u July na ljeto bio sam u Novom Sadu na odmoru, neopisivo mi se dopalo, nigdje toliko ljepih djevojaka na jednom mjestu jos nisam video. Izlaio sam par puta u Laze Talvckog i cini mi se da me rodjak vodio u 'Lazino Tele'. Sve samo dobri utisci...
Sad vi meni recite kako da vas upoznam eto mene tamo opet...
Pozdrav!
Ako si u Laze Telečkog video gomilu lepih devojaka,onda su ti kriterijumi zaista niski.Objektivno nađe se poneka,ali broj takvih je zaista mali.S druge strane,zna se da na nekim drugim stranama ima mnogo veći broj lepih devojaka,a obično se nekako grupišu,to jest slično ide sa sličnim.
A i generalno,nisu Novosađanke baš neke preterane lepotice,možda vara to što te što zaista jesu lepe jesu prava remek dela prirode,ali kada se pogleda koliko samo ima ružnih i prosečnih,dolazi se do zaključka je je kvantitet zaista nizak.Jedino što na ove zadnje pomenute retko ko obraća pažnju.