Borac za prava zivotinja
Legenda
- Poruka
- 51.037
Igramo se. 
Barbara i ja videsmo jednu temicu na LjiS, pa odlučismo da malko plagiramo
... ali i prilagodimo ovom pdf.
Šta je zadatak? – Slikom i filozofskim citatom dočarati kako zamišljate sagovornike sa Filozofije. Slika i citat su aluzija na konkretnu osobu ... a mi ćemo pogađati na koju. Ko pogodi, postavlja sledeći zadatak. Ako niko ne pogodi o kojoj osobi je reč, postavljač zadaje novi.
Ne bi bilo loše da slike odgovaraju novogodišnjoj atmosferi. (Naravno, i ova tema podleže Pravilniku.)
Na primer:
(klik za uvećanje)
"I believe alien life is quite common in the universe, although intelligent life is less so. Some say it has yet to appear on planet Earth."
Stiven Hoking
p.s. Tema će trajati do Nove godine, i tokom novogodišnjih praznika.
Barbara i ja videsmo jednu temicu na LjiS, pa odlučismo da malko plagiramo
... ali i prilagodimo ovom pdf. Šta je zadatak? – Slikom i filozofskim citatom dočarati kako zamišljate sagovornike sa Filozofije. Slika i citat su aluzija na konkretnu osobu ... a mi ćemo pogađati na koju. Ko pogodi, postavlja sledeći zadatak. Ako niko ne pogodi o kojoj osobi je reč, postavljač zadaje novi.
Ne bi bilo loše da slike odgovaraju novogodišnjoj atmosferi. (Naravno, i ova tema podleže Pravilniku.)
Na primer:
(klik za uvećanje)
"I believe alien life is quite common in the universe, although intelligent life is less so. Some say it has yet to appear on planet Earth."
Stiven Hoking
p.s. Tema će trajati do Nove godine, i tokom novogodišnjih praznika.

...napoleon ebiga...