Novogodišnje putovanje

Yeah. baby

Zainteresovan član
Poruka
236
A što niko ne piše gde putuje za NG, mislim, ko putuje..

E onda da se ja pohvalim -idem u Beeeeč i puno sam čitala kako je najlepše okićena prestonica za praznike. Bila sam u januaru prošle godine, ali nisam baš za NG.

U vezi s tim, zna li neko da li radi Prater tih dana, npr. 02.01? Mislim na onaj točak, da se vozim (kaže mioj muž ne bi seo na to za 5.000 evra z:D E ja bih se vozila dok ne počnem da povraćam od toga, ne bi bilo prvi putz:(

E onda da se ja pohvalim -idem u Beeeeč i puno sam čitala kako je najlepše okićena prestonica za praznike. Bila sam u januaru prošle godine, ali nisam baš za NG.

U vezi s tim, zna li neko da li radi Prater tih dana, npr. 02.01? Mislim na onaj točak, da se vozim (kaže mioj muž ne bi seo na to za 5.000 evra z:D E ja bih se vozila dok ne počnem da povraćam od toga, ne bi bilo prvi putz:(

Ja sam bio u decembru jedne godine pre Božića i zaista je fenomenalno. Ne znam da li još rade weihnachtsmarkt-i u to vreme ali obavezno poseti...wurstovi,perece,kuvano vino i kolači...dok sve sija ali sa stilom...:zaljubljena:

Koliko vidim odavde 02.01.je radni dan kod njih...e sad da li točak na Prateru radi

http://www.timeanddate.com/holidays/austria/2016

Radi.
Lepo se provedi u Beeeeču!

Taj tocak nije nesto strasan, postoje puno gore voznje.. Ali je jako jako hladno kada te popne na visinu a ja sam bio u 7. mesecu..

Ja putujem u Minhen, a prošle godine za Novu godinu sam bio u Milanu. Moram priznati da imam mnogo sreće što je to tako (možda već sledeće i narednih godina ne budem išao nigde) i da nije nove godine u inostranstvu Nova godina bi mi bila izlazak ko izlazak a prvih par dana nove godine skroz bezveze (barem mi se tako činilo prošle godine tih prvih par dana Nove godine)

E drugari, hvala na lepim željama!

A gde ćete vi?

Vaske, valjda zavisi i s kim si na dočeku... Ja prošle godine bila sa md na trgu kod nas, Vlado Georgiev peva (z:hm:) kaže "k'o norveški disko"! Ali bilo je ludo.

Pošto putujem sutra i biću na nogama većinu vremena (da se ne izrazim gde ću biti deo vremena, mislim na kojim delovima telaz:lol:), možda ne uspem da vam zaželim sve, sve najbolje u novoj.... neka vam sve bude kako ste zamislili i, i dalje budite nabolji sagovornici na svetu... Niko nema što Srbin imade!

I, naravno, lepo se provedite baš za doček, gde god da ste...

Back