Novo vreme!

Nego da se vratimo na temu
bajadera5oo4.jpg

od sada ce se medju Srbljima govoriti"prodao je veru za bajderu " a ne za veceru :thumbdown:

Nešto me zanima, kod ovih radikala, kako to da je Vučić pre par meseci bio viđen za vođu, kako su padali hvalospevi za njegove poteze na mitingu "Ćao Radovane" kada je nasrnuo goloruk na policiju, mlad, školovan, uspešan....itd, itd....
Tada ste mislili da je na pravom putu.

Pogrešili ste, kako kažete. Maske su pale.

Kako znate da sada ne grešite kad podržavate Todorovića i narikače?:mrgreen:

Није Тодоровић испао издајник него николић и вучић.

E, ovo je za smejanje:

Lider desničarske i svojevremeno proustaške Hrvatske stranke prava Anto Đapić kaže da ne vidi nijedan razlog „zašto bi se gospon Vučiću zabranilo doći u Hrvatsku“.
- Koliko znam, on nije učestvovao u ratu, niti je optužen za neke zločine, pa smatram da slobodno može putovati po Hrvatskoj.

Paz' majke ti, bitno je da su na spisku učesnika u ratu oni što su mobilisani po noći ili gušteri koji su posle osnovne obuke oterani na front, pa imaju problema sa ulaskom u Hrvatsku, a za *******og se "ne zna" :roll:

Srbi, ali i hrvatski desničari, nemaju ništa protiv dolaska bivšeg radikala
Anto Đapić (HSP): Vučiću, dobro došao u Hrvatsku!
Subota - 08.11.2008
Predstavnici Srba u Hrvatskoj, ali i najekstremniji hrvatski desničari, nemaju ništa protiv toga da potpredsednik SNS-a i bivši radikal Aleksandar Vučić poseti Srbe u Hrvatskoj, koji žive na području nekadašnje RSK.
Lider desničarske i svojevremeno proustaške Hrvatske stranke prava Anto Đapić kaže da ne vidi nijedan razlog „zašto bi se gospon Vučiću zabranilo doći u Hrvatsku“.
- Koliko znam, on nije učestvovao u ratu, niti je optužen za neke zločine, pa smatram da slobodno može putovati po Hrvatskoj. Ako će njegova poseta biti u funkciji boljih odnosa Srbije i Hrvatske i ako će pomoći integraciji Srba, onda je to u redu. I ja sam pre nekoliko godina bio u Subotici i nikakvih problema nisam imao, pa ne mislim da će ih imati i Vučić. Ali, ipak bih sačekao da čujem šta to ima da kaže kad dođe u Knin - kaže Đapić za „Alo!“.

http://www.alo.co.yu/politika/9315/Anto_Dapic_HSP_Vucicu_dobro_dosao_u_Hrvatsku

mislim sta reci , mozda mu i docek sa lebom tj. kruhom i soli organiZIRAJU :mrgreen:

Neka ne zaboravi Vinjak, pa da odu na neki piknik j.ebo te Bog....

Хајде повежите две теме...
Избор новог патријарха, то јест Екуменизам са Одласком Вучића у Книн.

Јели вама јасно да су хрватски десничари добили наређење од Бенедикта да не праве сра*а?

Ако Бенедикт таквом политиком успе колико толико да примири Српске и Хрватске националисте...

Back