Književnost Novo takmičenje- anketa

Koja je najbolja prozna tema za takmičenje iz književnosti?

• Tema po slobodnom izboru

glasova: 7 33,3%
  • Inspiracija

glasova: 1 4,8%
  • Nikad ne reci nikad

glasova: 0 0,0%
  • Trenutak pred buđenje

• Sećanje

glasova: 3 14,3%
  • Pogled

glasova: 2 9,5%
  • Nebo nad Marsom

glasova: 6 28,6%
  • Pucanj u prazno

• Krug se zatvara

• Pogled sa ugla

• Ukupno glasova
    21
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Džudi S

Brišem spam
Moderator
Poruka
8.780
Na temi- anketi glasali smo da se vrate takmičenja iz književnosti.

https://forum.krstarica.com/threads...isanju-poezije-i-proze.1031802/#post-51155312

Sada vas molim da glasate za predloge iz ankete, kao i za ova predloge:

- Nula
- Džepno izdanje
- Makovo polje
- Šetnja kroz Potemkinovo selo

Ukoliko svoj glas dajete nekoj od ovih boldovanih tema, napišite za koju temu glasate.

Takođe vas obaveštavam da više ne možete da predlažete nove teme.

Molim vas da ne spamujete temu-anketu. Svaki spam, svako trolovanje i ćaskanje biće izbrisano.

Po završetku glasanja, 1.10.2025. počinje takmičenje sa temom koja dobije najviše glasova.

Hvala na razumevanju.

❤️❤️❤️

Koja je onda poenta i predloga za teme ii ankete?

Anketa pokazuje koliko je ljudi zainteresovano da prati takmičenje i u njemu učestvuje.

U prethodnoj temi su bili predlozi za prozno takmičenje.

Vidim da su sada izjednačen po broju glasova -Slobodna tema i Nebom nad Marsom.

Glasa se do 1.10. možda će rezultat biti malo drugačiji.

Slobodnu temu sam stavila u anketu jer je jedan od predloga u drugoj temi.

Dvoumila sam se između slobodnog stila i "Nebo nad Marsom".
Ako će to pomoći da se ne ide ispočetka i ako se svi ostali slažu, mogu svoj glas prebaciti nebu?

Sad vidim da ima još vremena do kraja ankete pa ako se stvari do tada ne promijene, ovo moje stoji.

Namerno sam glasao za temu koja nema sanse da pobedi jer bi mi bilo glupo da se desi slucaj da tema koju sam predlozio pobedi na osnovu mog glasa, tako da sto se mene tice- nije bitno ime teme i u slucaju neresenog mi se cini da je najjednostavnije izabrati “slobodnu temu” jer sama po sebi ona sadrzi i sve ostale teme.

Takodje mislim da je besmisleno da moderator koji organizuje takmicenje ne moze da uce posto ionako nema pravo glasa- Dzudi voli da pise price i bilo bi sasvim prirodno da ucestvuje.

Takodje, ako moze da se pojasni da li se u 10 000 dozvoljenih karaktera ubrajaju i prazni redovi?

Takodje mislim da je besmisleno da moderator koji organizuje takmicenje ne moze da uce posto ionako nema pravo glasa- Dzudi voli da pise price i bilo bi sasvim prirodno da ucestvuje.

Takodje, ako moze da se pojasni da li se u 10 000 dozvoljenih karaktera ubrajaju i prazni redovi?

Ne znam da li se u 10 000 dozvoljenih karaktera ubrajaju i prazni redovi.

Pravilnik za ovo takmičenje je donet odavno i ne može da se menja, tj ja ne mogu da pišem, i hvala na komplimentu.

aman ljudi, postavite takmičenje sa slobodnom temom, da li bila proza ili poezija i dajte da čitamo nešto konačno
nije ni čudo što se svaki put ovoliko odugovlači
neka pišu ljudi o čemu god žele

Takmičenje počinje 02.10. i nadam se da će biti rado čitano i da će biti dosta priča. Prvo ide poezija a pobednik bira temu za poetsko takmičenje.

Ne znam da li se u 10 000 dozvoljenih karaktera ubrajaju i prazni redovi.

Pravilnik za ovo takmičenje je donet odavno i ne može da se menja, tj ja ne mogu da pišem, i hvala na komplimentu.

Takmičenje počinje 02.10. i nadam se da će biti rado čitano i da će biti dosta priča. Prvo ide poezija a pobednik bira temu za poetsko takmičenje.
misliš, proza?

Da, pogrešila sam u brzini. Hvala što si primetila. 🙂

Prvo ide proza, pobednik zatim bira temu za poeziju.
Džudi, zašto ne bi uvek bila otvoren konkurs za poeziju sa slobodnom temom(staviti je u lepljivu) i kada se skupe, recimo, 4 pesme(kad god) to takmičenje i objaviti
niko nigde ne žuri
sigurna sam da bi to neuporedivo brže išlo od bilo koje druge zadate teme

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back