Novo istraživanje: Studentska lista 54% svi ostali ( Vučić, Đilas, DSS, Kreni promeni, Mi, SPS, PSG itd) 46% vaš komentar ANKETA

Novo istraživanje: Studentska lista 54% svi ostali 46% šta to govori ?

• To govori da će Studenti da pošalju i Vučića i levu i desnu opoziciju na smetlište istorije

glasova: 5 55,6%
  • Studentska lista će imati 75% glasova ostali će se boriti za cenzus

glasova: 1 11,1%
  • Izbori se svakako približavaju na ovaj ili onaj način tik tak tik tak tik tak

glasova: 1 11,1%
  • Posle ovog istraživanja Vučić i nekolicina oko njega će da se spremaju da beže, neće čekati izbore

glasova: 2 22,2%

• Ukupno glasova
    9
secam se 50 najmanje istrazivanja koja kazu da SNS pada , gotovi su, pobedjujemo, na krstarici anketama SNS redovno uzme 10% a opozicija 90% i dodju izbori i baaaaaaaaam SNS uzme 50% a opozicija jedva predje cenzus.

Trt Miljojka
I ništa ne nauče osim da i dalje teraju vodu na sns vodenicu...

Izašlo je novo istraživanje sa pitanjem "kad bi danas bili izbori za koga bi glasali" o Anketi možete da čujete u ovom VIDEO-u
u vremenu 33:40 pa nadalje

Istraživanje kaže da bi za Studentsku listu glasalo 54%
Svi ostali 46% ( SNS, SSP, DSS, Kreni promeni, MI, SPS, PSG itd )

Pogledajte prilog 1794726

Ovo je fantastična vest, mada je moje mišljenje da će Studenti imati i više od ovoga
:hahaha:
Ау, бре...

НА ЈАВНОЈ ТРИБИНИ ПСГа НИКО ОД ГРАЂАНА!

На уредно најављеној трибини терористичке организације “Покрет Слободних Грађана”, која је отворена за јавност, није се појавио буквално ни један грађанин са улице. Само 30ак најужих чланова покрета на челу са Павлом Грбовићем!

Исто се дешавало некада и на трибинама ЛСВа где је говоре држао Ненад Чанак, а у публици само чланство странке. Грађана нигде.

Back