- Poruka
- 88.499
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neotpakovane kite džaba pakovati u verzirane fraze, nekako mi se čini po odgovorima.
Šta bi sa onim dajte profi kurvaka ne pita baba šta košta?Udomi,ne kupuj!
Ni ja "ne bi dala" za auto.Najgori su mi oni frajeri, kupe si BMW ili neku drugu "nabuđženu"mašinu...pa po celi dan ga nešto mackaju,brišu,grle, ljube...ne daj bože neka ogrebotina, odm'a - nervni slom!Punta.
Ne mogu bmv to mi se kosi sa zivotnim stavovima,kontrola luksuza
Ti si pateticna, mozda hoce jednostavno nesto sa manje kilometraze, neiskvareno i bez "puno prtljaga". Uopste ne mora da znaci da neko nema standarde zbog toga.Staro. Šta će mi novo. Ne treba mi ni neupotrebljivan rac, ali bogami ni srce
Čak i oštećeno srce je bolje od mladog neiskusnog srca
Ne razumem ljude koji preferiraju tako, verovatno misle da je to bolje zgrabiti dok nije videlo sveta i dok još uvek nema standarde
Enivejz, patetično
Ko je rekao da se radi o mladim osobama xDČak i oštećeno srce je bolje od mladog neiskusnog srca
JaKo je rekao da se radi o mladim osobama xD
nadje li ti onog tvog zigola?Udomi,ne kupuj!
Nisam josnadje li ti onog tvog zigola?
Sine,moj prtljag je sasvim dovoljan,znas ti kako ja pakujem,nema sibicu gde da bacisTi si pateticna, mozda hoce jednostavno nesto sa manje kilometraze, neiskvareno i bez "puno prtljaga". Uopste ne mora da znaci da neko nema standarde zbog toga.
tebi mozda jeste, koliko je drugimaSine,moj prtljag je sasvim dovoljan,znas ti kako ja pakujem,nema sibicu gde da bacis