NOVINARKA ANA LALIĆ SVESNO LAGALA: Pogazila kodeks da bi unela strah među ljude

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naprednjaci su ovih jriznih korona+dana dobili novo upustvo da svakog ko kritikuje ovu vlast bude proglašen ustašom ili njihovim saradnikom.To se vidi čak i na ovom forumu.
Mene zanima,usvajajući njihovo pravilo : "Ako si protiv vlasti u Srbiji,onda si ustaša",da li smatraju protest protiv vlasti,sedenje na stiroporu tokom protesta,te štrajk glađu jednog od lidera protesta,delo ustaške agenture? :per: :per: :per:

Kako moze glupavi radikal da me uvredi? Na forumu sam (sad proverih) - od 2014. Iako si samo retos radikal nadam se da ipak umes da udjes na moj profil i da procitas moje ranije poruke kojih ima 690 (sto i pise ispod mog imena) i vidis o cemu su. Nema ih desetine hiljada jer imam i druga posla sem da budem profi pacijent ovde.
A da sam obozavalac lopova Djilasa si genijalno pogodio kao sto verovatno pogadjas i u 99% ostalih *dubokoumnih* zakljucaka 🐿

Kako moze glupavi radikal da me uvredi? Na forumu sam (sad proverih) - od 2014. Iako si samo retos radikal nadam se da ipak umes da udjes na moj profil i da procitas moje ranije poruke kojih ima 690 (sto i pise ispod mog imena) i vidis o cemu su. Nema ih desetine hiljada jer imam i druga posla sem da budem profi pacijent ovde.
A da sam obozavalac lopova Djilasa si genijalno pogodio kao sto verovatno pogadjas i u 99% ostalih *dubokoumnih* zakljucaka 🐿

Ne poznajes godspodina, retko se javljas, normalan svet s njim ne ulazi u diskusije ;)

Цела поента било какве акције је у томе ко ће да дође. Иначе ће читав живот да нам прође овако.
.

Ако не будемо имали муда да ову олош најуримо, читав ће живот да нам прође овако.

.

Па није рекла истину јер није истина да опреме није било већ да је опрема била у магацину али због нечега ( сасвим могуће саботаже) нико није знао за њу. Тако да она сасвим могуће у договору са саботером почиње да шири панику.
Osoblje nije imalo opremu na raspolaganju. To da li je u magacinu ili pozorištu je nebitno. Bitno je da oni opremu nisu imali.
A, i to što je poslew u Psihovim medijima prikazana u magacinu, prikazana je nakon dva dana, kada su je navukli iz Beograda.

steta,

povuceno je jer se u srbiji ne sudi usa ljubimcima i slugama

na toj bolnici je do sad obolelo samo 2 - dvoje medicinskih radnika!

ana laze! dabodga joj dzavo platio
A, što im se ne sudi. Kontradiktoran si. Podržavaš Vučićevu vlast koja kao nije usa ljubimac i sluga, a onda kažeš da se ljubimcima i slugama ne sudi u zemlji u kojoj Vučić neprikosnoveno vlada. Nego, čija je ovo pudlica i sluga?

1588616520296.png

Osoblje nije imalo opremu na raspolaganju. To da li je u magacinu ili pozorištu je nebitno. Bitno je da oni opremu nisu imali.
A, i to što je poslew u Psihovim medijima prikazana u magacinu, prikazana je nakon dva dana, kada su je navukli iz Beograda.
Битно је јер се тако разликује прави новинар истраживач од полуписмене фуксе као што је Ана Лалић.
Прави новинар истраживач открива праву и пуну информацију а фукса тражи начин да направи хистерију и тако се смести у центар пажње а за то су баш најбоље полу-информације какве она једино и "проналази"

Back