- Poruka
- 269
jedan gradevinac mi nudi stan ako srusi moju kucu od 70 m2 a ako ju ja sam preuredim dobivam 160 m2 . meni je ova opcija sa preuredenjem draza jer se dobiva vise ali nije niti za odbaciti novi stan . sto bi vi odabrali ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedan gradevinac mi nudi stan ako srusi moju kucu od 70 m2 a ako ju ja sam preuredim dobivam 160 m2 . meni je ova opcija sa preuredenjem draza jer se dobiva vise ali nije niti za odbaciti novi stan . sto bi vi odabrali ?[/QUOTE
MOras dobro da razmislis.Pazi sta podpisujes sa gradj.preduzimacima.Ako je sve regularno, mozda je bolje da uzmes novi stan.Opet,sad zavisi sta vise volis.Ako si kucni tip i lezi ti kuca i zivot u njoj mozda ce stan da te gusi.Sve ima svoje prednosti.Opet,ako je stan kvalitetan,dobra lokacija itd to moze biti dobra investicija.Ja vise volim stanove jer je kuca velika obaveza.Kako ti vec imas vise iskustva u kuci onda je mozda bolje da je sam sredis ako imas novca.Za stan ti u ovoj prici nisu potrebna veca ulaganja.Razmisli.Sve zavisi od novca i licnog afiniteta.Srecno!
a koliko ti sad vredi ta od 70 i koliko ti treba da ulozis? recimo vredi 100 000,jel mozes da preuredis za 20 soma?jel mozes da je prodas za 300 000.teskojedan gradevinac mi nudi stan ako srusi moju kucu od 70 m2 a ako ju ja sam preuredim dobivam 160 m2 . meni je ova opcija sa preuredenjem draza jer se dobiva vise ali nije niti za odbaciti novi stan . sto bi vi odabrali ?
jedan gradevinac mi nudi stan ako srusi moju kucu od 70 m2 a ako ju ja sam preuredim dobivam 160 m2 . meni je ova opcija sa preuredenjem draza jer se dobiva vise ali nije niti za odbaciti novi stan . sto bi vi odabrali ?