Novi

e ovo je bolest :lol:
a moderna na genijalan nacin ismeva odredjene pojave, iznosi stavove i postavlja pitanja
za nekog ko ume da cita

Pa mi se ne obraćamo njoj direktno kao njoj nego zajedno ismevamo tu pojavu i glumimo društvo takve osobe. Nego, na vas je bačena crna magija... imate li keša ili da vas ostavim da crknete na forumu pod utiskom da se kao družite sa nekim iskreno? Samo roštilj fali koliko se lepo družimo...

Значи онај шти има сина дебељка је сад издуво ? :confused:

Наравоученије : боље дечко с џипом него дечко с децом ... :mrgreen:

Imam novog decka. Izasla sam sa ovim jednim i bas je bio dosadan, a onda je usao u klub ON i odjednom mi se sve promenilo. Kao da ga je neka svetlost obasjala. Prisao mi je kupio mi je picce. Ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku zurku. Covek me je omadjijao.
Da li se vama tako nesot desilo, da vas neka osoba potpuno zamadjija kad se pojavi?

Јесте.
Десило се то на једном факултету где сам волонтирао на акцији ДДК.
Била је другарица једне моје волонтерке с тог факултета.
Како је ушла у салу где смо били, тако смо се погледали. Ја сам јој пришао. Одмах. Почели смо да причамо. Пропустила је предавање због мене.
Отишла на следеће и вратила се с речима да јој се прича са мном.
Лагано сам је додиривао док смо причали. Само руке. И једном лице, врховима прстију.

Сретали смо се касније још неколико пута... И увек је било исто. Свет није баш много постојао кад смо били једно поред другог.

Међутим, ја сам тада имао девојку и није долазило у обзир да раскинем. Просто, однос нам је био идеалан и ја сам био срећан у тој вези. Никад не бих раскинуо због друге, само због онога како ми је с првом. Чим сам дошао кући, све сам јој испричао...

А дивља ружа и ја смо се мимоишли...
И не жалим због тога, осим понекад кад се сетим њеног осмеха...
Погрешно време за обоје.

Ne mogu...morala bih da ti naplatim prevodjenje...ne prevodim za dzabaka...

@light & dark

Vidim, ulozila si kreativan napor da napisano protumacis na svoj nacin i pokazala svoju originalnost tako sto si ispisala ovu nadasve odusevljavajucu, nejasnu, besmislenu, bez repa i glave repliku ..:mrgreen:

Posto ti je sarkazam u pokusaju nikakav, samo si citala o citavoj tematici i uz to smatras sebe neinteligentnom, na zalost ne ispunjavas uslove (koje je bajdvej odredila eminentna forumasica i postavljacica teme svojom pisanijom i opstom forumskom pojavom) za preuzimanje forumske titule "genij" od MP!
Mada verujem da MP ne bi imala nista protiv da ti dobrovoljno preda titulu..ipak je nacitana osoba u pitanju, koja svoju produktivnost na forumu svakodnevno dokazuje nacitanim postovima, koji su puni predrasuda i opste pljuvacine, pa joj nije potreban dokaz genijalnosti u obliku titule (dobija ga svakodnevnim odzivima na postavljenu temu).... :lol:

Kako bi preuzela njenu titulu pozeljno bi bilo da si sklona narcizmu. Ali ne brigaj! Zato imas sujete na izvoz a ni to nije na odmet! Uvek mozes ponovo konkurisati, kao i mnoge missice lepote koje to rade over and over again na takmicenjima za najlepsu! :malav:

Mislim da MP ne mora strahovati od konkurencije narednih god. dana. :whistling:

hebote ti me toliko poznajes da imam utisak da smo ceo zivot provele zajedno :lol:
divna osobo nesklona pljuvacini :)
i nije interesantno ako u raspravi prepravis malo necije reci i vratis skoro istu stvar :lol:

Pa mi se ne obraćamo njoj direktno kao njoj nego zajedno ismevamo tu pojavu i glumimo društvo takve osobe. Nego, na vas je bačena crna magija... imate li keša ili da vas ostavim da crknete na forumu pod utiskom da se kao družite sa nekim iskreno? Samo roštilj fali koliko se lepo družimo...

ma zaebano to...el vidis tako se i vlasi zaebavali sotim, pa gorelo jabukovo :)
vera u ljudskost mora postojati ;)

hebote ti me toliko poznajes da imam utisak da smo ceo zivot provele zajedno :lol:
divna osobo nesklona pljuvacini :)
i nije interesantno ako u raspravi prepravis malo necije reci i vratis skoro istu stvar :lol:

Slusaj me ti, Light & Dark. Nemoj da se raspravljas sa tom neodoljivom! Mi nismo pametne kao ona, ali smo ipak neodoljive. A to je vaznije da ljudi osete, nego da im mi to namecemo.

Imam novog decka. Izasla sam sa ovim jednim i bas je bio dosadan, a onda je usao u klub ON i odjednom mi se sve promenilo. Kao da ga je neka svetlost obasjala. Prisao mi je kupio mi je picce. Ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku zurku. Covek me je omadjijao.
Da li se vama tako nesot desilo, da vas neka osoba potpuno zamadjija kad se pojavi?

Jao Moderna blago tebi :zaljubljena:
nije mi se desilo :(

Zar ti nisi imala verenika iz Argentine? Sto ste raskinuli?

Cu se dobrovoljno odreknem nika ako zatreba..:manikir:..dok ti se svoje sujete, nadrkanosti i negative ne mozes odreci...:lol:
Nego zaobidji me Krstarice ti...lepse je kad nevidljivo komuniciramo iz daljine....nadji nekog drugog pa njemu pisi besmislene replike iz samo tebi poznatog razloga...:hvala: :D

Јесте.
Десило се то на једном факултету где сам волонтирао на акцији ДДК.
Била је другарица једне моје волонтерке с тог факултета.
Како је ушла у салу где смо били, тако смо се погледали. Ја сам јој пришао. Одмах. Почели смо да причамо. Пропустила је предавање због мене.
Отишла на следеће и вратила се с речима да јој се прича са мном.
Лагано сам је додиривао док смо причали. Само руке. И једном лице, врховима прстију.

Сретали смо се касније још неколико пута... И увек је било исто. Свет није баш много постојао кад смо били једно поред другог.

Међутим, ја сам тада имао девојку и није долазило у обзир да раскинем. Просто, однос нам је био идеалан и ја сам био срећан у тој вези. Никад не бих раскинуо због друге, само због онога како ми је с првом. Чим сам дошао кући, све сам јој испричао...

А дивља ружа и ја смо се мимоишли...
И не жалим због тога, осим понекад кад се сетим њеног осмеха...
Погрешно време за обоје.

Ovo je bas nadahnuto, zamalo da se rasplacem :sad2: Nije sarkazam :lol: Za svaki slucaj...posto mi je svaka sarkasticna :worth: Ova nije!

@Tema: Ne...'cause I'm so cold. Sem fizicki :tajna:

Poslednja izmena:
Bitno je da ste ti i Light slatke, ostalo je nevazno....:lol:

Nismo mi krive, zato sto smo takve, a nikom ne moramo to da nabijamo nikom. MI smo ono sto smo ne moramo da izmisljamo.

Zar ti nisi imala verenika iz Argentine? Sto ste raskinuli?

E, citaj moje postove. Taj covek je zaljubljen ludacki u mene. Nismo zvanicno raskinuli, pa je on umislio da posotoji neka veza i dalje.

pa dobro..razumeli smo..neodoljiva si..niko ti ne oduzima tu titulu :lol:

Ma, bas je neodoljiva.

Back