Novi

Poruka
16.002
Imam novog decka. Izasla sam sa ovim jednim i bas je bio dosadan, a onda je usao u klub ON i odjednom mi se sve promenilo. Kao da ga je neka svetlost obasjala. Prisao mi je kupio mi je picce. Ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku zurku. Covek me je omadjijao.
Da li se vama tako nesot desilo, da vas neka osoba potpuno zamadjija kad se pojavi?

Imam novog decka. Izasla sam sa ovim jednim i bas je bio dosadan, a onda je usao u klub ON i odjednom mi se sve promenilo. Kao da ga je neka svetlost obasjala. Prisao mi je kupio mi je picce. Ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku zurku. Covek me je omadjijao.
Da li se vama tako nesot desilo, da vas neka osoba potpuno zamadjija kad se pojavi?

da budem iskrena, jeste mi se desilo da imam utisak da je nekoga svetlost obasjala koliko mi se svideo...
sa ovim ostalim medjutim, nemam nikakave veze...

Tako je uvijek, kad se zaljubiš

Певачице брате... Ја мислим да ти пишеш романе, или неке приче у новинама, и онда дођеш овде напишеш то измишљено дело, па гледаш одговоре тј како је прича прошла..

Desilo mi se to prošle godine u muzeju Nikola Tesla. Džizas, onaj jedan njihov kustos je apsolutno božanstven. Kada je sam ga ugledala, isključio mi se ton u glavi i videla sam samo njega kako u slow motionu razotkriva osmehom red svojih savršenih zuba. Kako je samo lep, mamma mia!

Da kroz priču i pokrete rukama, mislim da se bavio magijom :evil:

Kroz pojavu na prvi pogled, ne:think:.

iskreno treba postovati 14 000 puta sa fejk akauntom....iskreno bi ti predložio da posetiš psihijatra jer možda čak i nesvesno..iz čiste zajebancije razvijas u sebi dvostruku ličnost...što će se kasnije odraziti loše na tvoje celokupno ponašanje i psihu...počećeš isto tako u nekim bezazlenim situacijama u stvarnom(van interneta) životu da mešaš ličnost ove tvoje moderne pevačice i tvoju ličnost...zaista verovala ili ne (ili verovao ili ne) iz najbolje moguće namere te savetujem da posetiš psihijatra i posavetuješ se sa njim!

Halucinacija kao posledica konstantnog iscitavanja Biblije i nametanja svog misljenja drugima kao jedino ispravnog? :think:
Greh?
Kazna?
Karma?
Ispastanje?

smilie_girl_242.gif

Sta je djip?

Djip, djip, djip, djip...hocu da mi kupis djip...djip, djip, djip, djip nije vazno koji djip....djip, djip, djip, djip da se vozam noc i dan...djip, djip, djip, djip kad si dusooo uuumoorrannn....

To ti je posebna špraha medju kaVanskim pevacicama, pa je verovatno to razlog sto ti je rec nepoznata....

iskreno treba postovati 14 000 puta sa fejk akauntom....iskreno bi ti predložio da posetiš psihijatra jer možda čak i nesvesno..iz čiste zajebancije razvijas u sebi dvostruku ličnost...što će se kasnije odraziti loše na tvoje celokupno ponašanje i psihu...počećeš isto tako u nekim bezazlenim situacijama u stvarnom(van interneta) životu da mešaš ličnost ove tvoje moderne pevačice i tvoju ličnost...zaista verovala ili ne (ili verovao ili ne) iz najbolje moguće namere te savetujem da posetiš psihijatra i posavetuješ se sa njim!

pa da i ja se tako nekad sebi u rl obracam imenom a nekad nikom :rotf:

Imam novog decka i bas je bio dosadan, a onda je usao kao da ga je obasjala. Prisao mi je picci ja sam se potpuno zaljubila. Otisli smo posle njegovim djipom do Zemuna na neku..

Draga Moderna, o yeah, na vas je bačena madjija da li me čujete? Jedna guzata forumašica vas ogovara sa jednom ćoravom a jedna sa nikakvim sisama želi da vam pomogne. Vi ste neshvaćeni i okolina vas prezire. Držite se ćelavog gospodina u godinama koji glumi inteligenciju a u stvari je neiživljeni spermaš željan da umoči u kakvu glupaču. Ima sliku djipa u novčaniku a vi ponesite kondom. Ne verujte brkatoj forumašici koja je u stvari degenerisana od sedenja za računarom i ima onako širu karlicu, american lifestyle takoreći, tetura i zanosi dok šeta. Ona će vam možda uzeti tog sa djipom inače nije iz Zemuna već iz Zemun Polja a to nije Zemun a poreklom je izBosne od tate ranog profitera. PRofit je profit a djip je djip i dobro dodje za navlačenje džorica. A vi ste džora u godinama tako da me zanima šta je bilo kada si se probudila?

Back