Lacibg
Buduća legenda
- Poruka
- 26.498
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo neznam da li se prenosi sexualnim putem . Ako je tako , Mexikanci ce morati da koriste kondome , i problem resen .
Naravno , odlican je momenat za pretnju pandemijom , jer ce mnogo manje paznje da se posvecuje ekonomskoj krizi , a bogami i mogucem ratu .
Па то је то, што ја све време говорим, проверени "рецепт",: једну кризу решаваш тако што - отвориш нову кризу.Naravno , odlican je momenat za pretnju pandemijom , jer ce mnogo manje paznje da se posvecuje ekonomskoj krizi , a bogami i mogucem ratu .
Sve to što si navela, sem zatvaranja granica, bi trebalo da znači 5. stepen. Bar tako kaže SZO.....
Moze li mi neko objasniti
Kako to da je u Australiji oko 125 zarazenih virusom gripe?
Kako to da je u Spaniji oko 65? itd
Koliko li ih je onda tek u Meksiku ako je na primjer u Australiji ili Spaniji toliko mnogo?
Nista ja vise ne razumijem![]()
Ne znam da li sam bio jasan sa pitanjem
Jasan.
Da to je zanimljivo...ispade da ko god je bio u Mexiku popasao je grip a u Mexiku samo oko 2000 ljudi su "pod sumnjom" da su zarazeni tim gripom
Upravo to sam zelio da pitam. Nikako se tome ne mogu nacuditi. A valjanog objasnjenja nema(m)![]()
i nema pare za lekove tako da nema potrebe siriti propagandu da se tamo pojavila bolest.
A po onim bednim zemljama africkim i azijskim;i nema bolesnih;bar izvestaja nema;ali zato se bolest nevidjenom brzinom po zapadnim ( bogatim) zemljama rasirila.......USA,Kanada,Australija,Nemacka,UK,Spanija,Francuska,Austrija,Svajcarska,Norveska,Svedska.....
U Africi bolesti nece ni biti....tamo i ovako ona beda i nema pare za lekove tako da nema potrebe siriti propagandu da se tamo pojavila bolest.Tamo vide lek samo kad im dodju dobrocinitelji sa zapada da im zveknu neku vakcinu sa ko zna kojom bolestinom.
Odvojili bi i oni za Tamiflu kad ih stisne panikaSamo ne može Roche da proizvede toliko pa zaobišli Afriku.
Moj komšija se nakupovao tog Tamiflua prošli put kad je bila priča za ptičji gripparanoik, sad može ladno da valja tabletu po tabletu kakva se psihoza pravi
![]()
Jasan.
Da to je zanimljivo...ispade da ko god je bio u Mexiku popasao je grip a u Mexiku samo oko 2000 ljudi su "pod sumnjom" da su zarazeni tim gripom
А ко је то утврдио, кад још нису тачно утврдили заправо ни колико је од оних умрлих доиста од овог вируса?.. - ovaj grip ubija ljude sa najjacim imunitetom.
Sve to isto mozemo i ovde kod nas da gledamo vec godinama.Kad god je neka frka oko necega eto ti B92 insajder nadje neku mafiju i sve zabruji o tome...svi pricaju o na primer putnoj mafiji dok siptari proglase nezavisnost.....pa onda kad treba nesto drugo da se odradi ...opa evo sportske mafije....i tako redom.
An error occurred, please try again later.
А ко је то утврдио, кад још нису тачно утврдили заправо ни колико је од оних умрлих доиста од овог вируса?![]()