Novi virus H1N1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mini%20Pig%202.jpg

Samo neznam da li se prenosi sexualnim putem . Ako je tako , Mexikanci ce morati da koriste kondome , i problem resen .

Naravno , odlican je momenat za pretnju pandemijom , jer ce mnogo manje paznje da se posvecuje ekonomskoj krizi , a bogami i mogucem ratu .

Sve to što si navela, sem zatvaranja granica, bi trebalo da znači 5. stepen. Bar tako kaže SZO.....

Prijatelju, SZO? Zaboravio si da je to druzina od vjesala u kojoj sede podmitljive spodobe i cekaju koji ce lobi sa koliko da ih pocasti. Zaboravio si da je to sicardzijska ekipa koja je za lepu kintu sa teske protivprirodne psihopatoloske devijacije poznate kao homoseksualizam skinula opravdanu etiketu bolesti.
Kad stvarno bude bila frka, verujem da ce da cute kao qrwe. Nisam vidovit, ali ova sadasnja larma mi lici na zayebavanje naroda kojem preti ekonomska propast....a zaradi se i koji dinar usput.

Moze li mi neko objasniti

Kako to da je u Australiji oko 125 zarazenih virusom gripe?
Kako to da je u Spaniji oko 65? itd
Koliko li ih je onda tek u Meksiku ako je na primjer u Australiji ili Spaniji toliko mnogo?

Nista ja vise ne razumijem :dontunderstand: :think:
Ne znam da li sam bio jasan sa pitanjem

Moze li mi neko objasniti

Kako to da je u Australiji oko 125 zarazenih virusom gripe?
Kako to da je u Spaniji oko 65? itd
Koliko li ih je onda tek u Meksiku ako je na primjer u Australiji ili Spaniji toliko mnogo?

Nista ja vise ne razumijem :dontunderstand: :think:
Ne znam da li sam bio jasan sa pitanjem

Jasan.

Da to je zanimljivo...ispade da ko god je bio u Mexiku popasao je grip a u Mexiku samo oko 2000 ljudi su "pod sumnjom" da su zarazeni tim gripom

Upravo to sam zelio da pitam. Nikako se tome ne mogu nacuditi. A valjanog objasnjenja nema(m) :think:

A po onim bednim zemljama africkim i azijskim;i nema bolesnih;bar izvestaja nema;ali zato se bolest nevidjenom brzinom po zapadnim ( bogatim) zemljama rasirila.......USA,Kanada,Australija,Nemacka,UK,Spanija,Francuska,Austrija,Svajcarska,Norveska,Svedska.....

U Africi bolesti nece ni biti....tamo i ovako ona beda i nema pare za lekove tako da nema potrebe siriti propagandu da se tamo pojavila bolest.Tamo vide lek samo kad im dodju dobrocinitelji sa zapada da im zveknu neku vakcinu sa ko zna kojom bolestinom.

i nema pare za lekove tako da nema potrebe siriti propagandu da se tamo pojavila bolest.

Odvojili bi i oni za Tamiflu kad ih stisne panika :mrgreen: Samo ne može Roche da proizvede toliko pa zaobišli Afriku.

Moj komšija se nakupovao tog Tamiflua prošli put kad je bila priča za ptičji grip :mrgreen: paranoik, sad može ladno da valja tabletu po tabletu kakva se psihoza pravi :D

A po onim bednim zemljama africkim i azijskim;i nema bolesnih;bar izvestaja nema;ali zato se bolest nevidjenom brzinom po zapadnim ( bogatim) zemljama rasirila.......USA,Kanada,Australija,Nemacka,UK,Spanija,Francuska,Austrija,Svajcarska,Norveska,Svedska.....

U Africi bolesti nece ni biti....tamo i ovako ona beda i nema pare za lekove tako da nema potrebe siriti propagandu da se tamo pojavila bolest.Tamo vide lek samo kad im dodju dobrocinitelji sa zapada da im zveknu neku vakcinu sa ko zna kojom bolestinom.

Čekaj bre! Pa, oni nigde ni ne putuju. Kako da se zaraze?

Odvojili bi i oni za Tamiflu kad ih stisne panika :mrgreen: Samo ne može Roche da proizvede toliko pa zaobišli Afriku.

Moj komšija se nakupovao tog Tamiflua prošli put kad je bila priča za ptičji grip :mrgreen: paranoik, sad može ladno da valja tabletu po tabletu kakva se psihoza pravi :D

Pa posto je SEKA.......takodje vestacki i sa ciljem izazvana ekonomska kriza;zatvaraju se firme,radnici ostaju bez posla,oni koji su bili u kreditima ostaju bez svega,sve vise nezadovoljnih i gladnih i onda se stvara nova kriza da malo skrene paznju pa eto ova zdravstvena pa kako to vec ide bitno da sam ziv i zdrav a lako cemo za posao i ostalo a vec ce se naci i neka kora hleba za pregristi.Plus ovo daje mogucnost mocnicima da ko zatalasa lako se "razboli" od tzv gripa pa mora hitno u karantin.

Sve to isto mozemo i ovde kod nas da gledamo vec godinama.Kad god je neka frka oko necega eto ti B92 insajder nadje neku mafiju i sve zabruji o tome...svi pricaju o na primer putnoj mafiji dok siptari proglase nezavisnost.....pa onda kad treba nesto drugo da se odradi ...opa evo sportske mafije....i tako redom.

Jasan.

Da to je zanimljivo...ispade da ko god je bio u Mexiku popasao je grip a u Mexiku samo oko 2000 ljudi su "pod sumnjom" da su zarazeni tim gripom

...bila sam na nekim sajtovima gde se javljaju ljudi iz mexica i kazu da vlada laze i da je mnogo vise i umrlih i bolesnih... ljudi ostavljaju imena ali to se uredno brise

.... sto se tice vakcine i tih lekova na koje se u panici bacaju pare zaboravite...od toga mazete imati samo stetu - ovaj grip ubija ljude sa najjacim imunitetom i to je beskorisno...pomoci ce vam koliko i ako ne jedete svinjsko meso....

Sve to isto mozemo i ovde kod nas da gledamo vec godinama.Kad god je neka frka oko necega eto ti B92 insajder nadje neku mafiju i sve zabruji o tome...svi pricaju o na primer putnoj mafiji dok siptari proglase nezavisnost.....pa onda kad treba nesto drugo da se odradi ...opa evo sportske mafije....i tako redom.

ma jok, bolje da cute i da tolerishu sve te mafije,
ti ako ne volish B92, okreni PINK, DM, BN i ostale kanale...imash ih ko'lko volish!

А ко је то утврдио, кад још нису тачно утврдили заправо ни колико је од оних умрлих доиста од овог вируса? :roll:

...pa tako kazu lekari... od sezonskih vrsta gripa obicno su umirali stari i bolesni, od ovoga ljudi od 20 - 50 godina... kazu tako je bilo i sa onim spanskim .... jos kazu kao iznenadjeni su da ne deluju antivirusni lekovi poslednje generacije... a za vakcinu nema sanse jer virus mutira... bio neki svinjski grip u americi koji je smesan u odnosu na ovaj pre nekoliko godina i oni na brzinu smuckali vakcinu - od svih koji su bili zarazeni umrlo 25 onih koji su primili vakcinu a od onih koji nisu niko

Na virus H1N1 'sumnjiv' i suradnik Baracka Obame

WASHINGTON - Američki državljanin i pripadnik izaslanstva koji je sudjelovao u putu američkog predsjednika Baracka Obame u Meksiko navodno se zarazio virusom svinjske gripe te je prenio na članove svoje obitelji, stoji u današnjem priopćenju Bijele Kuće.

- Dužnosnik ima simptome gripe i sumnja se na mogućnost zaraze virusom tipa-A H1N1 - izjavio je glasnogovornik Bijele Kuće Robert Gibbs.
Dodao je kako je cijela obitelj zaraženog dužnosnika testirana na svinjsku gripu, a rezultati se očekuju ubrzo. (T.D., AFP)

http://www.jutarnji.hr/svijet/clanak/art-2009,4,30,,161541.jl

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back