lee van cleef
Primećen član
- Poruka
- 761
Nije več dugo bilo bilo turnira, pa evo da se ja isprobam još jednom...
Dakle bili su turniri za najbolji film , največe negativce , najbolje glumce i glumice ajmo sad napraviti tour za naj filmsog junaka.
PRAVILA:
Pa mislim da se sve zna ,u prvoj rundi ima 64 heroja ,broj če se smanjivati za pola iz kruga u krug dok ne dođemo do pobjednika
Pa krenimo ...---...;;;
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dakle bili su turniri za najbolji film , največe negativce , najbolje glumce i glumice ajmo sad napraviti tour za naj filmsog junaka.
PRAVILA:
Pa mislim da se sve zna ,u prvoj rundi ima 64 heroja ,broj če se smanjivati za pola iz kruga u krug dok ne dođemo do pobjednika
Pa krenimo ...---...;;;
1.Runda:
Match 1
Indiana Jones (Raiders of the Lost Ark) vs. Michael Vronsky (The Deer Hunter)
vs.
Match 2
Atticus Finch (To Kill a Mockinbird) vs. Jimmy 'Popeye' Doyle (The French Connection)
vs.
Match 3
Antonius Block (The Seventh Seal) vs. Mr.Orange (Reservoir Dogs)
vs.
Match 1
Indiana Jones (Raiders of the Lost Ark) vs. Michael Vronsky (The Deer Hunter)
Match 2
Atticus Finch (To Kill a Mockinbird) vs. Jimmy 'Popeye' Doyle (The French Connection)
Match 3
Antonius Block (The Seventh Seal) vs. Mr.Orange (Reservoir Dogs)