blablablahh
Domaćin
- Poruka
- 3.253
plase se da ne udare kolegin nekada davno zalutali spermatoziodAjde neka probaju. 5 meseci prete da će da urade nešto.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
plase se da ne udare kolegin nekada davno zalutali spermatoziodAjde neka probaju. 5 meseci prete da će da urade nešto.![]()
Mili, nepostojeća zvučna haubica rasterala taj milion o kome pričaš. Šta bi bilo da se primeni old skul , vodena haubica pa svi na marakanu da stoje mokri par sati. Upala oba plućna krila.Ponosan![]()
hapsiti i drzati u prdekani odmah. pa kada jednom prorade institucije, tada nastaviti procesTreba te hspsiti kada institucije postanu funkcionalne.
Zarad podsticanje primene sile
I šta ti kaže sopstveni Šlajpik, treba li biti za Vučića ili za Sinišu Malog
amenKako ne, Bob Rock
Ne daviJel vi znate kojaje moja cena...?
Razmisljao sam o tome, i kad bi bilo dozvoljeno i obezbedjeno da bude pravi preduzetnicki aranzman, dakle da se razvija prema inicijativi i mogucnostima pojedinca koji ima ideju , nos i sposobnost da razvija, mozda bi me neka vlast i kupila....
Jer ako neka vlast obezbedi da se u toj drzavi moze zaraditi i razvijati ako imas dobre ideje i namere, to je em pozitivna diskriminacija, em cak i da nema u jednom trenutkku zdravstvene zastie i penzionera ili socijalne zastite, za 5 meseci bi se stvorila, neko bi preduzetnicki napravio podrsku za taj segment trzista, pa bi dosla konkurencija pa odgovornost...itd itd..\
Da pojasnim u Srbiji sam probao da dobijem bankarski kredit za jednu moju organizacionu ideju , ne proizvodnu , , tako se pogodilo u tom trenutku , i sve banke su me odbile, a dve su me pokrale, tj dale su moj projekat svojim ljudima da ostvare tu ideju, sreca te nisam napisao tajno oruzje ono bez cega nece uspeti...i naravno propali su u roku od 6 meseci...malo vise...
Ali 2 su u roku od mesec dana pokrenule firme i kampanje koje su jasno pokazale moju ideju...ali ne i trikove koje sam imao a nisam napisao..
Sa druge strane, odvede me tip u Britaniju , i sednemo da razgovaramo sa nekim valjda soho bankar, pojma nemam sta je...ali daje kredite, i tip cuje jednu moju poprilicno komplikovanu ideju , ali donosi pare, ali je ogroman sistem, slozena je ideja, i za razumevanje a kamoli za ulaganje..
I tip skonta da je komplikovano , ali kaze mi ovako , slusaj ,kad imas ovakvu ideju , onda se ne radi na malo , znaci to sto hoces da trazis jasno mi je, ali je malo da trazis 1, 2 mil evra, treba da budes hrabar i trazis 300 mil evra za ovu tvoju ideju...ja ga gledam , pa jeste to tacno , ali ko ce mi dati , nemam portfolio nemam cv kakav treba a da mi daju 300 mil evra...on kaze , pa dobices mene, i ceo moj tim, ali mi necemo da idemo na gubitnike, niti na kukavice, a kazem ti ovo je ideja za bar pola milijarde evra...
Dakle dok me jajara u nasim bankama zaebava sa pricom mi otvaramo devizne tekuce racune ali ne da na njima drzite devize da stoje, jok nego da leze i plivaju...
Dotle me britanac pita , daj da ti dam jos malo para da ti biznis sigurno uspe, jer je navikao da ako biznis ne uspe ne idem u zatvor nego proglasim bankrot...a cilj je da ti biznis uspe onda se svi naplate...
Dakle jasno je da je svima u interesu da ti biznis uspe ako si u britaniji a svima je u interesu da ti biznis ne uspe ako si u srbiji, jel jasno ili sam ja nejasan bio..
Pa u penziju. A nece mu se suditi.Kad Vučić digne sidro šta će jadni Dačić da radi. Nije lud da se qurobeca pa da završi kao Musolini okrenut naopako na banderi![]()
Исто као што нису имали појма раније. Тако знајуOtkud novinari Politike to znaju?
Студенти у блокади и други активисти опозиције настављају да крше закон и спроводе терор над грађанима Србије.
Након вишедневне блокаде РТС-а и улица у центру Београда, сада је у плану блокада свих депоа ГСП-а чиме ће већини становника главног града бити онемогућен превоз.
Како се наводи у документу који је представљен на пленуму Правног факултета, план је да се вечерас блокирају депои ГСП-а у Београду како би током сутрашњег дана било онемогућен излазак возила јавног превоза на улице. Блокираће се Депо Карабурма, Депо “Погон Космај”, Депо Дорћол и Депо Нови Београд.
https://www.politika.rs/scc/clanak/673952/novi-teror-blokadera-gradani-ostaju-bez-prevoza
Pogledajte prilog 1717745
Politika kaže teror, mnogi ovde to smatraju paradom oslobođenja.
Da li će sutra da radi pendrek, vodeni top ili će samo da ih guraju štitevima?
Pa vazniji je prevoz od setnje parkom.
Valjda znam, ne gledam u recnik kad pricam sa ljudima...A ti kao znaš engleski
Blokirati GSP i dati avu ultimatum da rasformira Ćacilend ako želi deblokadu GSP-a.Nije blokiran samo park, nego i Bulevar kralja Aleksandra...jedna od najprometnijih ulica srpske prestonice
I to značajno duže od bilo koje studentske blokade ikakve saobraćajnice.
Sve oko Ćacilenda je izuzetno glupo, ali neka im, jer su vlasti na ovaj način u potpunosti obesmislile svaki vid kritike blokiranja saobraćaja. Više ništa ne mogu da progovore studentima povodom toga, jednostavno; sami su se odrekli tog argumenta.
Jesi li siguran da nisu blokadci, ili blokaci. Ili blokadaši, ili blokadori?nisu bloakderi nego blokadisti!
molim za malo kulture postovanja sopstvenog jezika
prilicno...Jesi li siguran da nisu blokadci, ili blokaci. Ili blokadaši, ili blokadori?![]()
Izvini, za ovo je vec kriva vlast.Студенти у блокади и други активисти опозиције настављају да крше закон и спроводе терор над грађанима Србије.
Након вишедневне блокаде РТС-а и улица у центру Београда, сада је у плану блокада свих депоа ГСП-а чиме ће већини становника главног града бити онемогућен превоз.
Како се наводи у документу који је представљен на пленуму Правног факултета, план је да се вечерас блокирају депои ГСП-а у Београду како би током сутрашњег дана било онемогућен излазак возила јавног превоза на улице. Блокираће се Депо Карабурма, Депо “Погон Космај”, Депо Дорћол и Депо Нови Београд.
https://www.politika.rs/scc/clanak/673952/novi-teror-blokadera-gradani-ostaju-bez-prevoza
Не одговара им, јер не могу да доводе нове спонзоре да краду паре, ко је луд да доноси инвестијице када се врховни кримос клима.Izvini, za ovo je vec kriva vlast.
Mogu da shvatim toleranciju donekle, ali nisam sigurna da ovaj haos ne odgovara i vlasti.
Студенти у блокади и други активисти опозиције настављају да крше закон и спроводе терор над грађанима Србије.
fudbaler ili fudbalista?prilicno
mislis fudbalderfudbaler ili fudbalista?
znaci, nisi u pravu, rec je strana, ne budi fataljist
Najgore će biti kad se ispostavi da je vlast iza svega togaIzvini, za ovo je vec kriva vlast.
Mogu da shvatim toleranciju donekle, ali nisam sigurna da ovaj haos ne odgovara i vlasti.