Нови скуп код Амбасаде Црне Горе: Запленити сву имовину *********а и Мила у Србији

ДА! Али види ово:

sram ga bilo
GAZIO BIH TA G*VNA RADO: Sin CRNOGORSKOG FUNCIONERA UPUTIO PRETNJU SRBIMA! Izbio opšti skandal!
Inače, nije prvi put da se ovaj mladić na takav način odnosi prema onima koji, u najmanju ruku, misle drugačije od njega
Objavljeno: 30.12.2019.

Nedim Čoković, sin funkcionera vladajućeg DPS u Bijelom Polju i zaposlenog u Ministarstvu finansija, tačnije Poreskoj upravi, Salka Čokovića, preko društvenih mreža sinoć je širio mržnju direktno usmerenu protiv verujućeg naroda koji je izašao na ulice kako bi izrazio nezadovoljstvo povodom usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti.
Na snimku uživo onoga što se sinoć dešavalo na protestu u Crnoj Gori, Nedim je ostavio komentar: "Kako bih rado jednim hamerom gazio ova g.vna".

694841_1_ff.jpg

Inače, nije prvi put da se ovaj mladić na takav način odnosi prema onima koji, u najmanju ruku, misle drugačije od njega, navode crnogoski mediji.
Zanimljivo je i to da na društvenim mrežam ovaj mladić među fotografijama ima i jednu iz centra Beograda, ispred spomenika Knezu Mihailu.

Genocidni velikomuslimanski fanatik Nedim Čoković preti SRPSKOM NARODU ubijanjem Srba u Bijelom Polju na severu Crne Gore ... CCCC :rtfm:
 

Back
Top