Novi SKANDAL sa traktorima upucenim Srbima u Hrvatskoj

ceca_alexa:
pa viidm još ste dobro ispali nakon gemišta Ruske i Turske škole
nama je ipak bilo lakše
mi smo ipak imali Bečku školu i Veneziansku :lol: :lol:

S Venecijom imas zajednickog koliko i ja sa Tasmanijom (Btw, preci mi se tukli u redovima Jankovic Stojana, mletackog plemica, a tvoji okopavali zito sitnijem madjarskom plemstvu, a kad dodje do belaja, klali po selima Nemacke, Ceske i Madjarske jos u Tridesetogodisnjem ratu - bre, svi su vas zapamtili, kazu stari hronicari "kad nema vojske na vidiku, eto Hrvata da siluju i pale"). Bec slobodno zadrzi; glembajevstina, latentni pederluk, nacizam kao ishod... Tvoja mitteleuropaische istorija, a ne moja. Mi smo Bec odradili sa dva precizna hica, onog letnjeg dana.

I lakše malo s "gemištom" i s Turcima (inace vasom rodbinom, kazu povjesnicari - jer cas ste Goti, cas Perzijanci, cas Turanci...). I ne bih nam se bas toliko rugao, if I were you... Znam neke vase ribe, lepo smo se druzili ovde. Kazu da smo bas simpa, mi Srbi, i da im je zao kad se vrate u ZG (Split i to, kazu, jos nekako, tamo jos radi srpski pragen kod onih skutora, ali Zagreb... gej-parada, zale se te simpaticne curice).

Sunchaser:
S Venecijom imas zajednickog koliko i ja sa Tasmanijom (Btw, preci mi se tukli u redovima Jankovic Stojana, mletackog plemica, a tvoji okopavali zito sitnijem madjarskom plemstvu, a kad dodje do belaja, klali po selima Nemacke, Ceske i Madjarske jos u Tridesetogodisnjem ratu - bre, svi su vas zapamtili, kazu stari hronicari "kad nema vojske na vidiku, eto Hrvata da siluju i pale"). Bec slobodno zadrzi; glembajevstina, latentni pederluk, nacizam kao ishod... Tvoja mitteleuropaische istorija, a ne moja. Mi smo Bec odradili sa dva precizna hica, onog letnjeg dana.

I lakše malo s "gemištom" i s Turcima (inace vasom rodbinom, kazu povjesnicari - jer cas ste Goti, cas Perzijanci, cas Turanci...). I ne bih nam se bas toliko rugao, if I were you... Znam neke vase ribe, lepo smo se druzili ovde. Kazu da smo bas simpa, mi Srbi, i da im je zao kad se vrate u ZG (Split i to, kazu, jos nekako, tamo jos radi srpski pragen kod onih skutora, ali Zagreb... gej-parada, zale se te simpaticne curice).

ah imao sam prilike vidjeti gej paradu u Beogradu
veoma civilizirano ste ih postili da prošeću veoma
mlatili ste ih ko da su životinjska vrsta treće klase
sramota
i onda je Beograd tolerantan grad
aha
zamisli da je netko gej, a po nacionalnosti Hrvat
šta bi tek taj doživio???

ceca_alexa:
ah imao sam prilike vidjeti gej paradu u Beogradu
veoma civilizirano ste ih postili da prošeću veoma
mlatili ste ih ko da su životinjska vrsta treće klase
sramota
i onda je Beograd tolerantan grad
aha
zamisli da je netko gej, a po nacionalnosti Hrvat
šta bi tek taj doživio???
Gde si ti to video da nisi i ti bio medju njima kad ih tako branis izgleda da jesi. :-D :-D :-D

jedite_kod_Joa:
Кјо,провањен си.Знамо да си пешко.

samo ću reći da je znanstveno dokazano
da su najveći homofobi ustvari najveći homoseksualci
samo se toga srame, boje ili to potiskuju
pravi macho hetero muškarac ne razmišlja o homoseksualcima i o tome tko jest i tko nije
njemu je najbitnije da zbari prvu dobru žensku i odgleda dobru fudbal tekmu
tek toliko
nebih se dalje upuštao u raspravu s tobom....

Jelena87:
Рекла сам да Осијеку ништа не фали кад су у питању објекти,није толико оштећен...А о појединцима нисам говорила...Некидан сам се шетала крај Драве...крваве Драве...Емоције су јаке,али не смеш их јавно показати...
Зашти их не смеш јавно показати? :confused:

Back