Novi raskol u SRS-u? Njega ne žele u stranci!

Počalji KPCTAH taj Sre Apr 01, 2009 11:27 am
ГРОБАРЕВИ САТАНИСИ – СМРАД, ГАД И ЈАД !

Даме и господо,

Пре неки дан сам прочитавши обиље мудрости великог српског интелектуалца, јуристе и државника др Војислава Коштунице које је несебично изрекао у свом обраћању на НАЦИНАЛНОЈ АКАДЕМИЈИ осећао сам људску потребу да се том човеку захвалим за те премудрости. То сам учинуо тако да сам на месту где се спомиње то његово обраћање

(види на: https://www.facebook.com/note.php?note_id=62217988677&comments=

написао неколико редака којим сам имао намеру да му се само захвалим. Тај мој осврт, а ко би ако не они најпоганији, су покушали да злоупотребе сатанисти Гробара Томе својим трабуњањем како би било добро када би Коштуница дао Гробару да влада Србијом. Нормално је да сам одмах реаговао, јер моје речи су злоупотребљене. Како су после тога реаговали Гробареви сатанисти ево најбољег примера њиховом „чојства, јунаштва и умности“.

---------------------------------------------------
(пренето са: https://www.facebook.com/note.php?note_id=62217988677&comments=

Oseba Darko Zdravkovic je 31. marec 12:08 napisala

Vas sto ste pobegli iz Srbije kada je zagustilo najvise volim,sto mi glumite velike patriote sa sigurnog!!!Srbija te skolovala i ulagala u tebe a kada treba da se vrati idemo tamo gde su vece plate!!!Sad mi ti Janez pricas o junastvu i patriotizmu umesto da ucis od mene i meni slicnih!!!

----------------------------------------------------

Нормално је да том полуписменом искоту нисам узврати онако како је он очекивао већ сам покушао овим речима да га уразумим:

----------------------------------------------------
Поштовани и уважени господине Darko Zdravkovic,

Никада и ниодкога нисам побегао. У временском периоду 1992-1999. године, мада сам тада мога да будем у свом стану у Љубљани и предајем на свом факултету, сам био на бранику своје Отаџбине. Априла 1999. године су ми НАТО звери уз помоћ петоколонаша Зорана Ђинђића УБИЛИ СИНА ЈЕДИНЦА. Бог ми је у животу остави једино још кћерку Ољу и њој сам морао да омогућим оно што сваки родитељ цео живот покушава - створи колико-толико сигурну будућност. Физички сам и сам са својом кћерком и својим унуком Стефаном у Љубљани али сам увек душом, срцем и разумом са својим народом. На гробу свог сина јединца сам дао завет да ћу ЦЕЛОКУПНУ ОВОЖИВОТНУ ПРЕОСТАЛОСТ посветити СРПСТВУ, СВЕТОСАВЉУ и СРБИЈИ и то је једино што чиним. Ако је то разлог да ми се ругате, да ме исмејавате и пљујете по мени само зато што не желим да се браним слободно то чините. Бог ми је сведок да бих веома радо и од Вас нешто научио, но заиста је то немогуће - глупости не желим да учим…

Што се тиче мог школовања, поштовани и уважени господине Darko Zdravkovic, ни ту нисте у праву - није ме Србија школовала већ је то изгледало управо овако:

- био сам вуковац, имао све петице из свих предмета у свим разредима у ОШ, али пошто сам био син голооточког робијаша нисам могао да упишем средњу школу "о трошку државе",
- завршио сам најелитнију богословску школу "Св. Арсеније Сремац" у Ср. Карловцима као најбољи ученик,
- уписао сам Филозофски факултет, класична филологија и славистика, у Љубљани и већ после друге године, као најбољи студент, кроз некакву размену студената своје усавршавање сам наставио на Универзитету у Падови, на Срорбони и у Атини где сам и докторирао и грчи и латински језик и стекао право да се бавим науком и предајем на најеминентијим универзитетима - могао сам да бирам...

Ништа од тога није плаћала Србија али то ме не спречава да више од сопственог живота волим своје НЕБЕСКО СРПСТВО, клањам се пред светом Вером Господа Исуса Христа и опевавам Србију...

---------------------------------------------------

Шта би после можете тамо ускоро да прочитате, но из овога што вам пледирах се може закључити само једно:

ГРОБАРЕВИ САТАНИСТИ СУ ЗАИСТА НАЈВЕЋА ПОГАН КОЈА У СЕБИ НЕМА БАШ НИШТА ЉУДСКОГА – СМРАД, ГАД И ЈАД ЈЕ ЊИХОВО ЈЕДИНО ПРАВО ИМЕ !

Крстан Ђ. Ковјенић

ima Krle novog favorita :super::super:

bundy,

За обожавање лика и дела бившег колеге КК, постоји тема ...

"НОЋ БЕНСЕДИНА ... 2"

У чему је поента писати на два места исте ствари ... :roll:
Понестала ти инспирација ...:think:

Патиш од опстипације ??? :sad2::sad2::sad2:
Покушај са рицинусовим уљем, и опет ћеш бити онај стари на кога смо навикли ...:ok::ok:

Pravda za Krstana ! ! !:worth::worth::D

Kad bolje razmislim,pa on je za ove inetelektualne gromade iz SRS-a tipa Mircic,Jovanovic,Todorovic,Radeta,Spaho itd. pravi genije..cast izuzecima ,kao sto je nasa "necista" i slicni njoj.:ok:

А ти опет

-Drummer-1.jpg

bundy,

За обожавање лика и дела бившег колеге КК, постоји тема ...

"НОЋ БЕНСЕДИНА ... 2"

У чему је поента писати на два места исте ствари ... :roll:
Понестала ти инспирација ...:think:

Патиш од опстипације ??? :sad2::sad2::sad2:
Покушај са рицинусовим уљем, и опет ћеш бити онај стари на кога смо навикли ...:ok::ok:
sta je jedna tema za Onakvog Coveka :D

Ја под лудацима сматрам индивидуу која плеше из хуманости па онда одустаје на пола такмичења, идиота који тврди да му се странка финансира од донација чланова и сл. а не човека који је шест година затворен без разлога :)

Па СРС је тврдила да се финансира из чланарине!?

А што се брата монсињор, генерал-лајтнанта Крстана Ђ Ковјенића тиће, немој да ми га дираш! Он је створен за ЦОУ! Такав кадар немојте тек тако да испуштате!

Тодоровић и Крстан су бре, као брат и сестра!

П.С:
А и митинзи би били посећени ако Крстан држи говор... сви би смо дошли да се вратимо под окриље СРС!....ма и Демократе би дошле и ЛДП овци би дошли чак би се и Коштуница појавио са Вуком.
Ценим да би бар 2-3,000 људи било.
Додуше толико би смо се смејали да би смо сами морати да тражимо од мурије да нас прска сузавцем да се повратимо!
:hahaha::hahaha::hahaha:

Па СРС је тврдила да се финансира из чланарине!?

А што се брата монсињор, генерал-лајтнанта Крстана Ђ Ковјенића тиће, немој да ми га дираш! Он је створен за ЦОУ! Такав кадар немојте тек тако да испуштате!

Тодоровић и Крстан су бре, као брат и сестра!

П.С:
А и митинзи би били посећени ако Крстан држи говор... сви би смо дошли да се вратимо под окриље СРС!....ма и Демократе би дошле и ЛДП овци би дошли чак би се и Коштуница појавио са Вуком.
Ценим да би бар 2-3,000 људи било.
Додуше толико би смо се смејали да би смо сами морати да тражимо од мурије да нас прска сузавцем да се повратимо!
:hahaha::hahaha::hahaha:

А и ти Мачак,

примите га у СНС,

Ионако сте учланили све који нису баш негде журили ...

Лепо би се уклопио уз тебе, Клео Патру и Дјуку ...

The_dream_team-1.gif

sta je jedna tema za Onakvog Coveka :D

Мишљах да ти не кажем, али ...

А јел ти о себи имаш добро мишљење???
А твоја жена, деца ???

Па и он има право да мисли шта хоће ...
Ко ти даје за право да икога тако третираш ???
Он тебе није спомињао, цитирао ...

Да ли мислиш да си поштенији, паметнији, образованији, срећнији или несрећнији ???

Знаш ли ко си уопште ????
Знаш ли ко је тај Крстан Ковјенић ????
Знаш ли ко сам ја (а срећемо се свакодневно) ???

Знаш ли икога од форумаша који се крију иза никова и пишу како пишу ???

Зашто руглу извргаваш било кога ???
Да те није страх да тебе неко неће руглу извргнути па да узајмиш, задужиш унапред да ти лакше буде ...

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Мишљах да ти не кажем, али ...

А јел ти о себи имаш добро мишљење???
А твоја жена, деца ???

Па и он има право да мисли шта хоће ...
Ко ти даје за право да икога тако третираш ???
Он тебе није спомињао, цитирао ...

Да ли мислиш да си поштенији, паметнији, образованији, срећнији или несрећнији ???

Знаш ли ко си уопште ????
Знаш ли ко је тај Крстан Ковјенић ????
Знаш ли ко сам ја (а срећемо се свакодневно) ???

Знаш ли икога од форумаша који се крију иза никова и пишу како пишу ???

Зашто руглу извргаваш било кога ???
Да те није страх да тебе неко неће руглу извргнути па да узајмиш, задужиш унапред да ти лакше буде ...

:thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

A gde te mi srećemo svakodnevno!?

Back