Novi problem

ako nista nije dirao i bios je na defaultu voltaza procesora je namestena automatski,meni seta od 1,26 do 1,4
ja ti mogu predloziti da pokrenes program OCCT na minimum 6min,na kraju ces dobiti dijagrame temperature i voltaza,kako procesora tako i grana od +12,+5...

postavi te dijagrame pa mozda nesto i ustanovimo

Poslednja izmena:
screenhunter01-nov-16-22-1.jpg

Evo slidze.
No, brinu me ove temperature, jel to normalno ili? :D

zAUZEĆE CPU A 100% KONSTANTNO? MA DA NIJE NEGO I MINIMALNA TEMPERATURA 50 C, tebi je burazeru očigledno zrela CPU pasta za menjanje a i kompjuter generalno za reformatiranje pošto očigledno je da imaš nekog zlikovca na kompu

Pa valjda program sam gura CPU zauzece na 100 procenata. Ovako nikad ne ide na 100 procenata. Maximalno ide do 85 kad pokrenem BF3.

plafon temperature rada su od 65 do 71 celzijusa za te tipove procesora , sve iznad ne valja
inače meni sada dok kuckamo temperatura procesora je 25 celzijusa
usput samprverio i napone za taj procesor , i oni su OK

Znaci pasta da se menja? To necu nikako sam jer ne znam. Da je nesto drugo pa ajde ali pastu ima neko drugi da zameni. :mrgreen:

Znaci pasta da se menja? To necu nikako sam jer ne znam. Da je nesto drugo pa ajde ali pastu ima neko drugi da zameni. :mrgreen:
hebote , koliko imaš godina?
uopšte nije komplikovano niti teško
veći je problem skidanje hladnjaka kod intela nego zamena paste
neznam koliki je problem obrisati pastu sa krpicom umočenom u medicinski alkohol i prebrisati nalegnu površinu hladnjaka i zatim istisnuti na sredinu procesora paste kao zrno pirinča i jednostavno ga poklopiti hladnjakom , mislim teeeeeeško u OM.

hebote , koliko imaš godina?
uopšte nije komplikovano niti teško
veći je problem skidanje hladnjaka kod intela nego zamena paste
neznam koliki je problem obrisati pastu sa krpicom umočenom u medicinski alkohol i prebrisati nalegnu površinu hladnjaka i zatim istisnuti na sredinu procesora paste kao zrno pirinča i jednostavno ga poklopiti hladnjakom , mislim teeeeeeško u OM.

Imam 20 godina ali nisam jos radio sa zamenom paste. Ali za sve postoji prvi put. ;)

Back