Novi Pazar docekao studente

Frederick_

Elita
Poruka
16.564
"Nestvaran je ovaj doček, zahvalan sam svima, i uspeli smo ovo zbog vas. Pešačio sam iz Kragujevca do Beograda i sada od Jagodine do Novog Pazara. Naši podvizi treba da dovedu do slobode, treba da širimo ljubav, empatiju", poručio je student koji je stigao u Novi Pazar iz Jagodine.

https://n1info.rs/vesti/oci-prepune...u-novom-pazaru-nisu-mogli-da-sakriju-emocije/

Novi Pazar je svijet - to je moto današnjeg skupa studenata i slobodnih građana.

Eto, Vučić je pokušao i pokušava na sve strane da podeli, zavadi, a sve što je uspeo je da protiv sebe ujedini Srbe i Bošnjake, ali i sve ostale slobodne građane, kao što nikad niko nije uspeo.

Novi Pazar je ovih dana primer prave Srbije - Srbije pune empatije, ljubavi i sloge.

Primer one prave: slobodne Srbije!

A na ovoj fotki (isečena iz videa, ne mogu ovde da uploadujem) vidimo primer tog jedinstva: Bošnjakinja u zastavi Srbije!!!

E, to je Srbija! Prava Srbija! ❤️

1000023078.jpg

Мени је ово једна од милијих сцена јер више нисам знао како више са својим домаћим Бошњацима ,Рашанима почнемо заједнички братски живот!❤️
Муфтији Зукорлићу сам неизмерно захвалан за први корак са свим манама и врлинама!
Драго ми је да су студенти баш тај град одабрали!

Da, ja sam slušala jednog čoveka iz Novog pazara koji je rekao da je prvi put posle protesta u Nišu počeo da se oseća da je u punom smislu reči građanin Srbije i da voli narod ovde. to je bilo posle onog što su u Nišu dočekali studente iz Novog pazara sa hranom koju su oni tada mogli da jedu zbog svog praznika. A ima i onih scena kada se mole svi svako na svoj način uz himnu Srbije "Bože pravde".

Zajednički Bog, zajednička država, neka nam je svima na dobro sve ovo !

I dok Vucic mora da dovodi placenike i ucenjene da mu nose najvecu zastavu, studenti svojom ljubavlju i empatijom ujedinjuju i oblače ostale narode koji žive u Srbiji srpskom zastavom. 😊❤️😊

Jer kad ta zastava krene da predstavlja ljubav, a ne zlo - svako normalan želi da se ogrne sa njom 😊
ovo si u pravu, al ti iz Svabije ne bi bas trebao da imas obraz da nama ovde pricas, ti glasaj tamo

Мени је ово једна од милијих сцена јер више нисам знао како више са својим домаћим Бошњацима ,Рашанима почнемо заједнички братски живот!❤️
Муфтији Зукорлићу сам неизмерно захвалан за први корак са свим манама и врлинама!
Драго ми је да су студенти баш тај град одабрали!

Ja sam živeo dugo u tom kraju, imam mnogo bliskih ljudi tu i uvek je velika većina i Pazaraca i Raščana bila za ljubav i slogu.
Samo što je, do sada, uvek manjina zadojena mržnjom bila glasnija.
Studenti su probudili tu uspavanu većinu, i sada svi vide ono što Srbija, zapravo, jeste: zemlja sloge i ljubavi.
Zemlja divnih ljudi.

U Pazaru i Raški nema gladnih, nikada nije bilo i nikada neće biti.
U tom kraju, u selima, još se čuva soba za putnike namernike, tako da nijedan putnik neće spavati pod vedrim nebom.

E - to je Srbija ❤️

ovo si u pravu, al ti iz Svabije ne bi bas trebao da imas obraz da nama ovde pricas, ti glasaj tamo
Ja sam srpski državljanin, odrastao u Srbiji, i sa psolovanjem u Srbiji.
Plaćam porez u Srbiji veći od 99,999% ljudi.
Imam imovinu u Srbiji.
I stalno dolazim, i ko zna, mozda cu sada i da se vratim kada očistimo zlo.

Tako da imam i obraz i svako moguce i moralno i materijalno pravo 😊❤️💪

Novi Pazar je ovih dana primer prave Srbije - Srbije pune empatije, ljubavi i sloge.

Primer one prave: slobodne Srbije!
O kojoj ti slobodi pises? Kojim glupostima o "slobodi" se ti zanosis? Ovo je prava studentska diktatura a ne Vucuceva "diktatura" kako ovdasnji botovi stalno pisu. Jesu li SNS blokirali studente u Novom Pazaru? NISU. Jesu li studenti blokirali SNS? JESU. I gde je tebi tu sada "prava sloboda"?
Ovo je tipican primer diktature i blokade koju ovi nazovi "studenti" vrse nad srpskim narodom vec mesecima...... "Ljubav i sloga" najveca budalastina napisana danas na ovom forumu.
Nista drugo do jos jednog studentskog maltretiranja gradjana i naroda Srbije....... Primer one prave: zatvorene i maltretirane Srbije od strane studenata a ne slobodne Srbije.......

"Na raskrsnici u naselju „Šestovo“ u Novom Pazaru došlo je do incidenta sa policijom kada su studenti hteli da blokiraju odlazak autobus sa pristalicama SNS na miting u Beograd. „I građane i studente su hvatali za noge i ruke i bacali sa strane“, rekao je student iz Novog Pazara Davud Delimeđac.

Jedan od studenata Davud Delimeđac ispričao je za N1 da sun blokirali raskrsnicu da bi sprečili odlazak autiobusa."

https://serbiantimes.info/napeto-u-...ns-prostalicama-policija-intervenisala-video/

O kojoj ti slobodi pises? Kojim glupostima o "slobodi" se ti zanosis? Ovo je prava studentska diktatura a ne Vucuceva "diktatura" kako ovdasnji botovi stalno pisu. Jesu li SNS blokirali studente u Novom Pazaru? NISU. Jesu li studenti blokirali SNS? JESU. I gde je tebi tu sada "prava sloboda"?
Ovo je tipican primer diktature i blokade koju ovi nazovi "studenti" vrse nad srpskim narodom vec mesecima...... "Ljubav i sloga" najveca budalastina napisana danas na ovom forumu.
Nista drugo do jos jednog studentskog maltretiranja gradjana i naroda Srbije....... Primer one prave: zatvorene i maltretirane Srbije od strane studenata a ne slobodne Srbije.......

"Na raskrsnici u naselju „Šestovo“ u Novom Pazaru došlo je do incidenta sa policijom kada su studenti hteli da blokiraju odlazak autobus sa pristalicama SNS na miting u Beograd. „I građane i studente su hvatali za noge i ruke i bacali sa strane“, rekao je student iz Novog Pazara Davud Delimeđac.

Jedan od studenata Davud Delimeđac ispričao je za N1 da sun blokirali raskrsnicu da bi sprečili odlazak autiobusa."

https://serbiantimes.info/napeto-u-...ns-prostalicama-policija-intervenisala-video/

Džaba lažima širiš mržnju.
Gotovi ste 💪

Back