Vučić počeo da hapsi novinare i studente!

Interesuje me sta ce Vucic radit u vezi Sarovica

1) uhapsice ga da ne blamira cacilend
2) organizovace napad na njega

bojim se za Sarovica i sve najbolje mu zelim

Не бој се. Шаровић је пристојан човек, он зна како се разговара са том пристојном, тихом, већинском Србијом, која само жели да на миру ради, и гради.

А кад се гради, деси се да нешто и падне, *******.

tek će početi da hapsi cilj mu je da uvede vanredno stanje i da bolesnom propagandom pripremi teren za to setimo se šta je radio sa ćuruvijom pre ubistva kako mu je pretio vučić i šta se desilo...čovek ladno kaže ja sam ušao sam bez ikakve dozvole na intenzivnu ja sam dovezao traktore i šta mi mžete ja mogu da ardim šta hoću ja sam božanstvo i iznad svih..kako je vređao onog jadnog penzionera za 300 dinara povećanje zamislite kakav je on kukavica i kakav mentalni sklop ima a da ne govorim što ima sve medije i što ne dozvoljava da se čuje drugačije mišljenje i da ne sme da izađe na nijedan tv duel već samo drži monloge i disciplinuje novinare

Што је СНС пун жутих онда? Што је Вучко сарађивао са Беливуком ;)
Zato što ih žute sudije i tužioci nisu optužili ni za šta, ovo drugo je klasična botovska laž tačnije sad je tvoja laž, a posredno i krstaricina laž....
jednom su me banovali zbog posta koji "nema osnova" a ovo je 10 puta gori primer....osim ako ne navedeš da ivan ima dokaze i optužiš vučića za saradnju s kriminalom...a ja pretpostavljam da nemate osnova za optužbu za saučešništvo, pa sam ubedjen da ste lažovi....

Zato što ih žute sudije i tužioci nisu optužili ni za šta, ovo drugo je klasična botovska laž tačnije sad je tvoja laž, a posredno i krstaricina laž....
jednom su me banovali zbog posta koji "nema osnova" a ovo je 10 puta gori primer....osim ako ne navedeš da ivan ima dokaze i optužiš vučića za saradnju s kriminalom...a ja pretpostavljam da nemate osnova za optužbu za saučešništvo, pa sam ubedjen da ste lažovi....
nije bitno. bitno je da se pljune navucica. pa makar bila i laz

Само се ти играј Француске собарице...
Вучић и његов брат су два мафијаша, што у дослуху са шиптарским мафијашима, што са овима из ЦГ.
Нико ни за шта није одговарао и сви се праве луди, као и ти, класичан СНС бот.
Јовањица, ту се гајио парадајз? Јел тако?
Што Беливук није имао јавно суђење да се све изнесе на чистину? Откуд мафијашима специјални телефони што држава користи? Итд итд.
Вас не занима истина, неће бити места да се сакријете ако дође стварни закон.

mislis na one stracare gradjene bez dozvole?

jesi li ti nekada bio u savamaloj? ocigledno nisi
Јел неко одговарао? Вучко је признао да је рушио у сред ноћи. Беше неко погинуо тада?
Шта би са Јовањицом? Парадајз постао марихуана? Неко их зезнуо?

1000008848.png

Back