Evo i ja da kazem meni se most nimalo nesvidja. Planirao sam i ja da postavim ovu temu ali odustao sam od nje.... Prvo nije odraznjena test tezina mosta, e pa mozete zamisliti koliko je onda ozbiljna nasa opstina, ali ajde precicemo preko toga. I dan danas nisu semafori povezani u celinu. Gde u kojoj zemlji ima to ako oces da se ukljucis desno u neku traku semafor to samo ima kod nas i nigde vise....
Cim je napravljen i pusten most odmah dolazi do problema. Ako ste prolazili peske pa sad predjete preko mosta i ocete da se krecete trotoarom nemozete jer su kola parkirana, trebali su barem postaviti one stubice da nemogu kola da se penju na ttrotoar...
Isto sto se tice tih svetiljki zamislite da postave to i bude nisko na dohvat rukle.... i sad ide neka pijana budala naidje i rukom tras i polomi, i posle ruzno nema jednog a oni da ga menjaju nece.
Onaj beogradjanin kaze moj otac je odonirao onaj predhodni most pa ja tako da nastavim tradiciju dao sam pare za izgradnju ovoga, pa pobogu covece jesi li ti normalan.....
Sto se tice celokupno gledano mislim i da je sa jedne strane koristan dobilo smo dve trake veliki trotoarni prostor na mestu i tako....
Sva u svemu vise losije nego dobro !!!
Pozdrav !!!