Novi most

Na mene je mnogo veći utisisak ostavila zaprepašćenost moje devojčice kada je videla taj most. Da samo znate koliko se iznervirala i koliko je dugo psovala. Rekla je da je taj most sada ruglo grada!
Mada moram priznati da se ni meni ne dopada.

Ma dajte ljudi pricamo o mostu savremene gradnje ..... Na onakom mestu... nista odvratnije..

Imalo je tu i jos mnogo mnogo boljih i verujem bolje finansiskih resenja kao npr. da se renovirao stari postojeci drveni mos... da se utegnu daske postavi i dotera nova ograda i ceo prefarba sta vec i znate kako bi tada izgledao ... VRH...

Lepo je jednom u nekom clanku neko rekao da je tu vlast, tadasnja vlas dosta novca oprala.

Zamislite kako bi se pored sadasnjeg restorana " Vagon " ( mozda se tako i nezove ) uklopio bas onaj stari most koji bi naravno bio rekonstruisan ... Pa tu je i tabana... Eh kako bi to bilo !!!

Боле њих она ствар за Ужице, њима је било битно само да узму новац и ништа више. Погледајте само какве су нам улице, рупа до рупе, биле су боље за време Милошевића. Драго ми је што је онај сељо Тихомир отишао са власти, ваљда ће овај нови нешто да уради....

Upravo tako bas njih briga za nas grad !!! Kad pomenuste te rupe citao sam u novinama podataka da je jednom prilikom Petkovic izjavio da se ne renoviraju ulice zbog toga sto se ceka da prodje gas... Sad koliko je to istina ko ce ga znati

:rotf: Е Петковић је тешка сељачина... Не могу да верујем шта је рекао :dash:, док не проће гас хаха, до тада има да нам све улице оду у qрац. У понедељак умало да одвалим браник код Уне, почео пљусак и рупе се напиниле, не виде се. Видех данас да су ту рупу само затрпали земљом, ваљда чекају да прође гас, па да асвалтирају.

Сваки дан сам у парку... Стварно су стоке, како су прокопали кроз парк и почупали корење, сво оно дрвеће ће сада да се осуши.

Back