Novi most preko Ibra - San ili Java

Баш пре неки дан у Урбанизму ми рекоше за семафоре.Три траке иду из Врњачке и Матарушке бање.Мислим да ће нов мост да води из града а стари у град.

Просто ће ми недостајати оне гужве :) морам ових дана да узмем апарат и да сликам мост у шпицу.

jbm li im mater, sad su se setili kada sam ja već odavno iskisnula, dobila zapaljenja sinusa jedno šest puta, izblatnjavila se hiljadu puta i ispsovala vozače za deset prosečnih života! lično ću da sabotiram otvaranje mosta. nek izginemo svi, nećete mi se vi šetati kao gospoda ispod mosta i voziti normalno!

nikolo_paganini:
Баш пре неки дан у Урбанизму ми рекоше за семафоре.Три траке иду из Врњачке и Матарушке бање.Мислим да ће нов мост да води из града а стари у град.

Просто ће ми недостајати оне гужве :) морам ових дана да узмем апарат и да сликам мост у шпицу.
Da li je to dobro rešenje? Semafori će opet u špicu da stvaraju zastoje. Jedino će propusna moć mostova biti veća, ali zamislite krkljanac na ulazu u grad kada se zatvore i semafori kod Beogradske ulice, i onaj pešački nešto malo dalje. Nešto ne verujem u "zeleni talas" u Kraljevu.
Novi most mora da vodi iz grada zbog ulice Vojvode Putnika. Taman posla da ga i tu ukrste.

guitarrr_babe:
jbm li im mater, sad su se setili kada sam ja već odavno iskisnula, dobila zapaljenja sinusa jedno šest puta, izblatnjavila se hiljadu puta i ispsovala vozače za deset prosečnih života! lično ću da sabotiram otvaranje mosta. nek izginemo svi, nećete mi se vi šetati kao gospoda ispod mosta i voziti normalno!
Aha, to si bila ti koja me je psovala!:D Samo da znam.

Што се точе то је најшашавије и најглупље решење.Нису хтели да испоштују (наводно немају пара) пројекат и направе терасу за кружни ток.
Мада и сам мост је на месту где му место није.По старом пројекту мост је требао да води из Скопљанске и да улази у Ковачко поље а не да буде на садашњем месту.
ispsovala vozače za deset prosečnih života
То си била ти,тебе сам значи поквасио :)
Пушиш,псујеш,пијеш,ноћу не спаваш...ццццц....Са тим крилима си тако чедна и медна а сад.... :)

sweetest_thing:
novi moste u zvezde te mecem... :grin: :grin:

ma, tinejdzerska posla.... samo, koji ce djavo u ribnici... jel ima neka sala? onako lepi,visoki, oni siroki sorcevi.... ijao! i na onom bre novom mostu mozes sve posteno da ih osmekas, i predlazem da on, ipak ostane za pesake... :-D
Vidi ti male perveznjakuse.Toga nije bilo u moje vreme,barem ne tako javno.
Mozemo zajedno :)

ijao, ijao... vazno je da su nam muskarcici potpuno naivni i potpuno redovno i isto tako naivno odgovaraju i postavljaju teme tipa sexy profesorke, mesta za odradjivanje 'nekog tamo posla' i to na javnim mestima... djeco, frustracije se ne lece tako...

ps. a ja sam tinejdzerka, meni je sve oprosteno... vi s burmama bi trebalo da se prevaspitate...
:[smajli koji bljuje vatru]:

sweetest_thing:
ijao, ijao... vazno je da su nam muskarcici potpuno naivni i potpuno redovno i isto tako naivno odgovaraju i postavljaju teme tipa sexy profesorke, mesta za odradjivanje 'nekog tamo posla' i to na javnim mestima... djeco, frustracije se ne lece tako...

ps. a ja sam tinejdzerka, meni je sve oprosteno... vi s burmama bi trebalo da se prevaspitate...
:[smajli koji bljuje vatru]:
Evo, jel' vidis da su kraljevcani simpa? Sto se sad' ljutis kad' se malo zezamo? Daleko sam ti ja od burme, a i od tinejdza, pa mogu da se drkam kako 'ocu.

vazno je da su nam muskarcici potpuno naivni i potpuno redovno i isto tako naivno odgovaraju i postavljaju teme tipa sexy profesorke, mesta za odradjivanje 'nekog tamo posla' i to na javnim mestima.
И мене нервирају теме тог типа"Секс"Како да је" "како да ме" Да ли вам се" итд. Неки лече комплексе овде.Немају петље у стварном животу,не умеју да приђу девојци и онда све што не смеју, пишу овде.Част изузецима ;)

Back