Novi moderator

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pravila koja trebate znati pri predlaganju moderatora je sledeće:
- Minimum postova: Da li je je napisao najmanje 1000 kvalitetnih postova u forumu koji treba da mu bude dodeljen?
- Ozbiljnost komunikacije: Da li se kulturno ophodi?
- Odgovornost: Da li su njegovi postovi verodostojni?
- Autoritet: Da li ga postuju drugi korisnici?
- Preporuka drugih moderatora: Da li ga preporucuje neko od postojecih moderatora?

Ijao sovinisto klasicni! :lol: Aj mi molim te objasni kako vi "muski" gledate na stvari? Sta ima veze ko je moderator? A ionako vecina je za Alexa. :P

Веруј ми нисам шовиниста.;)То је као кад би ја теби рекао која је врста шминке или наскаре најбоља.Теби је то тотално небитно,мени је например битно.Прво мислим да су таб или рејнбоу најкомпетентнији.Модератор треба да је изванредно упућен у дешавања у клубу и навијачком свету,и да буде непристрасан.То је тешко постићи уз 2 гробара.То је моје шовинистичко мишљење.

Веруј ми нисам шовиниста.;)То је као кад би ја теби рекао која је врста шминке или наскаре најбоља.Теби је то тотално небитно,мени је например битно.Прво мислим да су таб или рејнбоу најкомпетентнији.Модератор треба да је изванредно упућен у дешавања у клубу и навијачком свету,и да буде непристрасан.То је тешко постићи уз 2 гробара.То је моје шовинистичко мишљење.
Ne dam vam se živ ruke!!!

2083_211982369_rambo_H125440_L.jpg

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Trenutno 5 za Alexa! :P Evo ja vodim kampanju! :)

Ja zaboravih da predlozim i Rainbow-a. :)
@Rainbow Hoces i tebi da vodim kamanju? :P

@shurik'n ok. ukapirala. Nisi shovinista. :)

I za kraj:

SA ALEXOM DO POBEDE! Za bolje sutra - ALEX! :D

eto i shurik`n je kompetentan...I zvezdas je...

То је велика одговорност,мислим да нисам довољно компетентан,а такође нисам довољно дуго на форуму.Модератор мора бити из нашег синдиката.;)Поздрав свима.

Eh, istice mandat...ccc kako vreme leti
Evo ja predlazem sebe, a svoj glas dajem Rainbow.
Napravimo lepo anketu i glasajmo. Bice preglednije i fer.

Најбоље да сачекамо још мало док сви мање бише стални не предложе своје кандидате.Милан би исто могао да се укључи у трку.Након тога например за 48 сати нека почне гласање.

Најбоље да сачекамо још мало док сви мање бише стални не предложе своје кандидате.Милан би исто могао да се укључи у трку.Након тога например за 48 сати нека почне гласање.

Naravno, cim svi kandidati objave svoje namere i kandidaturu mi otvaramo anketu i glasamo lepo, FER I DEMOKRATSKI!! :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back