Novi moderator

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo je najpametnije sto sam do sada cula.
A sta fali modu koji bi bio neutralan?

Društvo koje bi opravdavalo njegovu "neutralnost"!!!

Rainbow vidim ja da ti hoces da napravis svadju! :lol: C,c,c,c//// NIje te sramota. :lol:
Sad si već neozbiljna!!!
Nego, izbori, izbori, ajmo narode!!! Kutije, listići, kandidati, mandati!!! Kralj je mrtav, živio kralj!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Najbolja tema koja je otvorena na ovom pdf-u u zadnjih 3 mjeseca!!! Svaka čast!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:... rekoh ja da sam skontao u čemu je fora...:lol::lol::lol::lol::lol:

Ova tema je najbolja na pdf-u, mame mi!!! Ajde samo nastavite!!!:twisted::twisted::twisted:
Sve ovo je pokrenuo Marauder jer je hteo da da glas onima koji dolaze ovde, ali ni to ne mora ništa da znači jer konačnu reč daje neko sasvim treći na osnovu nekoliko stvari koje sam vam prekopirao ovde na temi. Ako hoćeš učestvuj, a ako nećeš jednostavno pusti druge da to rade.

novi moderator treba da bude crveno-beli
ja mnogo gotivim Alexa (kao sagovornika), ali ovde su dva tabora i svako treba da ima svog predstavnika
ako bi neko mogao ovde da navede prava i obaveze (ili neke privilegije) moderatora, bio bih mu zahvalan

Sve ovo je pokrenuo Marauder jer je hteo da da glas onima koji dolaze ovde...
:lol::lol::lol::lol::lol:

ali ni to ne mora ništa da znači jer konačnu reč daje neko sasvim treći na osnovu nekoliko stvari koje sam vam prekopirao ovde na temi.

Demokratski ključ jel'???

Ako hoćeš učestvuj, a ako nećeš jednostavno pusti druge da to rade.

Nikoga ne spriječavam da učestvuje, ne agitujem za nikog, ne spamujem off-topic, ne provociram niti jednog kandidata i nisam uzrok nikakvoj potrebi da se ovi izbori provode!!!
Koja slika i komentar u pravcu vedrije atmsfere nije nikakva smetnja za poslove od "višeg značaja" kojima se ovdje bavite!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Evo, javno apelujem da Sindikat ne ometa tok izbora i da se drži podalje od glasačkih kutija!!!:lol::lol::lol:

Nikoga ne spriječavam da učestvuje, ne agitujem za nikog, ne spamujem off-topic, ne provociram niti jednog kandidata i nisam uzrok nikakvoj potrebi da se ovi izbori provode!!!
Koja slika i komentar u pravcu vedrije atmsfere nije nikakva smetnja za poslove od "višeg značaja" kojima se ovdje bavite!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Evo, javno apelujem da Sindikat ne ometa tok izbora i da se drži podalje od glasačkih kutija!!!:lol::lol::lol:
Ako imaš neke primedbe pošalji adnimistratoru jer vam lepo prenosim onako kako je nama napisano. Pošto ti želiš nešto po svom izvoli pa se obrati nadležnima.

Rainbow Six, zasto bi ti zeljeo da bidnes moderator ?
Ja, ...."željeo"... moderator??? :confused::confused::confused:

Ma ja bi najrađe u pilote koji moderatore gledaju sa visina!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

aviatora140x225dx0.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back