Novi MiG-29M2 i sistemi S-400 stižu u Srbiju!

Skoro sam nesto interesanto zakljucio, svaka vest koja se objavi uvek najvise vicu oni nezadovoljni.

Bila je sprovedena anketa na sajtu novina "Novosti" sa pitanjem - "Da li ste za kupovinu aviona iz Rusije?"
rezultat ankete je skoro 80% ZA, 5-6% NE, ostatak uzdrzan.

Imas ljude kojima je dosta rata, pa tako izlivaju svoju neupucenost po forumima.

Ako hoces mir, spremaj se za RAT!

Ono sto je najvaznije, to je moc pregovaranja po hiljaditi put pisem - drzave sa modernom vojskom mogu da traze vise u svakom pregovoru.

Da sad imamo neke 3 eskadrile MiG-35 - 16*3 i 3 diviziona S-300PMU2 = 36 lansera sve bi se lakse o Kosovu resilo, pitanje je da li bi KiM u okviru Srbije dobilo i entitet, a kamoli nesto vise - pritom bi Srbija mogla traziti RS preteci BiH.

Slicno sam i ja na temi pisao, da jaka RZ ima svoju politicku ulogu prije svega, da sa jakom vojskom i drzava ima drugaciji status na medjunarodnoj sceni itd. Vecina gradjana je svakako ZA moderniziranje vojske, ali isto tako ti ljudi nece sad pretjerano zamarati mozak time i diskutirati do u nedogled. Ali ona manjina koja je iz tko zna kojih razloga protiv, uvijek ce biti posebno glasna nastojeci stvoriti dojam da su u vecini. I onda pri tom dolazi do masovnog trolovanja i potpuno besmislenih komentara. Svatko imalo razuman htjeti ce za svoju drzavu i jaku vojsku. Bio bi to idealan svijet kad bi diplomacija sve sama rjesavala, ali da bi diplomacija danas imala utjecaja, nekaj mora stajati iza nje, mora imati pokrice, neka vrsta garancije i osiguranja, a to je uvijek vojska.

Hoce li ti sistemi konacno uci u Srbiju ili ce samo ostati na prici?

Pa , mozda se mladunci ne secaju, ali krenuli su 1999 , krstaricom iz crnog mora prema srbiji...doduse, tu se negde krstarica izgubila u magli, pa nikada nije stigla .........ali, evo, cujem da se sprema ista takva sa unapredjenim S 300, sada S 400........samo se plasim da ne krene istim putem , kao i ona predhodna , i nestane u magli , isto kao i ta...

Pa , mozda se mladunci ne secaju, ali krenuli su 1999 , krstaricom iz crnog mora prema srbiji...doduse, tu se negde krstarica izgubila u magli, pa nikada nije stigla .........ali, evo, cujem da se sprema ista takva sa unapredjenim S 300, sada S 400........samo se plasim da ne krene istim putem , kao i ona predhodna , i nestane u magli , isto kao i ta...

Nije S-400 nego S-300 PMU-2, tada nista nije ni kretalo, to su bile nase izmisljotine da bi uplasili NATO.

koja su to tri dana bila????...:think:....seres , batice, bez pokrica, i bez papira ...........:rotf::rotf:

Moso , stize lekic ....

images

Ne tri mislim da je bilo ne znam koliko ali nije tri. Sta je uplasio si se za superiornost tvog NATO-a?[/QUOTE]

Nemoj da mi diras NATO..........dtnbjebokvu :per:

hahah vazi necu a ti nemoj da trolujes ttnbjebonato. :per:

Pitaj slobodno ako te nesto zanima oko avion ili predlozi tvoju ideju za opremanje ili ne opremanje RV i PVO.
Hajde, zasto samo trolujes i ometas zdravu diskusiju? Sta te zanima, naoruzanje, dolet, maksimalna brzina,radar, novine na zmaju, avionici?

Aj da ne idemo non stop u OT.

- - - - - - - - - -

bolje lade nive da su nam dali
njih bar mozemo da koristimo

- - - - - - - - - -

decko da nas je licno rusija branila
ne bi nas odbranila
a mrtvih bi bilo 100 puta vise

kako mali perica zamislja geopoliticku... hahah

I ti, zasto trolujes? A ?

hahah vazi necu a ti nemoj da trolujes ttnbjebonato. :per:

Pitaj slobodno ako te nesto zanima oko avion ili predlozi tvoju ideju za opremanje ili ne opremanje RV i PVO.
Hajde, zasto samo trolujes i ometas zdravu diskusiju? Sta te zanima, naoruzanje, dolet, maksimalna brzina,radar, novine na zmaju, avionici?

Aj da ne idemo non stop u OT.

- - - - - - - - - -

kako mali perica zamislja geopoliticku... hahah

I ti, zasto trolujes? A ?

realno, batice....koji ce qraz zemlji koju mozes da prepisas , borbeni avioni????.........dok uzleti, taj mora da sleti , a kada skrece , reskira da povredi tudji vazdusni prostor.......pa srbiji trebaju lovci koliko i linhenstajnu ili sloveniji...to je fora , batice, da neko opet uzme masnu proviziju, dok vi seirite i pucate od veselja sto ce vam rusi uvaliti avione po ceni od nekolicinu stotina miliona dolara..................dok ekipica broji proviziju , ti mozes samo da mazis MIG a .........bez uvrede, naravno.........

realno, batice....koji ce qraz zemlji koju mozes da prepisas , borbeni avioni????.........dok uzleti, taj mora da sleti , a kada skrece , reskira da povredi tudji vazdusni prostor.......pa srbiji trebaju lovci koliko i linhenstajnu ili sloveniji...to je fora , batice, da neko opet uzme masnu proviziju, dok vi seirite i pucate od veselja sto ce vam rusi uvaliti avione po ceni od nekolicinu stotina miliona dolara..................dok ekipica broji proviziju , ti mozes samo da mazis MIG a .........bez uvrede, naravno.........

ne razume on to
lepo ja kazem bolje lade nive da su nam dali njih bi bar mogli da koristimo
ovako svi su oko nas u nato ili imaju nato baze na svojoj teritoriji
znaci ne smes ni kamenom na njih jer ces odmah da dobijes po p...cki
znaci cisto bacanje para
a deca nam umiru jer ne mogu da plate operacije,mesta u vrticima sve manje,igralista razrusena,vozovi smesni,putevi jadni,ali daj jos koju raketicu ili avioncic da se dize ponos nacije:)))))
bu da le

ne razume on to
lepo ja kazem bolje lade nive da su nam dali njih bi bar mogli da koristimo
ovako svi su oko nas u nato ili imaju nato baze na svojoj teritoriji
znaci ne smes ni kamenom na njih jer ces odmah da dobijes po p...cki
znaci cisto bacanje para
a deca nam umiru jer ne mogu da plate operacije,mesta u vrticima sve manje,igralista razrusena,vozovi smesni,putevi jadni,ali daj jos koju raketicu ili avioncic da se dize ponos nacije:)))))
bu da le

yebiga tebra........srbenda je uvek vise voleo pusku od rodjenog deteta.......genetska frka valjda....a jos avion ????.......nek ide , bre, lanac livade i kuca dedina, samo da srbija dobije MIG a ..........
:dash:

Back