- Poruka
- 4.812
Kad su Hrvati dovukli S-300 94te, nijedan nas avion nije smeo da leti iznad 500 metara visine, jer bi bio unisten.
Ovi sto su leteli ispod 500m su bili skidani Iglama
Ovi sto su leteli ispod 500m su bili skidani Iglama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li se iko pitao sta ce nama s400?Da se branimo od komaraca,ili vrana?Bacene pare,jednom recju,druga stvar,nato nece dozvoliti da se taj sistem razmesta u Srbiji,prakticno u sred svoje teritorije.A sa Rusima se oni lako dogovore,kao i 99e,nato dobio nas,Rusi Ceceniju i svi mirni...
Ukratko,nemamo mi bas para na bacanje...
Nije nego je Strike Eagle
F-15A je Eagle.
Ne mozes na mene co'ece, 7-8 godina sam ulozio u ovo znanje o avijaciji, kao i jos par sfera, IT, Ekonomija, Psihologija i Politika.
Jes' lep.
Uporedjujem gga sa ovim sa snimka koji je Mirage-2000-9, Miraz za 21 vek.
- - - - - - - - - -
Hiljadu puta sam objasnio, tri diviziona S-300PMU-2 se mogu odupreti NATO agresiji i naneti mu ogromne stete od najmanje 50tak oborenih aviona 4 generacije, naneti im stetu od bilion dolara cak.

Da li je mig29m2 sposoban da se resi amram raketle?
Ajde bre bezi ovo je tema nas par mi ovde pricamo ko te zvao. Pogotovo sto tek ti nemas pojma. kako moze NATO da zabrani nama i Rusima da mi kupimo od njih PVO. ne lupaj molim te. I kako sta ce nam gde si ti bio 1999.? Ah pa da ti imas 10 godina fakat te razumem... nisi ni video devedesete nemas pojma koliko si srecan.. Al evo vratise se mracne sile na vlast pa ces i ti videti ne dao ti Bog.
Znanje ti niko nije osporio,ali nato agresija je prosla pre 14 godina.Bilion je malo preterana suma,a mislim i podatak o 50 aviona.Mislis da bi oni nadletali tako nisko Srbiju da je s300 bio u nasim rukama?Mozda ne bi ni nadletali,nego bi gadjali dalekometnim raketama.Nije nego je Strike Eagle
F-15A je Eagle.
Ne mozes na mene co'ece, 7-8 godina sam ulozio u ovo znanje o avijaciji, kao i jos par sfera, IT, Ekonomija, Psihologija i Politika.
Jes' lep.
Uporedjujem gga sa ovim sa snimka koji je Mirage-2000-9, Miraz za 21 vek.
- - - - - - - - - -
Hiljadu puta sam objasnio, tri diviziona S-300PMU-2 se mogu odupreti NATO agresiji i naneti mu ogromne stete od najmanje 50tak oborenih aviona 4 generacije, naneti im stetu od bilion dolara cak.
Da li uz Migove dobijamo i R-77 i da li Mig 29 može da nosi Vympel R-37 ili K-100 zna li neko?
Da li je mig29m2 sposoban da se resi amram raketle?
Ja sam pusku u rukama drzao jos 93e,za razliku verovatno od vas vecine ovde.Drugo,ko si ti da zabranis bilo kome da odgovori na temu na forumu,izmedju ostalog?Pa taj isti nato se dogovorio sa Rusima da i 99e docekamo napad golim rukama,ili se ne secas tako jasno?
Shvatite vec jednom,da su nato i Rusija u stalnim dogovorima,i da vestacki odrzavaju strah jedni od drugih,da narod ne pita zasto se daju enormne cifre za vojnu industriju.To se i ovde pokusava,99 je prosla,i mi vise namamo razlog da imamo takve sisteme.Ili ti niko nije rekao da je vec 2013?
Brale, de ti proveri u kakvom su ti stanju ruke danas. Neće ovo naoružanje baš bez neke upotrebe proći. Evo ja se sve nešto prisećam svojih dana pod puškom...
To je radio i MiG-29B Vojske Jugoslavije pre 14 godina.
AIM-120 AMRAAM je raketa radarski vodjena, za njeno izbegavanje mamci ne koriste, tako da avion mora da izvodi razne akrobacije kako bi izbegao takvu raketu.
Srecom MiG-29M se ubraja medju 5 najmanevarbilnijih aviona tako da verujem da nije veliki problem izbeci krutu AIM-120 sa MIG-29M2.
Verovatno dobijamo, nece R-27 i R-60 furati sigurno...
K-100 moze, jer MiG-29K nosi K-100, s'obzirom da su avioni iste koncepcije, moze.
Ta raketa ima svrhu samo ako si povezan sa avaksom, ili ako je domet radara 300km, sto retko koji avion ima, mozda cak nijedan.
Hvala Bogu u dobrom su stanju,redovno vezbam gadjanje,za to se ne brini.Ali ne daj Boze novih sukoba,puskom mozemo samo da plasimo decu,eventualno da ulovimo nesto za jelo.Ja nisam protiv da budemo dobro naoruzani kao zemlja,ali trenutno,dok nam glad kuca na vrata je previse.A nadam se da nam nikad vise nece zatrebati,dosta je bilo.Celu istoriju Srbi ratuju,jure vetrenjace,da nismoa toliko ratovali,danas bi nas bilo 5 puta vise.
malo sam odlutao od teme,jednostavno mislim da nije momenat da se to kupuje,ionako smo osiromaseni do kraja...
A sta mi smo imali B? Nisam znao. A kako onda oboreno 5, 6 komada? Jer to nije nista radilo, tako da jugoslovenski nije mogao jel...
- - - - - - - - - -
A da li moze Strike Eagle da izbegne R-77. I da li je R77 bolji od amrama i zasto?
A sta mi smo imali B? Nisam znao. A kako onda oboreno 5, 6 komada? Jer to nije nista radilo, tako da jugoslovenski nije mogao jel...
- - - - - - - - - -
A da li moze Strike Eagle da izbegne R-77. I da li je R77 bolji od amrama i zasto?
Imamo i sad 3 MiG-29B i 1 MiG-29UB.
B
![]()
UB
![]()
Jos ovih 6, imacemo ukupno 10 MiG-29B/UB/M/M2 ove godine ako sve protekne po planu.
Jel su popravljeni ti nasi sadasnji migovi?

Jel su popravljeni ti nasi sadasnji migovi?
Залудни спамеру,
НИСУ они ни "наши" ни "твоји", одмори мало, и сврни негде на ладно "Хонвед" пиво!
Нема ту ништа ни твоје ни "наше"!
bacanje para
primer kako se spinuje kad su tzv "patriote" na vlasti
toliko trudnica nije dobilo adekvatnu pomoć a kupujemo djubre
OKLEN PARE?
- - - - - - - - - -
sa 150 miliona može da se otvori 150 preduzeća sa solidnom osnovom
pa zapošljavaj narod
a ne da pljujete Prvi Maj a da ćutite za Osmi Mart