William F. Buckley
Domaćin
- Poruka
- 3.380
Da, ali onda ne smete da se žustrite na CNN i slične sociopate.pa zar ti treba link..ovo sto je ukapirao borel valjda si i ti pre njega
Očigledno se ne razlikujete.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali onda ne smete da se žustrite na CNN i slične sociopate.pa zar ti treba link..ovo sto je ukapirao borel valjda si i ti pre njega
Misliš da smo u nekoj borbi?Novinari već imaju prednost nad prosečnim čovekom znajući da isti ne proverava 90% informacija koje mu se nude na tanjiru. Srpski novinari su u duploj prednosti. Niko živ u Srbiji ne govori engleski ili nemački.
Zato biste vi, kao ozbiljni borci protiv Zapadne Hegemonije, mogli da nama Nevernicima prosledite link.
Mislim da nam dugujete minimum integriteta i pristojnosti.Misliš da smo u nekoj borbi?
Misliš da pišaš, ali nogavice su ti mokre. Imaš očigledan problem, ali kucaš na pogrešna vrata.Mislim da nam dugujete minimum integriteta i pristojnosti.
Ozbiljan čovek bi ti rekao da bez video zapisa nema ništa. Ja sam spreman da nakratko uklonim taj filter iz pretraživača i prihvatim pisani trag. Ali u originalu.
Znaš, posredi je daleko ozbiljnija stvar nego tvoje i moje prepucavanje na netu. There's way more to it. Ovako ste isto kljukani informacijama devedesetih pa danas mislite da West Wing sadrži tajnu sobu u kojoj se kuju zavere protiv čestitih i pravednih.
Posledice su stoga daleko ozbiljnije nego ovo moje pišanje po vama na Krsti.
Javi kad izguglaš.Misliš da pišaš, ali nogavice su ti mokre. Imaš očigledan problem, ali kucaš na pogrešna vrata.
Misliš da se nešto treba guglati?Javi kad izguglaš.
znaci nase kurabe se mogu preorientisati na kineski dick umesto na svabski?i izabrala je eu na ciju ce stranu nego ste vi coravi ili zaljubljeni u eu pa ne vidite..
“Analysts have long talked about the end of an American-led system and the arrival of an Asian century. This is now happening in front of our eyes,” Josep Borrell told a group of German diplomats on Monday, adding that the coronavirus pandemic could be seen as a turning point and that the “pressure to choose sides is growing”.Za nevernog Tomu, dobro su preveli podebljano
https://www.theguardian.com/world/2...ks-end-of-us-led-global-system-warns-eu-chief
A možda je tipičan EUSSR kadar a la Junker.Možda je taj Jusuf Borel samo član ruskog tima
Ima dosta KGB infiltratora, na primer ŠrederA možda je tipičan EUSSR kadar a la Junker.
Da li treba da nas čude takve pojave u kolevci komunizma i nacizma?Ima dosta KGB infiltratora, na primer Šreder
Pa eto, anglosfera se veoma uspešno bori. Zadovoljan?“Analysts have long talked about the end of an American-led system and the arrival of an Asian century. This is now happening in front of our eyes,” Josep Borrell told a group of German diplomats on Monday, adding that the coronavirus pandemic could be seen as a turning point and that the “pressure to choose sides is growing”.
Odlično, ovo sam tražio.
Sad možemo da se vratimo temi.
Šta reći, jadan čovek. Uzimati za ozbiljno nekog ko ne može da se izbori sa malo jačom gripom, te dozvoli da ista pokrije ceo svet...ne zvuči mi kao relevantan izazov Anglosferi.
Kako da budem zadovoljan gledajući Evropljanina kako se loži na "ljude" koji u parlamentu drže Lenjina i umaču labrador ražnjiće u šišmiš paštetu?Zadovoljan?
https://www.google.com/search?q=san...d=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=k3m3jVUpw4mzVM:Kako da budem zadovoljan gledajući Evropljanina kako se loži na "ljude" koji u parlamentu drže Lenjina i umaču labrador ražnjiće u šišmiš paštetu?
Koji li je to srpski nacionalizam zadovoljan takvim prizorom zaostalosti sopstvenog naroda?
“Analysts have long talked about the end of an American-led system and the arrival of an Asian century. This is now happening in front of our eyes,” Josep Borrell told a group of German diplomats on Monday, adding that the coronavirus pandemic could be seen as a turning point and that the “pressure to choose sides is growing”.
Odlično, ovo sam tražio.
Sad možemo da se vratimo temi.
Šta reći, jadan čovek. Uzimati za ozbiljno nekog ko ne može da se izbori sa malo jačom gripom, te dozvoli da ista pokrije ceo svet...ne zvuči mi kao relevantan izazov Anglosferi.
Јест, баш је тако, стим што је овај нови наслов исто тако од неког новог поретка за депопулацију и дебилизацију црвеним идеологијама ПРЦа, које су практичну примену међ Србадијом имала на голом отоку, пасјим гробљима по ЦГ, јамама за антикомунисте у СЛО и сл...Kinez pojede betmena,iako je betmen zakonom zaštićen i zbog takvog ručka zarazi pola planete i niko ga ni popreko ne pogleda zbog toga.
To je jasan znak da je Kina novi vladar sveta,kako piše u naslovu teme.
Превише драматизовано.
Sit back and enjoy the ride, поручује ми брат друг Си.