Novi kontraceptivni gel za muškarce

Novi kontraceptivni gel za muškarce zasnovan na hormonima pokazuje brze i efikasne rezultate u kliničkim ispitivanjima, značajno smanjujući proizvodnju sperme u roku od osam nedelja. Ova metoda bi mogla predstavljati obećavajuću alternativu trenutnim opcijama kontracepcije.

Razvijanje novih metoda kontracepcije za muškarce je dugogodišnji cilj medicinskih istraživanja. Novo otkriće u ovom pravcu je kontraceptivni gel koji koristi sredstva na bazi hormona za suzbijanje proizvodnje sperme. Sadašnji rezultati istraživanja pokazuju da ovaj metod deluje efikasnije i brže od prethodnih pristupa.Kako funkcioniše kontraceptivni gel

Kontraceptivni gel kombinuje segesteron acetat (Nestoron) i testosteron. Segesteron acetat potiskuje hormone neophodne za proizvodnju sperme, dok testosteron održava fiziološke nivoe testosterona u telu kako bi se obezbedile normalne seksualne funkcije i druge aktivnosti zavisne od androgena. Muškarci svakodnevno nanose gel na rame.

——————-

da li ćete uzeti stvar u svoje ruke i preuzeti kontracepciju na svoja ramena ?
Jel nema posledica?

Onda ne moras da teras ženu na spiralu

Pun mi kur iskakanja u najljepšem trenu

:fdlan:

Има и средњовековних решења...

1726661520018.png

R/13/1576 – print of phallus with penis-stopper; and some notes​

Collection Number:R/13/1576Object name:print of phallus with penis-stopper; and some notesObject type:PrintLanguages:Dutch,LatinSeals shown:- image

recimo to je mogućnost da aktivno preuzmete odgovornost da ne dođe do neželjene trudnoće i da ne plaču kako ih je uhvatila na bebu

takodje bi doslo do pada abortusa
Sestro
Muškarci su izmislili antibebi pilule koje piju tj gutaju ŽENE.
Muškarci su izmislili kondom, zbog SEBE.

Vi imate 30 godina menstruacije tokom života i niste izmislile kako da je nemate (lično znam dva sigurna načina ali neću da kažem jer mogu biti štetni), poenta je da žene izmisle nešto a ne da bukvalno vekovima samo čekate na gotovo.

P.S. Vazektomija je najbolje rešenje. Nećemo ni mi da vi ostajete trudne, prvo hoću moja žena da se opusti sto posto a drugo neću da mi se "sutra" pojavi na vratima neko da me pita jesam li mu ja otac. Dakle, muškarci su sebični, ali ima nas koji smo i pored sebičnosti skapirali da je stvarno vazektomija najbolje što možemo.

A odgovornost snose ravnopravno.

Poslednja izmena:

Back