Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.368
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Npr SerbianForum fura isti ovaj softver XF godinama i TT radi besprekorno sa sve like dugmencetom.

A imaju 100x manju bazu korisnika.
Da li to može da radi to je drugi padež, a prvo je to što TT hoće da se izležava na tuđi račun- izgleda. Jedino što je ovima sad glupo da priznaju da su ih oni poveli žedne preko vode.
Eno sad da vidim šta će TT sa forumom b92 kad je vlasnik b92 rešio da ukine forum.
Ćuti da ovog makar ima i da makar koliko budu profitabilni.
Naravno da tu ima potencijala za dosta bolje.

Da li to vise nema pregleda profila kao sto je bilo pre, nema vise koliko imamo prijatelja (samo ko su nasi pratioci i koga mi pratimo, to mi nije bas jasno, kad su me uopste zapratili neki ljudi?), nema podatka ko nam je gledao profil i koliko poseta imamo, ne vide se poruke (slike) na zidu...Forum nije bas pregledan, pogotovo kada se ulazi sa telefona.

Ako je istina da forum ne čini dizajn, izgled, dugmići, već sadržaj - ljudi i njihova energija, onda obavezno vratite blogove.
Blogovi su bolji i lepši deo sadržaja foruma, autorski rad najboljih forumaša, koji se ne može naći na drugom mestu.
Iako su kafane uvek bolje posećena mesta i biblioteke moraju da postoje.
Inače će nas sve preplaviti i podaviti dnevna štampa, i to ona sve žuća. :kpozdrav:

Vizualna razlika između citiranog teksta drugog forumaša i vlastitog komentata je dosta niska. Bilo bi zgodno da se zasjenči citirani komentar. Također, nije više moguće znati diskutiraš li s muškom ili ženskom osobom, jer taj podatak nedostaje. Crta koja stoji između zaljepljenih tema i ostalih tema je isto prilično nevidljiva.

da se ne nastavljam sa tobom, pogledaj ovaj post
https://forum.krstarica.com/threads...edbe-i-komentari.828990/page-14#post-37264644
to je nov korisnik koji nije potvrdio verifikaciju koja mu je stigla na mejl...pise to isto sto i starim banovanim i ugasenim nalozima...a ja sam tebi samo objasnjavala zasto to stoji i njima, a prvi odgovor na koji si se nadovezala je bio odgovor stugotsu na pitanje sta znaci to ''ceka validaciju''

nadam se da ti je sad sve jasnije

E stvarno, treba smanjiti i font i veličinu avatara. Preterano je.
Po meni baš i ne bi trebalo smanjiti, ima različitih pogleda na to.

Jel pristupaš forumu sa telefona ili sa računara? Na računaru možeš i sam da povećaš ili smanjiš font zajedno sa veličinom avatara pritiskom na taster „Ctrl” i pomeranjem točkića miša unapred ili unazad. Možda to znaš već a možda i nemaš taj točkić ali napisah čisto za svaki slučaj. :)

da se ne nastavljam sa tobom, pogledaj ovaj post
https://forum.krstarica.com/threads...edbe-i-komentari.828990/page-14#post-37264644
to je nov korisnik koji nije potvrdio verifikaciju koja mu je stigla na mejl...pise to isto sto i starim banovanim i ugasenim nalozima...a ja sam tebi samo objasnjavala zasto to stoji i njima, a prvi odgovor na koji si se nadovezala je bio odgovor stugotsu na pitanje sta znaci to ''ceka validaciju''

nadam se da ti je sad sve jasnije

Ja sam aktivirao nalog preko verifikacije sa mejla ali mi ovde na forumu piše da posle prve tri napisane poruke moderator treba da odobre pristup ili šta već. Meni to sve ni malo ne smeta, nego kažem čisto ako može da pomogne u popravljanju ostatka tog problema sa starim članovima. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back