Novi izgled Foruma Krstarice - primеdbe i komentari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
132.368
Dragi prijatelji,

Dugo najavljivana promena softvera foruma je dosla na red. Znamo koliko ste navikli na stari izgled i da svaka promena pravi otpor, jer se navika ne zove bez razloga navika :) ali je zbog tehnicke zastarelosti foruma ova promena bila neminovna i morala je da se desi.

Zelimo da novi izgled sto vise priblizimo prethodnoj verziji. Vise od dva meseca smo javno testirali novi forum i neke sugestije su vec ubacene u ovu verziju koju gledate, a neke su u fazi realizacije.

Na ovoj temi mozete slobodno da napiste sve svoje predloge ili zamerke, i u hodu cemo oblikovati forum prema vasem ukusu i tehnickim mogucnostima.

Pre toga pogledajte temu sa slikama najvaznijih noviteta.

Ukoliko imate bilo koji problem sa pristupom novom forumu probajte da resetujete sifru ili nam se javite popunjavanjem kontakt formulara.

I zavrsio bih recenicom da forum ne cini dizajn, izgled, dugmici... Forum cine ljudi koji dolaze, energija koja se oseca, raspolozenje koje se ima...

Sve vas puno pozdravljamo,
Tim Krstarice

Poslednja izmena od moderatora:
Kada postuješ nešto,
npr, broj u od 0-1.000 ranije je bilo da, kad rifrešuješ,
više nisi poslednji na listi.
Sada sebe vidiš kao poslednjeg koji je odgovorio.
Ranije je bilo da, ako si poslednji odgovorio,
tu temu ne prikazuje dok neko drugi ne odgovori
Da, ovo je problem kod tema sa velikim brojem postova za kratko vreme. Ja ga rešavam tako što onda kliknem na kvadratić s oznakom zadnje strane i dobijam efekat kao da sam refrešovao stranicu. ;)

Da, ovo je problem kod tema sa velikim brojem postova za kratko vreme. Ja ga rešavam tako što onda kliknem na kvadratić s oznakom zadnje strane i dobijam efekat kao da sam refrešovao stranicu. ;)
Da ali ipak je previse toga sto se improvizuje i to zamara.

Kad se vec preslo na novi softver, trebalo je da bude cakum pakum i da ide glat.

Ma meni je ovaj stil foruma i funkcionalnost TOP, nemam zamerke.

Samo TT da radi ... preko browsera na telefonu tipa android visiti na forumu je blago receno retardirano ... kapiram da matorcima je kul , drugima nije.

Ako hocu da uredim post i doteram ga lepo sednem za PC .... ovako na TT brzo i lako pratis teme ... i odgovaras.

Како се сад поставља видео клип?
545316

tapatalk ne moze da radi jer je implementirana najnovija verzija foruma a tapatalk kao zaostali softver jos nema podrsku za njega :)

generalno je tapatalk los i treba ga izbegavati..pravi haos u telefonu..ja sam ga licno obrisao iz telefona.

kad TT dobije podrsku za ovu verziju softvera bice i kod nas.
Meni ovo sad pravi haos, tapatalk je doneklen i ispeglan u zadnje vreme.
A jel možete vi da kažete što više nema forumske aplikacije?
Vi u principu radite natraške. Vam je forum posećeniji od portala, i namesto da vam se sa foruma ide na portal, sad se sa portala ide na forum :roll:
A pre svega što ovo- niti je dovoljno pregledno, niti radi kako treba. I ovo je živa muka da ti ovde nešto pišeš, i nema ni broja pregleda, pa i slabo mogu da češljam postove.
Stalno moram da skrolujem do kraja, a on kasni sa punjenjem čak i na dobrom 4G.
Stvarmo ne znam kako ste to zapostavili aplikacinu koja je bila baš dobra¿¡

ili samo pastujs link u poruku :)

sad mogu i fejsbuk klipovi da se ubacuju i sa jos milion servera.

Кад хоћу клип са јутуба да ставим на форум где да куцам оно https://www.youtube...?

Заборавих да питам како се постављају слике?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back