orion77
Aktivan član
- Poruka
- 1.871
Samo budala moze da masta o novim ratovima, a ti pobedonosnev (rusko placenicko *****) znaj da ce se sve ono sto zelis drugima desiti bas TEBI.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, ова ти је добра.Nema od toga nista....manite se Hrvatske,od nje nista dobro nismo imali od pamtiveka...okrenimo se nasoj teritoriji i ljudi
Manite se jebene "velike" Srbije.....ovo sto imamo je sasvim dosta,okrenimo se nama,a ne okrecimo se za onima koji nisu vredni paznje![]()
Ovaj bi malo Užice a malko bi zavatio i od Sokobanje ( Soko grad ).Ti bre ko moja pokojna baba, sve govori "sinko ja ne vidim" a sve meso iz čorbe vadi.![]()
A ni manje.......................Srbi ne bojimo vas se više, naoružani smo i spremni![]()
Joj brate kako bi Hrvatsku valjalo spaliti i popljackati... uf.
Nema lekova izgleda, u apotekama.Opet ti nije dobro!
Е, ова ти је добра.![]()
Najbolje prde Srbi iz Dija Spore.
Sto kaze moj prijatelj Splicanin, vi imate vase patriote, mi imamo nase kockaste glave.
Samo budala moze da masta o novim ratovima, a ti pobedonosnev (rusko placenicko *****) znaj da ce se sve ono sto zelis drugima desiti bas TEBI.
stvarno ih treba izolovati negde na pusto ostrvo dok se ne *dogovore,nadam se da niko nece "preteci
Lično bih više voleo da budu saveznici u nekom ekonomskom savezu...nekako mi ratovi malo dosadili a vala i dovoljno ih na ovim prostorima.Neka malo ratuju neki drugi.Ako su meni deset najboljih godina sjebali kreteni koji su hteli da se *****, dele i malo igraju riziko preko naših grbača, ne moraju i mojim sinovima.Ako nekom nije jasno gde bi bili svi mi (da izuzmemo slovence, oni jedini izvukli dupe ) da smo drugačije odigrali onda smo džaba krečili.Србија и Хрватска ће бити савезници у новом БиХ рату...
Lično bih više voleo da budu saveznici u nekom ekonomskom savezu...nekako mi ratovi malo dosadili a vala i dovoljno ih na ovim prostorima.Neka malo ratuju neki drugi.Ako su meni deset najboljih godina sjebali kreteni koji su hteli da se *****, dele i malo igraju riziko preko naših grbača, ne moraju i mojim sinovima.Ako nekom nije jasno gde bi bili svi mi (da izuzmemo slovence, oni jedini izvukli dupe ) da smo drugačije odigrali onda smo džaba krečili.![]()
Бојим се за усташку браћу, ако им моћна словеначка армада удари са леђа а сва је шанса да хоће, обрали су бостан.
Бојим се за усташку браћу, ако им моћна словеначка армада удари са леђа а сва је шанса да хоће, обрали су бостан.
Poštovani gospodine zašto se ljutite ,pa čovek Vas je uzeo za brata.Ajde sad budi pametan,njemu su ustaše braća.....
![]()
У блиској будућности- не верујем.Светске агенциеј су пренеле скоро информацију како би "Хрватска могла да војно интервенише у Босни". То су наравно пробни балони да се види реакција.
Са друге стране јасно је да САД неће и не смеју директно да се сукобе са Русијом, па су за вону акцију против економских инсталација (рафинерија) на тлу републике Српске погодни Хрватска и Исламо Хрватска федерација.
Тај план је готово истоветан са планом који је пропао у Грузији.
- Измислити разлог за инетрвенцију и одарити кад руси не гледају. Само што у Босни нема 58. руске армије.
Акосе све то повеже са присилним разбијањем војске РС и Србије, јасно је да нам се приближава нови рат.
Америка је већ у Грузији испробала рецепт у коме ће да нахушка неке беднике да нападну Руске интересе.
Само сада се надају да Русиај не може да војно помогне Републици Српској, да Србија нема војску али ни вољу да војском било шта брани.
Условљавања Србиеј на путу за ЕУ имају за циљ да је држе под политичким притиском на начин да ако би се Србиај војно супротставила Хрватској у Босни, ЕУ би прекинула све разговоре о пријему Србиеј у ЕУ (као да су икада имали намеру да нас приме)
Хрватска на пролеће са Албанијом улази у НАТО пакт, те би Хрватска тада имала залеђину у НАТО пакту, што Грузија није имала.
Вероватно ће се исценирати неки инцидент (Срби из РС нападају Хрватску) да би Хрватска војно интервенисала.
Сада је на реду стварање владе Месић-Главаш а сви знамо шта следи....
...док се не обрачунају са Муслиманима....а онда се откопавају ратне секире.Србија и Хрватска ће бити савезници у новом БиХ рату...
Poštovani gospodine zašto se ljutite ,pa čovek Vas je uzeo za brata.