- Poruka
- 22.339
Jbg, doslo je to vreme da Lizzy Caplan glumi keve.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
300 му је најбољи филм а ни тај филм није Бог зна какво ремек дело.Džerard Batler, sjajan glumac. Međutim, filmovi u kojima glumi su u 90% slučajeva nikakvi. Obično bude neka glupa, besmislena pucačina sa nikakvim scenarijom.
Najbolji, zato što je rađen na osnovu istorijskoj događaja, a ne na osnovu promišljanja nekog „kreativnog” scenariste. Mada su i taj film uspjeli da upropaste ubacivanjem određenih elemenata, služeći se takozvanom umjetničkom slobodom. Bolje bi bilo da je film predstavljao samo puku reprodukciju istorijskih činjenica, nego ovako.300 му је најбољи филм а ни тај филм није Бог зна какво ремек дело.
Agatu Kristi sam dosta citao dok samo odjednom nisam bio prezasicen detektivskim pricamaRadujem se i novom filmu o detektivu Herkulu Poarou, zasnovanom na romanu Agate Kristi:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/A_Haunting_in_Venice
Samo mi se ne sviđa ova „supernatural” komponenta.
Pričam o ovom novom serijalu o Poarou. To su filmovi Murder on the Orient express i Death on the Nile.Agatu Kristi sam dosta citao dok samo odjednom nisam bio prezasicen detektivskim pricamaA serijal filmova sa Poaroom sam gledao bas davno i secam se da su mi se svideli.
Ma znam, samo se nadovezujem.Pričam o ovom novom serijalu o Poarou. To su filmovi Murder on the Orient express i Death on the Nile.
Njemu je ćera bila više u raljama mafije nego u kuču.opet mu diraju familiju..
Najbolji, zato što je rađen na osnovu istorijskoj događaja, a ne na osnovu promišljanja nekog „kreativnog” scenariste. Mada su i taj film uspjeli da upropaste ubacivanjem određenih elemenata, služeći se takozvanom umjetničkom slobodom. Bolje bi bilo da je film predstavljao samo puku reprodukciju istorijskih činjenica, nego ovako.
https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...ite-Seven-Politically-Correct-Companions.html
EXCLUSIVE: Snow White and the Seven... Politically-Correct Companions? First pictures of new live-action remake of Disney classic shows princess walking with diverse band of merry men and women after row over using dwarf actors
![]()
![]()
Ne verujem da je parodija, Dizni je davno odustao od zabave, sad samo političke poruke. Čak i za lik koji se bukvalno zove Snowwhite (Snežno bela - po naški Snežana) oni su uzeli mešanku. O "patuljcima" (i "patuljki" levo ispred bradonje) tek da ne pričamo. A koje li će tek "snažne poruke" poslati?Ovo ako nije parodija be vredi da se gleda.
Ne verujem da je parodija, Dizni je davno odustao od zabave, sad samo političke poruke. Čak i za lik koji se bukvalno zove Snowwhite (Snežno bela - po naški Snežana) oni su uzeli mešanku. O "patuljcima" (i "patuljki" levo ispred bradonje) tek da ne pričamo. A koje li će tek "snažne poruke" poslati?