Novi filmovi (i filmovi koje iščekujete)

Evo,ovo sam iscekivala,dok nisam videla glumacku postavu!!Snezana i 7 patuljaka,u ulozi zle kraljice(koja bi trebala da bude prelepa) ovaj stvor!
snowhite4.jpg

Meni je DiCaprio uvek bio odvratan,kao pojava(sta reci posle Titanika) ali je sjajan glumac,koji je posle tog uzasa igrao u sve boljim i boljim filmovima.Vremenom sam prevazisla to sto mi smeta kako izgleda i sada svaki njegov film iscekujem kao remek delo ;)

Mogu nekako da shvatim dok je glumio decaka i tinejdzera ali ovo danas, mislim stvarno... Ne glumi jedino tamo gde je glavni lik Kristijan Bejl. Klasicna holivudska eksploatacija necije popularnosti.

Mene Di Kaprio nervira kao glumac, ali priznajem da sto je stariji sve vise lici na Tita. Jos da nabaci par kilograma i za par godina mogao bi opusteno da glumi Tita na filmu. To bi mogao da bude kvalitativni skok u odnosu na ovo sto sada glumi. Stalno jednu te istu ulogu. :D

:hahaha: Mogao bi i Slobu:lol:

Mene Di Kaprio nervira kao glumac, ali priznajem da sto je stariji sve vise lici na Tita. Jos da nabaci par kilograma i za par godina mogao bi opusteno da glumi Tita na filmu. To bi mogao da bude kvalitativni skok u odnosu na ovo sto sada glumi. Stalno jednu te istu ulogu. :D
Hahahahahaha pokidala sam se od smejanja na ovo :hahaha: :hahaha: Da znas da lici :hahaha: ali i dalje mi se svidjaju njegove uloge :) (osim Titanika..ne znam ni kako se zove lik)

Mogu nekako da shvatim dok je glumio decaka i tinejdzera ali ovo danas, mislim stvarno... Ne glumi jedino tamo gde je glavni lik Kristijan Bejl. Klasicna holivudska eksploatacija necije popularnosti.

Blood diamond,Inception,Shutter island,meni su svi filmovi odlicni,kao i njegovi likovi,cak i u Departed-u ima zapazenu ulogu,iako je sporedna...On izgleda u svakom filmu isto i mozda to ljudima smeta,dok Kristijan ima ogromnu moc transformacije,ali neki glumac i nije...upropastio je sjajan lik Breta Istona Elisa iz Americkog psiha....

Poslednja izmena:
Blood diamond,Inception,Shutter island,meni su svi filmovi odlicni,kao i njegovi likovi,cak i u Departed-u ima zapazenu ulogu,iako je sporedna...On izgleda u svakom filmu isto i mozda to ljudima smeta,dok Kristijan ima ogromnu moc transformacije,ali neki glumac i nije...upropastio je sjajan lik Breta Istona Elisa iz Americkog psiha....[/QUOTE]

Možeš li mi ikako pomoći da shvatim kraj Shutter Island-a? :eek:

Poenta je da je kraj ostavljen za gledaoce, da svako od njih protumači na svoj način i verujem da stvarno ne postoji "pravi" kraj, već dve otvorene varijante
Da,jedan od filmova koji imaju kraj onako kako ga shvaris...da li je bio lud zaista ili je bio genijalac,koji je prevario sve redom.

Zlu kraljicu glumi Charlize Theron! ;) Al zato pogledaj ko glumi Snezanu! :roll:
http://www.imdb.com/title/tt1735898/
Nisam sigurna da se radi o istom filmu... http://www.imdb.com/title/tt1667353/ nema sanse da je promenjena cela postava...Covece,povraca mi se od ovih iz Twilight-a............

Ovo je trebala da bude Snezana....

Poslednja izmena:
U zadnje vreme zadnja nekoliko filma sto sam gledao i to na silu su sve neki superherojski filmovi thor, green lantern, iron man 1 i 2, captain america jer sve ostalo sam uglavnom gledao sto je novo izaslo a ovi su mi nekako aj da kazem moze da prodju, moze da se gledaju ako ste npr nekad citali stripove mogu da budu interesantni...Mislim da nisam citao stripove kao mali ovi filmovi bi ocenio kao zesce gluposti...

Poslednja izmena:

Back