Novi elitni ćacilend Dedinje Senjak style

mario80

Stara legenda
Poruka
77.311
Novo šatorsko naselje, elitni kraj sa izvorom u srpskih vladara.

1000004053.jpg

Kaluđerica više nije in:
1000003254.jpg

Poslednja izmena:
Jel to sad cacilend i ispred kuce cveca.....svidja mi se taj kraj, ima puno shuma ali pitomih , uredjenih.....

Tu ce preci svi ovi kojima treba redovan obilazak dragise misovic i KVK dedinje...

Ja se javljam za cacilend u tasmajdanskom parku , ako bude gratis ulaz za bazene tasmajdana....odmah me imaju na tu caku .....Ebiga tesko je to objasniti jednom plivac stalno plivac...

ćaci su u znak solidarnosti sa Romima rešili da žive kao oni...to je inkluzivnost na delu... :p
Pa nisu romi u danasnja vremena ovako bedni....to je privid....cak i na zvezdari ili kod delta sitija, spolja izgleda bedno , ali iznutra se to ususka....
Jeste da se svadjaju, ali nisam siguran da se drogiraju....

Mada ne znam kako je u cacilendu, mozda i tamo spolja beda a iznutra kao na mojim slikama..

Izvor: N1 Beograd
Na više lokacija u Beogradu prijavljene su postavljene bombe, rečeno je za Tanjug u MUP-u.

Jedna od prijavljenih bombi je i u marketu u Bulevaru kralja Aleksandra. Rad policije je u toku.
Uskoro opširnije...

UDBA skrece paznju sa cinjenice da su Putin i Rusija lupili samarčinu Vučiću...

Ne bi me iznenadilo i da tamna strana sluzbe opet kreira neku tamnu operaciju tipa "Pevačica iz Borče..." ili "Danka..." i sl.

...

kad zapadnjaci kampuju nigde oko šatora ne možeš papirić da vidiš ...a vidi ovaj svinjac na slici
zanima me kako ih regrutuju , tesko je naci toliko ljudi da su skloni takvim svinjcima... a mozda i gresim kako kaze SNS himna..

Gde ti vidis sebicnost mi vidimo prezivljavanje
Gde ti vidis bahatosti mi vidimo nezavisnost
Gde ti vidis glupost mi vidimo lojalnost..

Mislim da je ovo autogol, jer nije starosna granica ono sto odredjuje karakter cacilend studenata..bas naprotiv....vecina su mladi , samo sto su vozaci slepera za njih genijalci....ultra blejaci....

Penzosi i matorci su diskreditovani na drugim poljima, karaktera, ne po intelektualnim sposobnostima u poredjenju sa cacilendenjacima...
Oni su moralno i integritetno izgazeni vise puta pa su totalno kao meso kad se melje a vruce , izgnjeceni....to ne lici ni na cevap ni na pljesku ni na virslu....
Ko zna kako se prave ove mesne preradjevine, zna o cemu pricam..

Back