Gdanjsk Obećava Banovan Poruka 100 18.03.2023. u 00:42 - Novi dss, zavetnici, dveri i poks: sns pokušava da sabotira najavljeno okupljanje građana #51 mario80: Šta mislite hoće li nacista gurnuti srbe u neki rat? Kliknite za proširenje... Kada jedan narod prati Satanu (SNS), onda je time pokazao svoje _______ lice
mario80: Šta mislite hoće li nacista gurnuti srbe u neki rat? Kliknite za proširenje... Kada jedan narod prati Satanu (SNS), onda je time pokazao svoje _______ lice
Scott Isle Elita Banovan Poruka 17.625 18.03.2023. u 01:19 - Novi dss, zavetnici, dveri i poks: sns pokušava da sabotira najavljeno okupljanje građana #52 Gdanjsk: Jeste, to sad i gledamo, vašu Imploziju na mlavi Kliknite za proširenje... Da, imploziju demokratije
Gdanjsk: Jeste, to sad i gledamo, vašu Imploziju na mlavi Kliknite za proširenje... Da, imploziju demokratije
Gdanjsk Obećava Banovan Poruka 100 18.03.2023. u 01:32 - Novi dss, zavetnici, dveri i poks: sns pokušava da sabotira najavljeno okupljanje građana #53 Scott Isle: Da, imploziju demokratije Kliknite za proširenje... A kralj će biti Đilas
Scott Isle Elita Banovan Poruka 17.625 18.03.2023. u 01:51 - Novi dss, zavetnici, dveri i poks: sns pokušava da sabotira najavljeno okupljanje građana #54 Gdanjsk: A kralj će biti Đilas Kliknite za proširenje... Nismo mi franci, mi smo posebni, Djilas to ne shvata.
Gdanjsk: A kralj će biti Đilas Kliknite za proširenje... Nismo mi franci, mi smo posebni, Djilas to ne shvata.