Novi dresovi- ako ste mislili da ne može gore od Pume....

fortes

Buduća legenda
Moderator
Poruka
46.446
GyJVIG5XEAALfn8

A šta reći a ne zaplakati...

Hajde barem su onu incestoidnu poljsko-crnogorsku kokošku skinuli i vratili stari grb :lol:
Ali koliko se oni ugrađuju kad biraju ove incognito dobavljače da mi je znati...
Mene blam malo uvek bude...na stranu što n'umeju da igraju čim dođu do repke ali ovo je uvek dodatno poniženje za sve, za naciju. Koliko dresova misle da prodaju 10-50 kom?

Au brate, plavocrvena kombinacija štipa za oči...

Ovo kan'da je neki partijski kadar dizajnirao
Trećerazredna američka firmica koja se pojavila bukvalno pre 5 ili nešto godina.

Sponzorišu takve gigante kao što su Atromitos, Šibenik, Varaždin, Liban, Trinidad-Tobago, Jablonec, Pogonj Ščećin itd.
:hahaha:

U isto vreme, Hrvatska prelazi sa Nike na adidas. Čisto da se vidi koje je poniženje taj ugovor sa capellijem.
A taj Capelli nije cak ni izbacio na svom zvanicnom sajtu ili instagram profilu da imaju sponzorstvo sa FSS...Al imaju za Trinidad i Liban i neke zenske srednjoakolske timove..znaci neko opasno ugradjivanje koje ne prolazi kod ozbiljnijih firmi

A taj Capelli nije cak ni izbacio na svom zvanicnom sajtu ili instagram profilu da imaju sponzorstvo sa FSS...Al imaju za Trinidad i Liban i neke zenske srednjoakolske timove..znaci neko opasno ugradjivanje koje ne prolazi kod ozbiljnijih firmi
Bolje da su dali NAAI-ju ili Sevenu , to su barem domaće firme, a i svakako kvalitetnije nego kapeli.

Trebi su da pređu na Kappa dresove kad već ne mogu ili neće da priušte premijum marke poput Nike, adidas ili Puma.
Puma je realno bila s.ranje avake sezone...ne mislim da ce im dresovi pomoci da igraju bolje, samo je dokaz koliko jajare i sprdaju se i eksperimentisu pocev od one kokoske na dresu do ovog eminentnog dobavljaca. U igri su i bili Macron, Kelme i Givova ..cak i ta Givova mi deluje ozbiljnije. Kapa ne moze jer sponzorisu Partizan a zna se ko je stub srBstva, zato me cudi sto nije Macron.

Puma je realno bila s.ranje avake sezone...ne mislim da ce im dresovi pomoci da igraju bolje, samo je dokaz koliko jajare i sprdaju se i eksperimentisu pocev od one kokoske na dresu do ovog eminentnog dobavljaca. U igri su i bili Macron, Kelme i Givova ..cak i ta Givova mi deluje ozbiljnije. Kapa ne moze jer sponzorisu Partizan a zna se ko je stub srBstva, zato me cudi sto nije Macron.
Makron sponzoriše Albance i Bugare, možda zato, :mrgreen: plus to je trenutno 4. najjači proizvođač fudbalskih desova, odmah iza velike trojke.

izgleda sasvim dobro za reprezentaciju Gane..... mi ćemo ionako da budemo manjina ovde u odnosu na Gance... :p
mislim nije lutka na kojoj je dres bez razloga crnac
E, da iskoristim ovu tvoju poruku, ovaj, u Smederevu, drugar njegova sestra od ujke, ima firmu za tako neke specijalne hemijske boje i slično, i skoro zaposlila nekog Pakistanca, u nekom Smederevu ima već nekih Pakistanaca koji će da šljakaju, kraj sveta je vrlo blizu. :aha:

Očekujem uskoro da mu prave društvo i neki Ganci. z:mrgreen:

Back