Cro_čvarak
Iskusan
- Poruka
- 6.565
A za koliko % mu je porasla kvaliteta i opremaNema veze, bitno da je poskupio 40% za 2,3 godine![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za koliko % mu je porasla kvaliteta i opremaNema veze, bitno da je poskupio 40% za 2,3 godine![]()
Za -30%A za koliko % mu je porasla kvaliteta i oprema![]()
Nisam siguran da je kvalitet iole porastao. Pokusavam zamisliti taj auto posle 300k km, ne ideA za koliko % mu je porasla kvaliteta i oprema![]()
Vrlo moguće, to ti je poput jogurta ili kinderlade. U iste posude sad stavljaju manje proizvoda za veće novceZa -30%![]()
Ovaj c3 ima tempomat nekako mi je neverovatno da to radi na 3 cilindra i na auto putu. Taman se opustiš 100 km i moraš da staneš na pumpu da sipaš gorivo jer troši ko tenk.Pa za nemacke autoputeve, da povučeš prikolicu, za kurtchenje...realno, za Srbiju jace od 1.6l / 130ks je overkill.
A to za male automobile, ranije sam imao civic 1.4 100ks, i terao sam ga non-stop na tempomat 140km/h, trosio je izmedju 7 i 8 l/100 pri toj brzini, sto je odlicna potrosnja za benzinca.
Mario ne baronisi stoi ti firma nije uzela 1,6hdi 100ks čudio bi se koliko malo troši ..Ni jedan malolitrazni auto nije za auto put ..Tvoj i20 na 4k obrtaja trosi i i vise ..Po menjacu tj prenosu se vidi za šta je napravljen ..lagana vožnja do 110 ..idealno 70-90Ovaj c3 ima tempomat nekako mi je neverovatno da to radi na 3 cilindra i na auto putu. Taman se opustiš 100 km i moraš da staneš na pumpu da sipaš gorivo jer troši ko tenk.
Ja bi ove trocilindraše zabranio prodaju bez plinskog uređaja! Ovo je neizdrživo loče 8,5 litara!
Što stavljaju onda tempomat u auto za vožnju po gradu? Moj i20 je svemirski brod i čudo tehnike za ovaj troklipni smradMario ne baronisi stoi ti firma nije uzela 1,6hdi 100ks čudio bi se koliko malo troši ..Ni jedan malolitrazni auto nije za auto put ..Tvoj i20 na 4k obrtaja trosi i i vise ..Po menjacu tj prenosu se vidi za šta je napravljen ..lagana vožnja do 110 ..idealno 70-90
da je samo citroen. U zadnje dve decenije najvise su poskupeli Land- i Randzroveri u odnosu na ostale automobile iz iste klase.Nema veze, bitno da je poskupio 40% za 2,3 godine![]()
Pa recimo jeftiniji u startu ( i to poprilično ) od njemačke konkurencije. I jeftiniji za održavanje. Dovoljno?Nikad mi nece budu jasni ljudi koji kupuju francuske aute.![]()
Neće piše da je ok ako troše ulje..Napisali zalba ne vredi za one koji ne citajuRenault ce da popije tuzbu za 1.2 tce motor jer mnogo trosi ulje u periodu od 2012-2016 oko pola miliona vozila pogodjeno tim problemom.
Trose ulje puno ti motori mogu oni da pisu sta hoce tuzba im ne gine.Neće piše da je ok ako troše ulje..Napisali zalba ne vredi za one koji ne citaju
Pa recimo jeftiniji u startu ( i to poprilično ) od njemačke konkurencije. I jeftiniji za održavanje. Dovoljno?
Treba im baciti atomsku bombu na fabrikuFora je da je Peugeot počeo da menja te 1,2 motore za 2200€ ovde kod mene..Nov motor za 2200€ kod Peugeota sa ugradnjom ..
Znam da troše ali kad ti fabrika napise da je ok potrošnja ulja do npr 2l onda ne možeš nista..Trose ulje puno ti motori mogu oni da pisu sta hoce tuzba im ne gine.