Novi biseri ošamućenih radikala

ova sadasnja vlada je formirana na prevari gradjana. na jednoj strani je tadic obecavao sprecavanje povratka u 90te a na drugoj strani SPS rusenje DS-a . Novi izbori su neophodni na svim nivoima.

a ko ce da ih plati ?
ti? tvoja stranka?
nemam pametnija posla nego da radim samo za vashe zezvecenje
ako hocete da pomognete Srbiji zasto ne zapenite da se otvore skole, vrtici, sportske sale, ili igrade putevi? sve sto sam naveo X 10 je jeftinije nego odrzavanje izbora
ali zabole vas . . .:whistling:

bio je tu bora djordjevic.

dolazi do ujedinjena opozicije i jedini cilj iste jeste rusenje izdajnika borisa tadica.

prdnuli ste u cabar

Markowac, NEMA ŠANSE. Cenim tvoj optimizam ali preteruješ. Ako planiraš naredne četiri godine da smaraš da nekakvim rušenjem molim te najavi na vreme da se preselimo na neki drugi forum :)

P.S. Bora je bio jer je to njegov lični stav što je iz DSS-a i poručeno dan pre mitinga, da će se iz te stranke dolaziti na dobrovoljnoj osnovi. Voja nije došao a u Beogradu je, stanuje na 2 minuta pešice od Trga. Mislim da to dosta govori ... a zna se da se u stranci pita on a ne Bora. :D

То што није било милион људи, не значи да једног дана неће бити.
Уосталом, за националне странке у Србији је гласало много више Срба него за унијатске странке. То је чињеница...
Међутим, проблем је велика подељеност у народу и распадање друштва и државе у сваком смислу. То су плодови демо(но)кратије...Али, долази и тај дан када ће на сцену ступити нови национални и државотворни покрети који ће препородити државу и народ!

Уосталом, за националне странке у Србији је гласало много више Срба него за унијатске странке. То је чињеница...
Међутим, проблем је велика подељеност у народу и распадање друштва и државе у сваком смислу. То су плодови демо(но)кратије...Али, долази и тај дан када ће на сцену ступити нови национални и државотворни покрети који ће препородити државу и народ!

jednog dana rešio moj tata...:hahaha:

Премлатио ме је Тадићев полицајац уз урлик: „Ко си ти да идеш против председника, маму ти радикалску"
Било је и часних полицајаца који су улетели у тучу и стали испред колега речима „Је л ви видите ко је то, кога бијете"
Батинање је престало, али се ја тог дела више не сећам. Крв ми је јурила низ лице, дошао сам себи тек у Ургентном

На митингу „Слобода за Србију", група полицајаца је поред Александра Вучића, генералног секретара СРС, брутално претукла и његове пријатеље који су својим телима покушали да га заштите.
Један од њих, коме је за сада неидентификован полицајац „разбио" главу, Славиша Кокеза (31), у интервјуу за „Правду" каже да је напад смишљено био усмерен на њих. Док су их зверски тукли по телу, полицајци су им на сав глас псовали „мамицу радикалску".

jesu to isti oni policajci što su odobravali izgovoreno na mitingu:hahaha::hahaha:

Kako se taj dan priblizava, te snage u sve vecoj dubiozi, a od miliona ostade 15.000-2000(obezbedjenje)....
:hahaha:

Sad kao novi fazon, udruzena opozicija....:dash:
Pa sta je bilo pre izbora kad su svi udruzeno pljuvali ZES?

Sto bi rekao Corba-isto sranj*e drugo pakovanje....

Najvise mi se dopalo ono o spiskovima u autobusima...
Alo, matematicari, ko da bi bilo prvi put da ljudi krenu na miting a zavrse u shopingu (i to ne onom Kosvo za patike).
Pa tu su foru ovi iz unutrasnjosti naucili jos dok je Zlobinetu pravio kontramitinge. Placen put do Bgd + dnevnica + lunch paket, a ti se onda prosvrljas gradom, obidjes rodbinu, kupis koju sitnicu i vratis se na vreme do busa pa kuci...
Miting? Pa poneses trandzu da budes u toku...:super:

Kako se taj dan priblizava, te snage u sve vecoj dubiozi, a od miliona ostade 15.000-2000(obezbedjenje)....
:hahaha:

Sad kao novi fazon, udruzena opozicija....:dash:
Pa sta je bilo pre izbora kad su svi udruzeno pljuvali ZES?

Sto bi rekao Corba-isto sranj*e drugo pakovanje....
Уопште и не помињем "те снаге које су у све већој дубиози", ако пажљиво читаш...те снаге и треба да буду у дубиози, кад су неспособни.
Говорим о новим националним и државотворним покретима који ће препородити Србију.

Уопште и не помињем "те снаге које су у све већој дубиози", ако пажљиво читаш...те снаге и треба да буду у дубиози, кад су неспособни.
Говорим о новим националним и државотворним покретима који ће препородити Србију.

A to mi je tek jos smesnije.
Pretpostavljam da mislis na Obraz, 1389, Stroj i tako te?
Ako nisu ni oni, onda se te snage nisu jos ni rodile pretpostavljam?

A to mi je tek jos smesnije.
Pretpostavljam da mislis na Obraz, 1389, Stroj i tako te?
Ako nisu ni oni, onda se te snage nisu jos ni rodile pretpostavljam?
Можда ти сада изгледа смешно, али анализирај мало више српску историју: ничија није горела до зоре (народски речено). То јест, мењају се политички системи...
А, не мислим на те које помињеш, мада има мало сличности са некима.
Строј: нацисти никада неће проћи у Србији. "1389": сателит СРС-а, а "Образ" немају јасну идеју...

bio je tu bora djordjevic.

dolazi do ujedinjena opozicije i jedini cilj iste jeste rusenje izdajnika borisa tadica.

prdnuli ste u cabar

Zivi su se svi usr.ali te jake i ujedinjene opoziji.... Napravite opet demonstracije sa 15.000 ljudi.... Da se smejemo jos vise!

Bas je prdnula u cabar.... Sta god da ste poceli da radite sve je propalo.... Sada pisete peticiju za smenu Dacica... Da se narod smeje jos vise... Rekli ste da ce biti nekoliko stotina hiljada ljudi, pa ste i na tom nivou poduvali.... Poduvali na svim izborima.... Cestitam.... Samo nastavite i dalje tako da pobedjujete!:hahaha::hahaha::hahaha:

Можда ти сада изгледа смешно, али анализирај мало више српску историју: ничија није горела до зоре (народски речено). То јест, мењају се политички системи...
А, не мислим на те које помињеш, мада има мало сличности са некима.
Строј: нацисти никада неће проћи у Србији. "1389": сателит СРС-а, а "Образ" немају јасну идеју...

Naravno da se menjaju, i naravno da nicija nije i nece goreti do zore, ali trenutno ima mali problem.
Nacionalizam(u ovakvom nekom obliku) je ovde prisutan od pocetka 90-ih.
Nista dobro doneo nije.
A trenutno ide proces splasnjavanja nacionalizma(u cemu radikali nesvesno i pomazu) i okretanja ka ekonomskim pitanjima.
A i kako vreme ide pretpostavljam da ce ekonomske teme biti vaznije od nacionalnih.
Bar takav trend su pokazali zadnji izbori.
A i predsednicki.

Ne kazem, mozda ce se pojaviti neki novi nacionalni pokret, ali da bi taj novi pokret dobio na vaznosti u Srbiji, proci ce godine i godine.

Naravno da se menjaju, i naravno da nicija nije i nece goreti do zore, ali trenutno ima mali problem.
Nacionalizam(u ovakvom nekom obliku) je ovde prisutan od pocetka 90-ih.
Nista dobro doneo nije.
A trenutno ide proces splasnjavanja nacionalizma(u cemu radikali nesvesno i pomazu) i okretanja ka ekonomskim pitanjima.
A i kako vreme ide pretpostavljam da ce ekonomske teme biti vaznije od nacionalnih.
Bar takav trend su pokazali zadnji izbori.
A i predsednicki.

Ne kazem, mozda ce se pojaviti neki novi nacionalni pokret, ali da bi taj novi pokret dobio na vaznosti u Srbiji, proci ce godine i godine.
Треба направити разлику између "националног" и "националистичког" (а поготово оваког радикалског).
Ово прво се, ваљда(?), подразумева да ћемо неговати, и то је уско повезано са економским питањем. Не може се економски напредовати а национално потирати.
То је, просто, немогуће...
А овај псеудо-национализам је продукт људске непросвећености.

Што се тиче ових избора: управо је највећи проблем у томе што је огроман број људи гласао против другог кандидата, а не за свог. То је чињеница...

А, родиће се нови национални покрети који морају ујединити завађени народ. Док се то не деси, продужава се општа агонија.

Треба направити разлику између "националног" и "националистичког" (а поготово оваког радикалског).
Ово прво се, ваљда(?), подразумева да ћемо неговати, и то је уско повезано са економским питањем. Не може се економски напредовати а национално потирати.
То је, просто, немогуће...
А овај псеудо-национализам је продукт људске непросвећености.

Што се тиче ових избора: управо је највећи проблем у томе што је огроман број људи гласао против другог кандидата, а не за свог. То је чињеница...

А, родиће се нови национални покрети који морају ујединити завађени народ. Док се то не деси, продужава се општа агонија.

A kako su glasali na republickim i pokrajinskim?
Cinjenica je da se ne moze pojaviti nov pokret koji ce odjednom da pomiri narod.
Ima tu da se radi puno, pocevsi od obrazovanja, preko promene normi ponasanja drustva, medija i da ne nabrajam sada dalje.
50 godina je bila podela cetnici i partizani, sada vec 18 izdajnici i patriote, ne moze se to odjednom izmiriti. To i ako se desi, bice proces koji ce trajati godinama, da ne kazem decenijama.

A kako su glasali na republickim i pokrajinskim?
Cinjenica je da se ne moze pojaviti nov pokret koji ce odjednom da pomiri narod.
Ima tu da se radi puno, pocevsi od obrazovanja, preko promene normi ponasanja drustva, medija i da ne nabrajam sada dalje.
50 godina je bila podela cetnici i partizani, sada vec 18 izdajnici i patriote, ne moze se to odjednom izmiriti. To i ako se desi, bice proces koji ce trajati godinama, da ne kazem decenijama.
Нажалост, већина људи гласа по принципу: "бирам мање зло" или "имам страх (од рата, губитка посла,итд.)". А тако никада неће бити неки напредак, јер власт која "хвата" народ на страх или мање зло - не може ништа добро донети.
Реално говорим, нисам члан ниједне странке, а био сам некад и локални функционер СПО на Н. Београду, деведесетих година.

Данас се све убрзава, тако да сам сигуран да нећемо дуго чекати на државни и национални препород....

Back