Srbočetnik.Šešelj je commie
Crni plavušan.konzervativni liberal.
Glasni ćutolog.
Živi mrtvak.
Još malo pa će da napravi Veliku Srbiju.Tramp im poslao monarhistu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbočetnik.Šešelj je commie
Crni plavušan.konzervativni liberal.
Još malo pa će da napravi Veliku Srbiju.Tramp im poslao monarhistu
Ne. JVuO je nastavak JV nakon okupacije Jugoslavije.Jvuo = četnici
Ama kad se kaže četnik, prvo se pomisli na jvuo i dražu ispičuturu, ne na Đujića i njegove borce.Ne. JVuO je nastavak JV nakon okupacije Jugoslavije.
Četnici postoje od ranije. To su bile ultra-nacionalističke paravojne formacije.
Četnici 1920.:
![]()
Kasnije pristupaciju JVuO i od tad kreće njen sunovrat
Nije čak ni četnik. Četnik Đujić ga je prokleo zbog saradnje sa MiloševićemSrbočetnik.
Nije oksimoron. Zalažu se za slobodno tržište i slobdu pojedinca itd. ali u okviru tradicionalnih vrednosti.Crni plavušan.
Glasni ćutolog.
Živi mrtvak.
Četnici = velika Srbija, monarhisti = Jugoslavija ili srpska kraljevina... nij istoJoš malo pa će da napravi Veliku Srbiju.![]()
Ama kad se kaže četnik, prvo se pomisli na jvuo i dražu ispičuturu, ne na Đujića i njegove borce.
Šta god da su, znaju da to smeće od naciJonalizma ide ko alva.Klasični commie je Šeki, poput Titovog generala Tuđmana samo se služio nacionalističkom propagandom.
NespojivoZalažu se za slobodno tržište i slobdu pojedinca itd. ali u okviru tradicionalnih vrednosti
Nespojivo
Da, nacionalizmom se lako manipulišeŠta god da su, znaju da to smeće od naciJonalizma ide ko alva.
Jao mice maWe....To znači da npr. priznaju dva pola ali ti i dalje daju slobodu da se izjašnjavaš kako želiš i živiš u skladu s tim. Ono što ti ne daju jeste da tražiš trpanje ljudi u zatvor ako se neko ne slaže sa tobom...
Нису били никакви друкатори већ је комунистичка Југославија живела на кредитима запада, посебно Америке.svako ko radi u ambasadi, bio ambasador ili najlevlji atase napr. za kulturu radi sto mu narede...u ovom slucaju iz vasingtona. a atase je napr zvanje samo na papiru a u realu je vrbovanje. iz gomile. selektivno. najcistije. iz svake profesije.
ne znam da li znas da je svaki faks do pre 20-30 godina bio u obavezi da amerima javlja ko je najbolji student, talenat, ili slicno...i onda su ih ameri kupovali...dobijali su top strucnjake za male pare. nasa posebno. moj drug iz osnovne je pre nekoliko godina penzionisan kao sef sektora u nasi za raketna goriva.
a ti drukatori sa faksova dekani obicno, dobijali su za drukanje placena predavanja, citaj proseravanja po univerzitetetimna minesote ili slicnim americkim pripizdinama.
Kolicina gluposti proporcionalna kolicini prasica i jagnjica pojedenih od druga Mrke i titoistickih brigada(ne dirajte mi Mrku)Autokratija u Srba datira još od romejaca Nemanjića.
Dok je ostatak Evrope ipak imao cehove, slobodne gradove i parlamente, Balkan se još tada gušio u smradu azijatske vere, estetike i načina vladavine.
Čak je i feudalce postavljao car kao u pravoj azijskoj satrapiji tipa Persije ili Mongolije
Ako ovu postave za ambasadora u BiH bice tek zanimljivoVrh: četnički vojvoda iz Arizone !
Ono kad maše onim štapovima je neprocenjivo !
Zasto cetnicki?Vrh: četnički vojvoda iz Arizone !
Ono kad maše onim štapovima je neprocenjivo !
Pa zezamo seZasto cetnicki?
Ono, i jesu..kao i svi.Pa zezamo se
Pobegli mu roditelji od komunista
Ti si u stvari komunistkinjaInače, moja jedna baka tetka se bila udala za Rusa koji je izbegao iz Rusije posle upada komunista 1917 i došao u našu Kraljevinu, sa još mnogima. Onda kad su ovde došli komunisti otišli su za Brazil, pa za Kanadu.
Većina ljudi koji su mrzeli komuniste nisu ostali ovde, zato kažemo četnički
Inače, moja baka koja je bila rimokatolkinja iz vojvodine je za četnike govorila to su naši, kraljeva vojska. Ako je ona mogla tako da misli, mogu i Srbi![]()
Ma šale se ljudi na račun ovog snimka kad je bio tužilac u ArizoniOno, i jesu..kao i svi.
Ja imam dobar osecaj u vezi ovog coveka, videcemo..
Dosta je aktivan u Crkvi, mada su tamo to mesta okupljanja za nase ljude, upoznaju se, deca im se upoznaju, uce ih nasim obicajima, ..
Deluje mi ok. Ali, videcemo.
Sta to sa stapovima? Nisam ispratila.
Nisi u tokuMislim, za nas bi bolje bilo da zameni Zagorku Dolovac![]()