Nove knjige - SF & Fantasy

Lannister Lion

Ističe se
Poruka
2.154
Preporucujem triologiju Vidovnjaci od Robih Hob... Epska strana sveta nije nesto narocito obradjena, mada su neki epski elementi u knjizi( magicne moci nazvane vijuga i vestina) prilicno dobro opisane... Ali stil pisanja je jako dobar, zbog cega svakako vredi procitati ovu triologiju. (:
Takodje i Druda od Dena Simonsa...
 

Lannister Lion

Ističe se
Poruka
2.154
Uuuuu, nemoj ni sekund da cekas ako si kupio! :D Treci deo je najbolji! Mada ako mislis da je ovo do sada bilo tuzno, cekaj samo da zavrsis treci deo... Ali ne bih rekao da je serijal tuzan, vise da nekako ostavlja gorak ukus u ustima. Nije bajkoviti klise gde je kao sve super posto je rat gotov i negativci pobedjeni, vec je realno-u ratu nema pobednika, samo strana koja je manje ostecena i na kraju odnela pobedu... Ako ima dovoljno ljudi koji su citali Vidovnjake, bilo bi lepo da neko otvori temu posvecenu tom serijalu,bas me zanima kakvi su utisci i misljenja ljudi... (:
 

SuzanKalvin

Aktivan član
Poruka
1.457
LAŽI LOKA LAMORE
Skot Linč

1284.jpg

"...Lok Lamora je čuveni Trn, a njegovo najopasnije oružje su pamet i lukavstvo. On krade od bogatih – samo od njih i vredi krasti – ali siromašni neka idu i kradu sami za sebe..."

http://www.laguna.rs/index.php?m=naslov&id=1284
 

SuzanKalvin

Aktivan član
Poruka
1.457

SuzanKalvin

Aktivan član
Poruka
1.457

SuzanKalvin

Aktivan član
Poruka
1.457
ANĐEOSKO SRCE
Vilijam Hjortsberg

Roman po kome je snimljen legendarni film Anđeosko srce.
andjeoskosrce_MS.jpg


Rutinski slučaj nestale osobe za Anđela se pretvara u paklenu moru od vudua i crne magije, vrtoglavih opasnosti i surovih ubistava – u svet u kojem je senka koju juri upravo senka koju sam baca.
Kod:
http://www.carobnaknjiga.com/index.php?option=com_content&task=view&id=385&Itemid=28
 

Top