Novak o koroni: Mediji šire strah i paniku, ne čuje se glas stručnjaka koji drugačije razmišljaju

Tesko da sam ja sa ovoliko postova bot, koje nisi sve ni procitao, a ti koji se iznebuha pojavis samo da zaspamujes temu i to kazes - da to nisi....uostalom, koo cemu, bot o botovima tj. svuda ih vidi verovatno sudeci po sebi.

Kako to izracuna? ( s obzirom da to zavisi i od testova a zatim od javljanja lekaru onih koji su zarazeni)..

Uostalom, pogledaj Grcku koja je na vreme preduzela mere, ili pak Singapur. Nema pravila. Ali da je moglo da bude bolje, uvek je moglo, samo ovi rezulatati ipak govore nesto.
Govore da imamo sreće.

Nemci presekli, vakcina protiv korone neće biti obavezna: "Ko je ne želi, sam snosi rizik"
Šef kabineta Merkelove rekao da bi bilo dobro da se što više ljudi vakciniše, ali da će o tome svako pojedinačno donositi odluku

U Nemačkoj neće biti obavezne vakcinacije protiv korona virusa, rekao je šef kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel, Helger Braun.

On je, u izjavi medijima, kazao da će se vakcinacija sprovoditi na dobrovoljnoj osnovi.

- Naravno bilo bi dobro da se što više ljudi vakciniše, ali o tome će svako za sebe odlučivati - rekao je Braun.

Kazao je da, kada bude bilo vakcine, a nada se uskoro, moći će svako, ko želi da se vakciniše.

- Ko to ne želi mora sam snositi rizik od zaraze - poručio je Braun.

Izrazio je nadu da će između početka i sredine iduće godine postojati vakcina dostupna stanovništvu.

Tada, kako je dodao, biće završena pandemija.

Још један ДОКАЗ да је наш Новак Ђоковић ГЕНИЈАЛАЦ !!!

Nemci presekli, vakcina protiv korone neće biti obavezna: "Ko je ne želi, sam snosi rizik"
Šef kabineta Merkelove rekao da bi bilo dobro da se što više ljudi vakciniše, ali da će o tome svako pojedinačno donositi odluku

U Nemačkoj neće biti obavezne vakcinacije protiv korona virusa, rekao je šef kabineta nemačke kancelarke Angele Merkel, Helger Braun.

On je, u izjavi medijima, kazao da će se vakcinacija sprovoditi na dobrovoljnoj osnovi.

- Naravno bilo bi dobro da se što više ljudi vakciniše, ali o tome će svako za sebe odlučivati - rekao je Braun.

Kazao je da, kada bude bilo vakcine, a nada se uskoro, moći će svako, ko želi da se vakciniše.

- Ko to ne želi mora sam snositi rizik od zaraze - poručio je Braun.

Izrazio je nadu da će između početka i sredine iduće godine postojati vakcina dostupna stanovništvu.

Tada, kako je dodao, biće završena pandemija.

Још један ДОКАЗ да је наш Новак Ђоковић ГЕНИЈАЛАЦ !!!
Pa da, to je dokaz da je Novax Đoković vrhunski epidiemiolog koji zna sve o epidemijama, vakcini i virusima.
To što je vrhunski teniser je onako usput.

Međuditm, svijet nije Njemačka.
Ako Novax treba igrati turnir u državi u kojoj je obavezno vakcinisanje, onda neće igrati i sve okej.

Ako Novax treba igrati turnir u državi u kojoj je obavezno vakcinisanje, onda neće igrati i sve okej.
ja ne igram tenis uopste, a ne da bih igrao u banana drzavama
samo mi da sredimo vas vaksere koji trujete ljude, a kao fol brinete za tenis i noleta

korona nam je sela kao 1 na 11 da se vidi ko ste i sta ste.
ej bre jeftine lekove koji lece ste branili ljudima samo da bi ih pelcovali, i to sa vakcinom koja jos ni ne postoji, i pitanje je da li ce ikada postojati - da ne psujem na forumu

gledali ste da sto vise ljudi pomre, i jos dodavali, samo da bi se NEPOSTOJECA vakcina bolje prodala. DA OSNUJEMO MI MEDJUNARODNI SUD ZA VAS,to bi bilo nabolje, a vakseri? PUKLI STE.

raskrinkani ste sa ovom specialnom operacijom koronisanja., samo jos da vas izvedemo pred sud
u americi ce vojska da pelcuje, rekao tramp, tako da se cuvate, vi farmakomafiasi, 1:0 ZA NAS, A IGRAMO DO...

PUNI SMO PARA, A PREKO GEJTSA IMA DA ETIKETIRAMO SVAKU VAKCINU SA 666, propadoste FARMAKOMAFIASI.

NEMA TE VAKCINE KOJU BILI NE MOZE DA KUPI I STAVI NA NJU 666.

Poslednja izmena:
Gledam na TV-u, sve noviji lekovi, i deluju, spasavaju ljude sigiurne smrti, ali ne, vakcinasi ne vole da se ljudi lece i da zive, oni bi da sve nas zdrave pelcuju sa nepostojecom vakcinom i da nas truju na tenane, i tu stupa na scenu nas bil koji ulaze sve pare u vakcine, ali ide i kicenje sa 666. Zato je on najbogatIji covek na svetu, ima da kupi sve vakcine, od vas dusmana. Specijalna operacija KORONISANJE/KRUNISANJE JE ZAVRSENA, SLEDI ZIGOSANJE.

nemate pojma, ovo je vojna operacija, pa da vidite kako vojska pelcuje, a ne da cete da ucenjujete sa nekim pasosima i farmakomafijom, nema niko da utekne od NASE 666 VAKCINE

Operation Warp Speed” vaccination operation to wipe out the coronavirus—an actual military operation being headed by the US Army that will, without any doubt, force coronavirus vaccinations on every American citizen given by US Army medical soliders whether they like it or not

A KAKO CE BANANA DRZAVE DA PELCUJU AKO SE NAROD POBUNI? NPR. BANANA SRBIJA? MI AMEERI CEMO DA PELCUJEMO, PARDON ZIGOSEMO SA VOJSKOM, A VI?

kO GOD HOCE DA SE ZIGOSE SA 666, ANGAZUjEMO VOjSKU, NEMA VISE ZAYEBANCIE, DOSTA JE BILO STRUKE KOJA NEMA POJMA, VOJSKA JEDINO MOZE DA ODGOVORI NA OVAJ ZADATAK, OPERACIJA ZIGOSANJE 666.

lekari, nemo neko da se usudio da daje vakcinu protiv korone, ako nema vojni cin kao onaj kon, predrag bese.

Poslednja izmena:
We weren't born to be test subjects of a medical / pharmaceutical industry or the slaves of any system.

I am desperate to get out of the country before they make vaccination a criteria for travel. I have to get back to Italy -- it's where my heart is. And it would be a cruel torture to be land locked the rest of my life. I want to live like everyone else, but I will not be coerced or held hostage by a medical establishment.
https://www.henrymakow.com/
1589694585978.png

A cekaj ovde vi kao satro nesto znate o nepostojecim vakcinama i izmisljenim virusima
farmakomafia se ostrvila kao satro struka, sve go hohstapler kao onaj fauci, ali sad je vojska preuzela odgovornost i ima da leti perje ko ne bude slusao, pa neka je koje god hoce struke, moze da bude i teniser i neurohirurg, sa vojnog stanovistva je - CIVIL

to je mozda samo vama izgledalo da smo postavili trampa jer je ekspert za bankrot, a on je vojnik, sa struke ima da leti perje, jer nemaju pojma, sto se i pokazalo u operaciji korona jer su davali stalno pogresne i kontradiktorne preporuke, odbijajuci da preuzmu odgovornost.

Poslednja izmena:
ja ne igram tenis uopste, a ne da bih igrao u banana drzavama
samo mi da sredimo vas vaksere koji trujete ljude, a kao fol brinete za tenis i noleta

korona nam je sela kao 1 na 11 da se vidi ko ste i sta ste.
ej bre jeftine lekove koji lece ste branili ljudima samo da bi ih pelcovali, i to sa vakcinom koja jos ni ne postoji, i pitanje je da li ce ikada postojati - da ne psujem na forumu

gledali ste da sto vise ljudi pomre, i jos dodavali, samo da bi se NEPOSTOJECA vakcina bolje prodala. DA OSNUJEMO MI MEDJUNARODNI SUD ZA VAS,to bi bilo nabolje, a vakseri? PUKLI STE.

raskrinkani ste sa ovom specialnom operacijom koronisanja., samo jos da vas izvedemo pred sud
u americi ce vojska da pelcuje, rekao tramp, tako da se cuvate, vi farmakomafiasi, 1:0 ZA NAS, A IGRAMO DO...

PUNI SMO PARA, A PREKO GEJTSA IMA DA ETIKETIRAMO SVAKU VAKCINU SA 666, propadoste FARMAKOMAFIASI.

NEMA TE VAKCINE KOJU BILI NE MOZE DA KUPI I STAVI NA NJU 666.
i treba da vas zaebava i da je bas obelezi sa 666..

svako ima slabu tacku

pa i novak. i sto vise prica o onome sto ne zna, ili se pravda, tone sve dublje

kao kad bih mu ja davao savete kako da igra finale vimbldona

cuti i lupaj po loptici, cuti i broj pare, javno budi za mir u svetu
Taj rad, ti si fantastičan za tokarskom mašinom, pa zašto ne bi Novaxu objašnjavao kako točno treba odigrati voljej

Posjeta visočkim piramida
|

Đoković rekao Osmanagiću: Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje

Klix.ba
2h 19min

93
komentara
556

dijeljenja

Novak Đoković Semir Osmanagić Arheološki park Bosanska piramida Sunca

Đoković rekao Osmanagiću: Ako postoji raj na zemlji, onda je to ovdje
Đoković i Osmanagić (Foto: E. M./Klix.ba)
Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak je stigao u posjetu Bosni i Hercegovini, a vrijeme najviše provodi u Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Đoković je u kompleksu Ravne 2 boravio jučer, a u pratnji Semira Osmanagića obišao je podzemne tunele.

IZJAVA NOVAKA ĐOKOVIĆA O BOSANSKIM PIRAMIDAMAPrva posjeta osnivača dobrotvorne 'Novak Đoković Fondacije'...
Posted by Semir Osmanagich on Tuesday, July 14, 2020
"Mislim da je velika stvar imati ovakvog čovjeka ovdje, na bosanskim piramidama. Nakon nekoliko mjeseci dogovora uspio sam izdejstvovati da dođe ovdje. Tri dana je u posjeti isključivo našem Arheološkom parku 'Bosanska piramida Sunca' i dogovor je bio da sve prođe bez izjava i medija", kazao je Osmanagić jučer.

Jutros je na svojoj zvaničnoj Facebook stranici najavio da će uskoro biti objavljen i intervju s Đokovićem na YouTube kanalu "BosnianPyramids TV".

Osmanagić je istaknuo kako su Đokovićeve prve dvije rečenice o Bosanskoj dolini piramida tokom dvanaestominutnog razgovora bile:

"Imam toliko utisaka... Ako postoji raj na Zemlji, onda je to ovdje", rekao je Đoković, navodi Osmanagić.

https://www.klix.ba/sport/tenis/djo...toji-raj-na-zemlji-onda-je-to-ovdje/200715026

Zaista, lepse mesto nije mogao naci za odmor. A prijatnijeg coveka od gospodina Osmanagica u zivotu nisam srela.

Da. Da su svi SFRJoti kao Osmanagic celi Balkan bi bio raj na zemlji. Koliko sam cuo Dokovic zeli da investira u ovaj projekat od Osmanagica i da se to podigne na jos visi nivo

Snažni utisci

Đoković: Piramide u Visokom su važne za prosperitet ne samo BiH nego i svijeta

Novak Đoković Semir Osmanagić

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković u ponedjeljak je stigao u posjetu Bosni i Hercegovini, a većinu vremena proveo je u posjeti Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca".
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ugostio ga je Semir Osmanagić, a na zvaničnom YouTube kanalu objavio je dio razgovora s Đokovićem.

"Već dva dana imaš priliku da sa mnom obilaziš lokacije Bosanske doline piramida, što je više od arheološkog aspekta. To je arheološki, naučni aspekt, enegrgetski duhovni, ljekoviti. Jučer smo prvo počeli s lokacijom Belvedere. To je bio pogled na piramide, prva prilika da vidiš kako izgledaju u 3D pogledu - kakav je bio utisak", pitao je Osmanagić Đokovića.

"Imam toliko utisaka da je teško sve to sažeti u jedan minut. Ako postoji raj na zemlji onda je to ovdje. Ima nekoliko mjesta u životu koje sam posjetio u životu i gdje sam se osjećao ispunjeno u svakom pogledu. Ovo je jedinstveno iskustvo za mene. Ja jesam u tom, kako ga zovu danas alternativnom svijetu, iako znamo da je to originalan svijet. Ali eto, čisto radi razumijevanja. Već preko decenije je tako i bio sam na raznim mjestima koja se smatraju energetskim čvorištima i imaju koncentrične krugove, bio sam u posjetama piramidama, ali nisam doživio ovako nešto. Nešto slično doživio sam samo na Rtanj planini u Srbiji. Nema tih superlativa i riječi hvale koje bi te opisale. Da ti ne laskam sada, ti to vrlo dobro znaš. Broj volontera pokazuje da li ti činiš nešto dobro za zajednicu, tvoju zemlju, ovaj grad, ili ne. Posmatrao sam i ljude koji rade i sarađuju s tobom i ljude koji posjećuju Bosanske piramide. Vidio sam blaženstvo na licima ljudi i zahvalnost što su dio ovakvog projekta", rekao je Đoković i dodao:

"Ovo je jedna pronalazačka misija. Ti si otkrio nešto što jeste i što će tek da bude od ogromne energetske i duhovne važnosti za prosperitet svijeta, a ne samo Balkana i Bosne. Mislim da ljudi tek ulaze u razumijevanje suštine svega. Moj subjektivni osjećaj je fenomenalan, ja sam fasciniran piramidom Sunca, koju možeš da vidiš 70-80 posto, plus onaj dio do rijeke gdje je naselje. To tek sve treba da se otkrije i da ide svojim putem. Ja ti se divim i zahvaljujem što si istrajan i posvećen. Na dobrom si putu, usrećuješ mnoge ljude, donosiš im zadovoljstvo, zdravlje mir i spokoj. Ima i mladih, starijih, djece. Ne dolaze ljudi samo zbog zdravstvenih problema u tunele Ravne i dolaze što su se osjećaju dobro i to je prava stvar."

https://www.klix.ba/sport/tenis/djo...speritet-ne-samo-bih-nego-i-svijeta/200715087

Da. Da su svi SFRJoti kao Osmanagic celi Balkan bi bio raj na zemlji. Koliko sam cuo Dokovic zeli da investira u ovaj projekat od Osmanagica i da se to podigne na jos visi nivo

Tacno, samo takve ljude uglavnom ismejavamo, bolji su nam oni sto nas vode u rat.
Privlace se ljudi sa istom, u ovom slucaju pozitivnom, energijom i istom duhovnoscu. Ne cudi me da se prikljuci projektu, ima tamo dosta kapaciteta.

Back